herşeyi sen yapıyorsun o sadece oyun oynuyor ama sen ayrılmaktan korkuyorsun o hiç korkmuyor.yani tavsiye değil tabiki ama senin yerine koydum bir an kendimi.hani ailene de dönemiyorsun anlarım.ben olsam sabır gösterecek güçte hissedersem vatandaş olmayı bekler sonra boşanırım.sabır da gösteremiyorsam birini bulurum önce eğer benle evleneceğine ikna olursam oyun budalasına tekmeyi basarım.birde aptal türk demiş kendi çok akıllı belli.[
vatandaslıktan bahsediyorsun ama senin saglıgı n ne olcak bak genc yasta dert sahibi olmussun degermi?madem illa vatandaslık diyosun o zaman sallamayacaksın takmıycak görmüyceksin sakın sakın da bebek düşünme zaten adam oyun hastası imiş hayatını mahvolmus adam yüzünden ama rabbim sana sabır verdin yar ve yardımcın olsn nediyelim
evet denklik icin gereken yere basvurumu yaptim, cevap bekliyorum, en az 1 yil en cok 2 yil beklemeliymisim.
zaten o adamdan biraz uzaklaşıp düşününce size nasıl bu şekilde davranmasına izin verdiğinize şaşıracaksınız eminim.umarım doğru kararlar verir ve mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?