Çamaşır suyu ve boğaz enfeksiyonu

En ve hızlı sekilde rahatlatan boğaz spreyleri alıp deneyebilirsin bi zararı yok :KK66: benim baş ucumda hep durur

beta oldugunu söylemesi icin cubuk test yapmasi lazimdi zaten ki eğer beta iseniz evde cocuklariniz varmış çok izole yaşamaniz lazim iste cataldir bardaktir tabaktir guzelce dezenfekte edilerek yikanmali vs. ağır bir hastalık beta kolay kolay da gecmiyor yani.
Beta yı araştırdım baya zor bir hastalıkmış evde buna nasıl teşhis koyarım bilmiyorum kulak Burun Boğaz a da sıra yok ne yapicam bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. İki çocuk varken çamaşır suyunu bulaşıklara kullanmayın, ne kadar durularsanız durulayın kalıntısı gitmiyor. Aslında hiç eve sokmamak lazım ama ben klozette ve mutfak lavabosunda kullanıyorum, banyo lavabolarında banyo için olan temizleyicileri kullanıyorum.

Boğazınız için doğal bal varsa ılık süt yada suya karıştırıp için, sıcak da olmasın soğuk da. Tuz sirke falan daha çok tahriş eder sakın denemeyin.

Çok geçmiş olsun. İki çocuk varken çamaşır suyunu bulaşıklara kullanmayın, ne kadar durularsanız durulayın kalıntısı gitmiyor. Aslında hiç eve sokmamak lazım ama ben klozette ve mutfak lavabosunda kullanıyorum, banyo lavabolarında banyo için olan temizleyicileri kullanıyorum.

Boğazınız için doğal bal varsa ılık süt yada suya karıştırıp için, sıcak da olmasın soğuk da. Tuz sirke falan daha çok tahriş eder sakın denemeyin.
Evet bende çok pişman oldum kullandığma çok teşekkürler

Birde sarımsaklı süt deneyin alerjiniz yoksa bu ikisine doğal antibiyotik olur kendileri.

Bogazlariniz beyazsa o betadir, camasir suyu sadece tetiklemistir, antibiyotik kullanmazsaniz gecmez.

Arkadaşlar ben çamaşır suyu ile bulaşık yıkadım ve oda boğazlarımı tahriş edip iltihap yaptı hastaneye gittim deposilin yazdı fakat en ufak bi hafifleme bile olmadı bak sarımsak karışımı tuzlu gargara vs çoğu şeyi denedim ama hiç geçme yok bana bı çare söyleyin nolur ne yapabilirim boğazım bembeyaz geçmiyor ne yapsam
Bende yasadım bunu gectiğimiz günlerde grip gibi değildim ceşit çeşit salgın var artık pşyasada
yutkunamıyordum ağrısı sonra kulagıma kadar vuruyordu
Bunun çamasır suyundan oldugunu düşünmüyorum
Ben baktım gecmiyor doğal yollarla kendime bitkileri kaynatıp içtim bi kac gün sonra gecti

Bende yasadım bunu gectiğimiz günlerde grip gibi değildim ceşit çeşit salgın var artık pşyasada
yutkunamıyordum ağrısı sonra kulagıma kadar vuruyordu
Bunun çamasır suyundan oldugunu düşünmüyorum
Ben baktım gecmiyor doğal yollarla kendime bitkileri kaynatıp içtim bi kac gün sonra gecti
İnanın evde yaptiklarimin haddi hesabı yok 3 gündür hafifleme bile olmadı bende malesef

X