Bademcik taşı

BMEc

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
2
0
26
Arkadaşlar tuzlu su dışında bademcik taşları nasıl temizlenir ?

Parmaginla cikara bilirsin ama becerebilmen onemli bademciginin deligi vardir asadan yukari dogru baski yaparak cikarabilirsin cok rahatlatici oluyor

Kulak çubuğu ile temizliyorum. Ama aparatları varmış. Bir tanıdığımın kızına önermiş doktor. Ama kız en sonunda aldırdı bademciklerini.

Hayatımda ilk duyuyorum kendiniz bademcik taşımı temizliyorsunuz nasıl olduğunu anlıyorsunuz peki.
Kulak çubuğu ile temizliyorum. Ama aparatları varmış. Bir tanıdığımın kızına önermiş doktor. Ama kız en sonunda aldırdı bademciklerini.

Hayatımda ilk duyuyorum kendiniz bademcik taşımı temizliyorsunuz nasıl olduğunu anlıyorsunuz peki.
Esnerken falan çıkıyor zaten, ya da kokusunu alıyorum hemen. Hiçbirşey olmasa bile 3-4 günde bir bakarım.

Hayatımda hiç başıma gelmedi o yüzden hiç de duymadım
Küçükken çok fazla boğaz enfeksiyonu olduğum için bademcik yüzeyi delik deşik. Allah kimseye vermesin çok zor ve kötü kokuyor.

Adını ilk defa duydum bende de oluyor bazen çok mide bulandırıcı ve pis kokulu

bu sorun hamileliğimde ortaya çıkmaya karar verdi ve beni mahvediyor. midem bulandığı içi n kesinlikle tuzlu su gargarası yapamıyorum. her gün kontrol ediyorum beyazlığı gördükçe parmağımla dürtmeye başlıyorum o şekilde çıkarıyorum. sanırım bebek olduktan sonra ameliyat olacağım bu şekilde ömür nasıl geçer bilmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…