badem10 meme estetiği ameliyatı

Çok teşekkür ediyorum canım benim :) Başka heyecanlarmış bunlar öyle mutlu oldum ki, alyans alana kadar canım çıktı o kadar çok kuyumcu gezip milyon tane yüzük deneyince ne zor işmiş yahu dedim, en güzeli alyans alırken benim kadar gezmemek insanın kafası iyice karışıyor :) Ama çok içime sinen bir alyans aldım çok şükür Allah bir ömür boyu mutlulukla takmayı nasip eder inşallah canım :) Altın takmayı sevmeyen biri olarak benim için biraz zor oluyor takı konusu ama heyecanlı yine de :) Darısı sana bitanemmmmmm

Yaaa hani nerde benim fotoğraflaaaar
canım evlilik teklifine çok sevindim :)

alyansları da almışsınız ne güzel :) bir ömür mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşamanızı dilerim, inşallah evliliğinde herşey gönlüne göre olur :)

Son düzenleme:
Bugün evime gelen bir arkadaşıma daha itiraf ettim göğüs büyütme ameliyatı olduğumu, Çok merak etti görmek istedi, gösterdim ve gözlerine inanamadı. Sen beni mi kandırıyorsun ameliyat oldum diye gerçek meme gibiler dedi. Yahu vallahi oldum dedim kesi yerimi gösterdim, baya baya inceledi silikonu bulmaya çalıştı bulamadı, muhteşem dedi göğüs büyütme ameliyatının hiç böyle sonuç vereceğini düşünmezdim dedi.

Çok mutlu oldum bir kez daha göğüslerimin gerçek göğüsten hiçbir farkı olmadığını duyduğum için :)

valla canım ne güzel hissedilmiyorsa,burada bir arkadasın izlerini görmüştüm 1 yıl geçmişti onun da çok silikti,senin adına sevindim
Yık canım ben resimlerini görmedim ben sana özelden yazarım şimdi

sadece bir arkadaşım biliyor bu ameliyatı olduğumu. başka kimseye söylemeyi de asla düşünmüyorum. sende de cesaret high profil canım

evet canım yaa gerçekten kimsenin anlamaması çok çok güzel. benim de 10 ay ve izlerin durumu çok çok iyi. Özel mesajına da geri döndüm yorumlarını bekliyorum artık

Şuan kardeşimle birlikte toplamda 5 kişi biliyor bir de yanında kaldığım öğretmen arkadaşımın 3 ev arkadaşı da biliyor orda kalınca ameliyat sonrası mecbur öğrendiler :) Ne çok kişiye söylemişm vallahi ya, bundan sonra ağzımı tutayım biraz en iyisi :))

sadece bir arkadaşım biliyor bu ameliyatı olduğumu. başka kimseye söylemeyi de asla düşünmüyorum. sende de cesaret high profil canım

canım valla çok güzel görünüyorlar barış bey in de ellerine sağlık bence kimseye söyleme ne gerek varsırrını verme dostuna gider anlatır dostuna.....İnşallah darısı başıma

Teşekkür ederim canımmm ellerine sağlık bence de. Söylemeyeceğim eşime bile öyle düşünüyorum yani :) Darısı senin başına diyorum o zaman

canım valla çok güzel görünüyorlar barış bey in de ellerine sağlık bence kimseye söyleme ne gerek varsırrını verme dostuna gider anlatır dostuna.....İnşallah darısı başıma

Nemutlubana arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kendimi loya ya attım kızlar. O kadar güzel sütyenler, takımlar, babydoll lar neler neleeeerrrr var aman yarabbim. Hem fiyatları da başka çamaşır mağazalarına göre çok çok uygun, Ben normal de suwen ve la senza dan alışveriş yaparım genelde günlük kullandığım sütyenlerimi de penti den alırdım. Ama burdakilere de bayıldımmmm.

Sizlerin en yakın loya mağazasına gitmenizi tavsiye ediyorum en kısa zamanda

Nemutlubana arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kendimi loya ya attım kızlar. O kadar güzel sütyenler, takımlar, babydoll lar neler neleeeerrrr var aman yarabbim. Hem fiyatları da başka çamaşır mağazalarına göre çok çok uygun, Ben normal de suwen ve la senza dan alışveriş yaparım genelde günlük kullandığım sütyenlerimi de penti den alırdım. Ama burdakilere de bayıldımmmm.

Sizlerin en yakın loya mağazasına gitmenizi tavsiye ediyorum en kısa zamanda

Aynen canım,benim de çok beğendiğim şeyler vardı gittiğimde.Güle güle kullan tatlım.

hımmmmmmm gidip gezmek lazım .alış veriş yapmak lazım

ayy canım yaaa hiç yüzümk yok sana karşı :) söz veriyorum en kısa sürede göndereceğim, zaten hazır gibiler...

şu ramazan girdi araya, oruç bir yandan iş temposu bir yandan, sıcaklar bir yandan, iyice serseme dönmüş vaziyetteyim. eve gittiğimde gözlerimi açamayacak durumda oluyorum. ama en kısa sürede toparlayıp göndereceğim söz veriyorum.

Oyy canım benim, ben takılıyorum sana sen o mutluluğu yaşıyorsun gerisi pek önemli değil sen mutlu ol da, ama sen böyle dediğime bakma ben çok merak ediyorum yine de son hallerini

bende kadıkoy'deki loya'ya gidiyorum çok ama çok güzel şeyler var, açıkcası kendimi şımartıyorum oraya gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…