- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.350
- Konu Sahibi agresifkiz
Tartışabilir küsebilirsiniz, mizacı veya ses tonu nedeniyle sert de gelebiliBen mi bazı şeyleri abartıyorum diye sizlere danışmak istediğim bir konu var. Buraya ne zaman danışsam hep aklıselim yorumlar alıyorum çünkü. Şöyle ki konuştuğum biri var aslında her konuda sohbet edebiliyoruz kültürlü kendini geliştirmiş biri. Ama biraz sert bir mizacı var. Yani şöyle ki bir konuda tartışırken sesi yükseliyor ve benimle böyle yüksek sesle konuşma dediğimde de ama kızdırıyorsun diyor ve mesleği gereği böyle bağırmaya alışık olduğunu istemsiz olduğunu bilerek yapmadığını söylüyor. Ama ben alışık değilim böyle azarlar gibi konuşmalara. Tartıştığımız şeylerde genelde aynı fikirde olmadığımız konularda oluyor çünkü genelde hep kendini haklı buluyor. Bende fikrimi söylemekte özgürüm neticede yok öyle değil böyle dediğimde sanki bir tek o doğrusunu biliyormuş gibi davranıyor deliriyorum. Mesleğini merak edenler olursa da subay. Zor bir yerde görev yapıyor şartlarım ağır son zamanlarda biraz fazla tepki verebiliyorum diyor ama ya bu hep böyle devam ederse? Ya da neden acısı benden çıkıyor? Anlayışsız mıyım acaba onu da düşünüyorum ama kendimi suçlamak istemiyorum ilişkilerde yapılan bence en büyük hata suçu kendinde aramakta başlıyor hep. Ama bu defa kararsız kaldım.Ne diyorsunuz ?
Mizacı veya ses tonu belki alışık olmadığınız düzeyde serttir, tartışa da bilirsiniz ama her konuda kendisini haklı görmesi, azarlamasını kabul edemem. Zaman, şartlar mazeret değil, evlilik gibi bağlayıcı bir ilişki zaten yeterince yıpratıcı bir de bu şartlar ile psikolojinin bozulurBen mi bazı şeyleri abartıyorum diye sizlere danışmak istediğim bir konu var. Buraya ne zaman danışsam hep aklıselim yorumlar alıyorum çünkü. Şöyle ki konuştuğum biri var aslında her konuda sohbet edebiliyoruz kültürlü kendini geliştirmiş biri. Ama biraz sert bir mizacı var. Yani şöyle ki bir konuda tartışırken sesi yükseliyor ve benimle böyle yüksek sesle konuşma dediğimde de ama kızdırıyorsun diyor ve mesleği gereği böyle bağırmaya alışık olduğunu istemsiz olduğunu bilerek yapmadığını söylüyor. Ama ben alışık değilim böyle azarlar gibi konuşmalara. Tartıştığımız şeylerde genelde aynı fikirde olmadığımız konularda oluyor çünkü genelde hep kendini haklı buluyor. Bende fikrimi söylemekte özgürüm neticede yok öyle değil böyle dediğimde sanki bir tek o doğrusunu biliyormuş gibi davranıyor deliriyorum. Mesleğini merak edenler olursa da subay. Zor bir yerde görev yapıyor şartlarım ağır son zamanlarda biraz fazla tepki verebiliyorum diyor ama ya bu hep böyle devam ederse? Ya da neden acısı benden çıkıyor? Anlayışsız mıyım acaba onu da düşünüyorum ama kendimi suçlamak istemiyorum ilişkilerde yapılan bence en büyük hata suçu kendinde aramakta başlıyor hep. Ama bu defa kararsız kaldım.Ne diyorsunuz ?