-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.241
Hmmm arada düşünüp günün sözü yazarız artık bundan sonra :)
Bilirim o doğum kontrol haplarını diyorsun değil mi? Ben de adet düzensizliği için kullanıyordum ama ameliyatımdan bir hafta önce bıraktım daha da almıyorum acayip stres ve ödem yapıyordu zaten.
bende biliyorum evet onlar işe yaramıyor ama ben işte hani biraz ondan kullandım biraz şunu yaptım flan derdim soran olursa eminim kimse anlamzdı ya bn çünkü hep dolgulu koca kocA sütyenler kullanıyordum
bende de PCO olduğu için zaman zaman kullanıyorum. hatta ameliyatımdan bir süre önce kontroldeydim, ultrason çekildi ve kist çıktı yine. vücudumda ödem yapacağı için ameliyatım etkilenmesin diye ilaca başlamadım. kontrolüme kadar da kullanmayı düşünmüyorum.
bahsettiğim bu ilaçlar değil ama. göğüs bütütücü haplar var ya piyasada, onlardan söz ediyordum. doğum kontol hapları gibi östrojen içeriyorlar. gereksiz östrojen alımı da vücuda artık neler yapıyordur kim bilir...
o haplardan kullandım büyüdü derdin. sonra herkes o çok zararlı haplara yönelirdi. kendimi kurtarayım derken ne çok yanlışa sebep olurdun.
merak etme, tekrar ameliyat olsan da kimse sana dönüp de ameliyat mı oldun diye sormaz. eskiden dolgulu kullanmışsın hepimiz gibi, anlaşılmaz yani. öyle bir durumda kilo aldım dersin. zaten tartıda fazla çıkacaksın. egzersiz yaptım diyebilirsin.
ayrıca, kimseye açıklama yapma derdinde olmadığını hissettir onlara. o zaman susarlar.
haklıısn aslında başkalrını da yönlendrmek doğru değil çünkü ben onları kullanmaya karşıydım her zaman..ama bira mayası şurubu diye bir şey varmış bir kadın düzenli olarak günde 4 kez falan sürüp karıyormuş dolgunlaşmasnı flan saglamış bi zararı da yokmş sanırım..ama slikonun verdigi etkiyi vermez tabiki de..çok üstüne düşüp aaa bunlar neden böyle olmuş derlerse bira mayası şurubu sürdüm derim diye düşünmüştüm..çünkü o çok da kolay bulunan bişey de değilmiş zatn
Canım merhaba
Ben uzun süredir Barış beye ameliyat olmayı planlıyorum ancak git gide soru işaretlerim büyüyor,Senın neredeyse 1 yıl olmuş,mennun musun gögüslerinden,şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğin oluyor mu? Mesela bir çok arkadaşımın gögüslerini ellediğimde silikon elime geliyor sen hissediyormusun yani kas altına koymuyor sonuçta Barış bey,eline geliyormu silikon hiç?Ve en önemlisi gögüs altı kesisi olayı....İzler ne durumda ,ne derece geçti,hatta geçtimi,bikiniden görünüyor mu mesela...Çok sordum değilmi:))
Bir de eklersen beni sevinirim resimlerini görmek isterim...
Merhaba canım,
Sen benim arkadaş listemdeydim fotoğraflarımı görmemiş miydin? Şuan albümümü tamamen kaldırdım. Bana özelden mail adresini gönderirsen eğer sana iz fotoğrafı da yollarım.10 ay oldu 1 yıla doğru gidiyorum. Barış bey beni en son meme kontrolümde videoya çekti yani beni değil de memelerimi :) orda her şeyi anlatıyorum zaten barış bey bir şeyler soruyor söylüyor. O kadar kendi memem gibi ki ancak bu kadar doğal olabilirdi diyorum. Protezleri hissetmem mümkün değil.. Tabiri caizse ben mıncıklıyorum göğüslerimi iyice sağdan soldan alttan üstten arıyorum protezi yok arkadaş bulamıyorum :) bu ameliyatı olduğumu bilen bir iki arkadaşım ve kardeşim de kesinlikle silikon değil bunlar benim mememden farkı yok diyorlar o derece yaniizlerin durumu çok çok iyi şuan, 6 ay 1 seneye tamamen gidecek gibi geliyor :) benim izlerim şuan çok yakından bakılmadığı sürece karşıdan biri bakınca görülemeyecek derecede güzel ve cildimin rengine döndüler %85 o yüzden bikini de falan da hiçbir sıkıntı olmaz açılsa bile yani dikiş izim kimse anlamaz
masallah sana canım
Teşekkür ederim bitanem, ya bu arada şu mesaj göndermede 10 dk olayı olduğu için özel mesaj gönderemedim..Bugün İstanbul a gidiyorum yavrum döndüğümde halledeceğim msn olayını
tamam canım. iyi yolculuklar sana canım.
Erkek dediğin müstakbel eşini de kıskanmalı zaten, ayy düşünsene biri bana laf atacak geçerken benimki de sadece bakacak öyle. valla ben çıldırırDım öyle bir eşim olsa herhalde :))) gelinlik fotoğraflarımı da seneye yaza paylaşırım artık. Öyle mutluyum ki.
Rabbim bu yazımı okuyan siz değerli bekar arkadaşlarıma harika göğüslere kavuşturduktan sonra hayırlı bir eş de versin inşallaaah. AMİN. :)
merakla bekliyorum canım yazacaklarını. nereye kayboldun?
amiin şekerim aminnn:) vallahi bir hafta sonu yoktum siz ilerlemişsiniz ben anca geliyorum:) şu barış beyin çektiği videoyu bizde görsek güzel olur
geldim canımmmm, hemmen gelişmeleri anlatıyorum bugün anneannemin rahatsızlığı sebebiyle öğlen acil olarak Ankara'ya dönmek zorunda kaldım.
Dün de o kadar dolu dolu ve yoğun geçirdim ki foruma girmeye hiç fırsatım olmadı. Dün kontrole müstakbel eşimle gittim Barış beyle tanıştırdım barış beye de kaç göz tapıyorum sakın memelerden bahsetmesin diye çok komiktim varya o halimi görmeniz lazımdı :))) tabi doktorum bu ameliyatı gizli olduğumu bildiği için hiçbir pot kırmadı sağolsun, burun gidişatım da çok iyi gidiyormuş burun ucunda ve burnun sol kısmında hala ödemlerin var burun ucundaki ödemler daha geç gider dedi. Ama ikimizi de çok tatmin eden bir sonuç ortaya çıktı bu güzeldi.
Dünün benim için en özel ve güzel yanı harika bir evlenme teklifi aldım ve de bugün alyanslarımızı da aldık. Mutluluktan uçuyorum kızlaaarrr dilerim bu mutluluğu tatmayanlar arkadaşlarım da karşılarına çıkacak hayrlı eşlerle çok mutlu olurlar.
Barış beyin çektiği videoyu çektikten sonra bakmıştık, ameliyat olmak isteyenleri bilgilendirmek adına güzel oldu her türlü sağdan soldan alttan üstten kıvam yumuşaklık her şeyi gösteriyorum doktorumun söylemlerine itaat ederek. Ama video benim elime de geçemedi, dün gittiğimde isteyecektim ama benimkiyle birlikte gittiğimiz ve o da benim meme ameliyatından haberi olmadığı için dün burun konuştuk sadece..
hatta çok komik bugün meme ameliyatı olacak bir arkadaşla tanıştım orada o kadar panikti ki tek başına kalacağı ve refakatçisi olmadığı için ve neler yaşayacağını da tam kestiremiyor. Ona o an o kadar çok anlatmak istedim ki yaşayacağı süreçleri benimkine dönüyorum canım sen istersen biraz aşağı in burası hep bayan doldu diye yok anam inmedi ben de konuşamadım kızcağızla haliyle :)