- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
Dün konuştum bunu eşimle. İzlediğimiz filmdeki adam alkol bağımlısıydı. Bir sahnede bugün olmasa da bir gün tekrar içeceğim muhakkak dedi. Hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım o konuda bir şey diyemem. Ama alkol içmekten çok keyif alan bir insan olarak bir daha içmemek fikrini benimseyebileceğimi hiç düşünemiyorum.Merhaba herkese
Hayatınızdaki insan alkol ve esrar kullanıyor olsa ve bu konuda yardım almak istemese yani kullanmaya devam etmek istese ilişkiyi sürdürürmüydünüz?
Asla ilişkimi sürdürmem bağımlı biri ile. Benim için değil kendisi için bırakmalı eğer siz bağımlı kişiden vazgeçmezseniz o sizi ya bulaştırır ya da günden güne kemirip, çürütür. Olan size zamanınıza olur.Merhaba herkese
Hayatınızdaki insan alkol ve esrar kullanıyor olsa ve bu konuda yardım almak istemese yani kullanmaya devam etmek istese ilişkiyi sürdürürmüydünüz?
Büyük konuşmak istemiyorum ama sürdürmemMerhaba herkese
Bitirirdim. Konu ne olursa olsun yardım almak istemeyen birine yapılacak bir şey yoktur.Merhaba herkese
Sizi döven, aşağılayan, alkolik esrarkeş birinden hala kopamadığınıza göre siz de bir bağımlı sayılırsınız zira kendine değer veren hiç kimse böyle bir ilişkiyi kendine reva görmez.Merhaba herkese
Her gerizekalı kadın gibi, bazen beynimiz bize oyun oynayabiliyor, ilişkide yaşadığın iyi günler aklına gelip üzülebiliyorsun, herşey insanlar içinSizi döven, aşağılayan, alkolik esrarkeş birinden hala kopamadığınıza göre siz de bir bağımlı sayılırsınız zira kendine değer veren hiç kimse böyle bir ilişkiyi kendine reva görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?