- 30 Ocak 2017
- 12.991
- 195.651
yok gerçekten bir problem var mesajlarımda sanırım, ısrarla aynı şekilde anlamaya devam ediyorsun. sen saygısızlık yaptın demiyorum. kv "o evde köpek bağlasan durmaz" diyerek saygısızlık yapmış diyorum, sen bu lafın üstüne o evde kalarak yüzsüzlük yapmışsın diyorum ki buna imkanım yoktu çıkamadım diyorsun. tamam o zaman imkanın yokmuş ama şimdi daha iyi durumumuz biz de biraz sıkışarak ev alabilirriz diyorsan o zaman kv ile hala benim dediğim yerden ev alalım muhabbetini yapman seviyesizlik diyorum. ay bu da son mesajım bunu da anlamıyorsan başka türlü anlatabileceğim bir cümle kalmadı çünkü..
Siz şuanda neye seviyesizlik dediğinizi daha net açıkladınız, normal olarak bende şuan da anladım. Ona cevap vereyim önce, haklısınız. Bu gereksizdi. Ama kv min bu ev konusunu aşılayıp durmasına bir son vermesini istedim. Bu işin son bulması beni de rahatlattı. Siz biraz sertsiniz yorum yaparken ben o yüzden neyi derken ne demek istediğinizi pek çıkaramıyorum. İfade sıkıntısı oluyor. Bende de oluyor bazen tabi sırf sizinle ilgili değil.