- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.261
Bitanemmmm hoşgeldin topiğime sefalar getirdin,
5 ay maşallah vallahi zaman su gibi akıp gidiyor o kadar zaman olmuş muydu diye düşündüm ama benim de 10 ay olmuş nerdeyse 1 yılım doldu sayılır :)
Tatilde salına salına gezmek güzelim göğüslerle muhteşem olmuştur. Ki benim en son gördüğüm fotoğraflarda harika görünüyorlardı.
Bu ameliyat gerçekten kişiyi öylesine değiştiriyor ki kendimi fashion tv modelleri gibi hissediyorum ben de :))
dün ben burun için kontrole gittiğimde bugün meme büyütme ameliyatı olacak bir arkadaş vardı çok zayıf bir kişiydi, öyle mutluydu ki artık çok güzel göğüsleri olacağı için onun söylediklerini dinlerken yaşadıklarım aklıma geldi gözlerim doldu vallahi. Bu mutluluk paha biçilemez.
5 ay maşallah vallahi zaman su gibi akıp gidiyor o kadar zaman olmuş muydu diye düşündüm ama benim de 10 ay olmuş nerdeyse 1 yılım doldu sayılır :)
Tatilde salına salına gezmek güzelim göğüslerle muhteşem olmuştur. Ki benim en son gördüğüm fotoğraflarda harika görünüyorlardı.
Bu ameliyat gerçekten kişiyi öylesine değiştiriyor ki kendimi fashion tv modelleri gibi hissediyorum ben de :))
dün ben burun için kontrole gittiğimde bugün meme büyütme ameliyatı olacak bir arkadaş vardı çok zayıf bir kişiydi, öyle mutluydu ki artık çok güzel göğüsleri olacağı için onun söylediklerini dinlerken yaşadıklarım aklıma geldi gözlerim doldu vallahi. Bu mutluluk paha biçilemez.
canım senin maşallahın var zaten, Allah nazarlardan korusun :) hem iyileşme sürecin hızlı oldu hemde o doğal görüntülerine kısa sürede kavuştular.
bende son durumum hakkında bilgi vereyim, hemde bu topiği okuyup konuyla ilgilenen arkadaşlara da yardımı dokunur belki. 26 ağustos'ta ben de ameliyat olalı tam 5 ay olmuş olacak, Barış Bey beni işin taaa en başında uyarmıştı, benimkilerin yumuşamasının ve iyileşmesinin normale göre biraz daha vakit alacağını, o yüzden badem kadar hızlı olmadı benim sürecim. ama bana şuanki hali kadar bile yumuşayacaklarını o zaman söylemiş olsalardı güler geçerdim. o kadar sertti yani. çünkü benim vücudumda göğüslerin olması gereken yerde açıkçası hiçbirşey yoktu, tamamen düzdü, erkek gibiydim ve doktorum daha küçük boyutta silikon önerdiği halde daha büyük olması konusunda çok ısrarcı oldum. hatta ameliyathanede uyandığımda daha kendime gelmeden ilk sorduğum soru kaç cc takıldığı şeklindeydi :) yani Barış Bey takabileceğinin en büyüğünü taktı, ama Allah gözümü doyursun hala ilerde daha büyük mü taktırsam diyorum, şuan biraz daha yerlerine oturmuş ve yumuşamış durumdalar, Barış Bey kadar iyi masaj yapamıyorum, çok da düzenli yapabildiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. bunları düzgün ve düzenli yapsaydım belki daha yumuşak olurlardı ama benim için farketmez, görüntü olarak muhteşem görünüyorlar. Annem gördü sadece, şekil olarak harika diyor, bugüne kadar hep engel olmuştu bu ameliyata. Şimdi keşke daha önce olmana izin verseymişim diyor :)
Bu arada badem'in yazdığı birşeyi özellikle vurgulamak istiyorum. Bende de damla silikon kullanıldı, damla silikonda göğüs üst kısım dekoltesi gayet güzel ve dolu dolu oluyor. Bende hiç inanmazdım ama Barış Bey o kadar güzel açıkladıki beni ikna edebilmişti.
Bu yaz ilk kez güzel güzel bikiniler aldım ve tatile gittim, canımın istediği gibi askılı bluzler, straplez elbiseler giydim, sürekli sütyenim ve içindeki boşluk görünüyor mu endişesi yaşayıp üstümü başımı kontrol etmek zorunda kalmadım. Nasıl bir duygu olduğunu ancak yaşayanlar bilir, inşallah isteyen herkes bu ameliyatı sorunsuzca olabilir.