Moleta yazdiklarindan anladigim kadariyla Fransa`da oturma izni alabilmek icin esine ve problemlere katlaniyorsun öylemi?
Ama bana hicde öyle gelmedi, cünkü sende esin gibi ekmek elden su gölden yasiyorsunuz beraber.
Hatta size maddi anlamda yardim eden kaynanana ve kayinpederine bile laf söylüyorsun.
Bir kere bende Avrupa`da yasiyorum ve dediklerin hepsi yalan, burdada her yerde oldugu gibi evlilige cok önem verilir, cok güzelde aile hayati yasanilir ama sen tabiki en alt kesimden birisiyle beraber yasadigin icin gercek bir fransiz ailesi nasil yasadigini bilemezsin.
Is yokmusda onun icin calismiyormussun, Avrupa`nin göbeginde yasayip is bulamayan tek insan sensindir herhalde, Türkiye`de yasayanlar ne yapsinlar?
Yok arkadas yaptiklarinin hic bir yani mantikli degil, beraber ömür boyu böyle yasayip gideceksiniz, sizi maddi anlamda destekleyen oldugu sürece ( aile/devlet).
Insanin tabiki derdi olablir ama bu dertleri yenmek icinde caba göstermek lazim.
Kac sene icinde oturma iznini alacaksin?
Oturma iznini alincami is bulacaksin, cok ilginc.
Lütfen yasadigin ülkeyi kötüleme, begenmiyorsan memleketine dön o zaman.
Arkadaslar... Tesekkulrer, o kadar iyi, akillica seyler yazmissiniz ki benim durumumda olan bir insana ben de bu tavsiyeleri verebilirdim zaten, ama iste terzi kendi sokugunu dikemiyor hesabi. Tavsiyelerinizi not ettim, dikkate alacagim...
Ama keske oyunu biraksa esim, sonra hersey yavas yavas duzelir aslinda... Su an bile yanimda oyun oynuyor. Sizler bana msj yaziyorsunuz ya, o zaman bile oynuyor. Yeniyila giriyoruz ya, o zaman bile oynuyor. Hep oynuyor hic birakmiyor, kafayi yicem valla :))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?