badem10 meme estetiği ameliyatı

Bitanemmmm hoşgeldin topiğime sefalar getirdin,

5 ay maşallah vallahi zaman su gibi akıp gidiyor o kadar zaman olmuş muydu diye düşündüm ama benim de 10 ay olmuş nerdeyse 1 yılım doldu sayılır :)

Tatilde salına salına gezmek güzelim göğüslerle muhteşem olmuştur. Ki benim en son gördüğüm fotoğraflarda harika görünüyorlardı.:nazar:

Bu ameliyat gerçekten kişiyi öylesine değiştiriyor ki kendimi fashion tv modelleri gibi hissediyorum ben de :)):KK54:

dün ben burun için kontrole gittiğimde bugün meme büyütme ameliyatı olacak bir arkadaş vardı çok zayıf bir kişiydi, öyle mutluydu ki artık çok güzel göğüsleri olacağı için onun söylediklerini dinlerken yaşadıklarım aklıma geldi gözlerim doldu vallahi. Bu mutluluk paha biçilemez.

canım senin maşallahın var zaten, Allah nazarlardan korusun :) hem iyileşme sürecin hızlı oldu hemde o doğal görüntülerine kısa sürede kavuştular.

bende son durumum hakkında bilgi vereyim, hemde bu topiği okuyup konuyla ilgilenen arkadaşlara da yardımı dokunur belki. 26 ağustos'ta ben de ameliyat olalı tam 5 ay olmuş olacak, Barış Bey beni işin taaa en başında uyarmıştı, benimkilerin yumuşamasının ve iyileşmesinin normale göre biraz daha vakit alacağını, o yüzden badem kadar hızlı olmadı benim sürecim. ama bana şuanki hali kadar bile yumuşayacaklarını o zaman söylemiş olsalardı güler geçerdim. o kadar sertti yani. çünkü benim vücudumda göğüslerin olması gereken yerde açıkçası hiçbirşey yoktu, tamamen düzdü, erkek gibiydim ve doktorum daha küçük boyutta silikon önerdiği halde daha büyük olması konusunda çok ısrarcı oldum. hatta ameliyathanede uyandığımda daha kendime gelmeden ilk sorduğum soru kaç cc takıldığı şeklindeydi :) yani Barış Bey takabileceğinin en büyüğünü taktı, ama Allah gözümü doyursun hala ilerde daha büyük mü taktırsam diyorum, şuan biraz daha yerlerine oturmuş ve yumuşamış durumdalar, Barış Bey kadar iyi masaj yapamıyorum, çok da düzenli yapabildiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. bunları düzgün ve düzenli yapsaydım belki daha yumuşak olurlardı ama benim için farketmez, görüntü olarak muhteşem görünüyorlar. Annem gördü sadece, şekil olarak harika diyor, bugüne kadar hep engel olmuştu bu ameliyata. Şimdi keşke daha önce olmana izin verseymişim diyor :)

Bu arada badem'in yazdığı birşeyi özellikle vurgulamak istiyorum. Bende de damla silikon kullanıldı, damla silikonda göğüs üst kısım dekoltesi gayet güzel ve dolu dolu oluyor. Bende hiç inanmazdım ama Barış Bey o kadar güzel açıkladıki beni ikna edebilmişti.

Bu yaz ilk kez güzel güzel bikiniler aldım ve tatile gittim, canımın istediği gibi askılı bluzler, straplez elbiseler giydim, sürekli sütyenim ve içindeki boşluk görünüyor mu endişesi yaşayıp üstümü başımı kontrol etmek zorunda kalmadım. Nasıl bir duygu olduğunu ancak yaşayanlar bilir, inşallah isteyen herkes bu ameliyatı sorunsuzca olabilir.

geldim canımmmm, hemmen gelişmeleri anlatıyorum bugün anneannemin rahatsızlığı sebebiyle öğlen acil olarak Ankara'ya dönmek zorunda kaldım.
Dün de o kadar dolu dolu ve yoğun geçirdim ki foruma girmeye hiç fırsatım olmadı. Dün kontrole müstakbel eşimle gittim Barış beyle tanıştırdım barış beye de kaç göz tapıyorum sakın memelerden bahsetmesin diye çok komiktim varya o halimi görmeniz lazımdı :))) tabi doktorum bu ameliyatı gizli olduğumu bildiği için hiçbir pot kırmadı sağolsun, burun gidişatım da çok iyi gidiyormuş burun ucunda ve burnun sol kısmında hala ödemlerin var burun ucundaki ödemler daha geç gider dedi. Ama ikimizi de çok tatmin eden bir sonuç ortaya çıktı bu güzeldi.
Dünün benim için en özel ve güzel yanı harika bir evlenme teklifi aldım ve de bugün alyanslarımızı da aldık. Mutluluktan uçuyorum kızlaaarrr dilerim bu mutluluğu tatmayanlar arkadaşlarım da karşılarına çıkacak hayrlı eşlerle çok mutlu olurlar.

canım hosgeldın.cok gecmıs olsun.suan nasıl babaannen pekı.umarım en kısa zamnda ıyılesır.
canımmmmmmmmmmmmm cooookk sevındım yaa demek evlenme teklıfı haaa. vayyyyyyyyyyy gercekten cok sevındım canım.allah bı yastıkta kocatsın sımdıden rabbım sızı hıc ayırmasın :KK70:D

Kadını kadın yapan en önemli hususlardan gerçekten de canım, öncemi düşünüyorum ben kendi kendimi naasıl üzmüşüm göğüslerim yok diye mutsuz olmuşum hep içten içe kimseye belli etmeden. İnşallah sen de bu ameliyatı olur ve bizler gibi çok mutlu olursun canım benim. Bu ameliyattan korkma canım şartlarını ayarladığında çok güzel bir sonuçla harika göğüslerin olur inşallah.
Ben de istiyorum,çok istiyorum. 25 yaşındayım ve hemen hemen hiç yok göğsüm. Kadını kadın yapan unsurlardan önemlisi sonuçta,burada paylaşımları görünce de çoook çok mutlu oluyorum ve güvenim geliyor kızlar.Teşekkür ederim.:21:

Hoşbuldum bitanemm, mutluluktan havalarda uçmak diye buna denir herhalde, dünden beri ayağım yerden kesilmiş vaziyetteydim anneannemin durumunu öğrenen kadar. Şuan çok şükür iyi ama damar tıkanıklığı var dua et ne olursun. Bugün sabaha kadar rüyamda alyans gördüm hep sonunda çok güzel bir tane aldım Rabbim parmağımdan hiç çıkarmadan hep mutlulukla takmayı nasip eder inşallah..Gelişmeleri anlatacağım yarım saate özel msjımı alırsın :KK66: diğer mevzuyu hallediyorum şimdi canım.Ordan konuşuruk iyice. Öptümm

canım hosgeldın.cok gecmıs olsun.suan nasıl babaannen pekı.umarım en kısa zamnda ıyılesır.
canımmmmmmmmmmmmm cooookk sevındım yaa demek evlenme teklıfı haaa. vayyyyyyyyyyy gercekten cok sevındım canım.allah bı yastıkta kocatsın sımdıden rabbım sızı hıc ayırmasın :KK70:D

Barış beyin çektiği videoyu çektikten sonra bakmıştık, ameliyat olmak isteyenleri bilgilendirmek adına güzel oldu her türlü sağdan soldan alttan üstten kıvam yumuşaklık her şeyi gösteriyorum doktorumun söylemlerine itaat ederek. Ama video benim elime de geçemedi, dün gittiğimde isteyecektim ama benimkiyle birlikte gittiğimiz ve o da benim meme ameliyatından haberi olmadığı için dün burun konuştuk sadece..
hatta çok komik bugün meme ameliyatı olacak bir arkadaşla tanıştım orada o kadar panikti ki tek başına kalacağı ve refakatçisi olmadığı için ve neler yaşayacağını da tam kestiremiyor. Ona o an o kadar çok anlatmak istedim ki yaşayacağı süreçleri benimkine dönüyorum canım sen istersen biraz aşağı in burası hep bayan doldu diye yok anam inmedi ben de konuşamadım kızcağızla haliyle :)

öncelikle tebrik ediyorum canım sizi:) mutluluğunuz, sevginiz saygınız hiç eksilmesin inşallah. hep mutlu mesut olun:KK9::KK9::KK9:
yazık ya iyidir umarım oda:))) evet evet olurda alırsan barış beyden bizde görelim keesinlikle video daha yardımcı olacaktır. çünkü fotolarda hareketliliğini göremiyoruz malum:KK1:

hahahah valla bıngıl bıngıldı videoda canım, fotoğraflarda da üç aşağı beş yukarı belli oluyor zaten ama tabi video bu konuda insanlara fikir verme açısından çok daha iyi :KK66: teşekkür ederim canımmmm

öncelikle tebrik ediyorum canım sizi:) mutluluğunuz, sevginiz saygınız hiç eksilmesin inşallah. hep mutlu mesut olun:KK9::KK9::KK9:
yazık ya iyidir umarım oda:))) evet evet olurda alırsan barış beyden bizde görelim keesinlikle video daha yardımcı olacaktır. çünkü fotolarda hareketliliğini göremiyoruz malum:KK1:

Canlar sürekli arkadaşlık teklifleri geliyor eskiden albüm olduğu için kabul etmiyordum gelen arkadaşlık isteklerini şimdi de alışkanlık olmuş yine kabul edemiyorum, benimle irtibata geçmek isterseniz illa meme fotoğrafınızı görmek istiyorum diye, topiğime yazın ya da özel msjla iletişime geçin iritibata geçel:KK28:im elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :KK66:

Canlar sürekli arkadaşlık teklifleri geliyor eskiden albüm olduğu için kabul etmiyordum gelen arkadaşlık isteklerini şimdi de alışkanlık olmuş yine kabul edemiyorum, benimle irtibata geçmek isterseniz illa meme fotoğrafınızı görmek istiyorum diye, topiğime yazın ya da özel msjla iletişime geçin iritibata geçel:KK28:im elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :KK66:

ses ver canım :)))

aynen hic sorma o sişkinti bendede var gögüslerim cok ufak zo desem yeri kendimi cok aciz hissediyorum ufak oglumu 3 ay oldu emzirmeden bıraktim aslinda bende silikon düsünüyorum ama gerek maddiyat gerekse fazla bilgim olmamasından tereddütteyim e bide kocamın düsüncesi biraz dindar olunca karsı cıkıyor

Hmm şöyle biraz doktor araştırması yapalım canım kocaeli de kimlerin iyi olduğu söyleniyor bilmiyorum ama senin için bir bakarım. Dindar olduğu için istemiyor eşim demişsin, şimdi gerçekten oturup adamakıllı düşünüldüğünde evet böyle bir ameliyat olmak Allah'ın yarattığı şeyi değiştirmek oluyor ve bu da kesinlikle caiz olan bir şey değil. Ben de muhafazakarım bak söyleyeyim, nerdeyse olmayan göğüslerimde o kadar mutsuzdum ki böyle bir ömür boyu mutsuz yaşamaktansa rabbim inşallah affeder diyerek oldum ameliyatımı. Eşine hissettiklerini iyice anlat canım. o da seni anlayışla karşılayacaktır inşallah.

aynen hic sorma o sişkinti bendede var gögüslerim cok ufak zo desem yeri kendimi cok aciz hissediyorum ufak oglumu 3 ay oldu emzirmeden bıraktim aslinda bende silikon düsünüyorum ama gerek maddiyat gerekse fazla bilgim olmamasından tereddütteyim e bide kocamın düsüncesi biraz dindar olunca karsı cıkıyor

kocaelinde oturuyorum aslında burda bu isin uzmanı varmı bilmiyom ama gerci olsa ne olacakki kocam izin vermedikten sonra

canım evlilik teklifine çok sevindim :)

alyansları da almışsınız ne güzel :) bir ömür mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşamanızı dilerim, inşallah evliliğinde herşey gönlüne göre olur :)

X