Parmaginla cikara bilirsin ama becerebilmen onemli bademciginin deligi vardir asadan yukari dogru baski yaparak cikarabilirsin cok rahatlatici oluyorArkadaşlar tuzlu su dışında bademcik taşları nasıl temizlenir ?
Kulak çubuğu ile temizliyorum. Ama aparatları varmış. Bir tanıdığımın kızına önermiş doktor. Ama kız en sonunda aldırdı bademciklerini.Arkadaşlar tuzlu su dışında bademcik taşları nasıl temizlenir ?
Kulak çubuğu ile temizliyorum. Ama aparatları varmış. Bir tanıdığımın kızına önermiş doktor. Ama kız en sonunda aldırdı bademciklerini.
Esnerken falan çıkıyor zaten, ya da kokusunu alıyorum hemen. Hiçbirşey olmasa bile 3-4 günde bir bakarım.Hayatımda ilk duyuyorum kendiniz bademcik taşımı temizliyorsunuz nasıl olduğunu anlıyorsunuz peki.
Hayatımda hiç başıma gelmedi o yüzden hiç de duymadımEsnerken falan çıkıyor zaten, ya da kokusunu alıyorum hemen. Hiçbirşey olmasa bile 3-4 günde bir bakarım.
Küçükken çok fazla boğaz enfeksiyonu olduğum için bademcik yüzeyi delik deşik. Allah kimseye vermesin çok zor ve kötü kokuyor.Hayatımda hiç başıma gelmedi o yüzden hiç de duymadım
Allah şifalar versin inşallahKüçükken çok fazla boğaz enfeksiyonu olduğum için bademcik yüzeyi delik deşik. Allah kimseye vermesin çok zor ve kötü kokuyor.
Bademciklerde beyazlıklar oluyor ve rahatsız edici oluyor kişiden kişiye değişiyor tabi rahatsızlık durumuHayatımda ilk duyuyorum kendiniz bademcik taşımı temizliyorsunuz nasıl olduğunu anlıyorsunuz peki.