badem10 meme estetiği ameliyatı

Aaa yoksa pembe t shrt lü kız sen miydin elindeki çamaşır sepetini ağzına kadar dolduran :))) şaka bir yana ben şuan şehirdışındayım ama istanbuldayken kadıköy loya ameliyattan önce hep uğrak noktamdı hatta kızlar loyayı görünce direk beni yad ederler o derece :) bizim burdaki loyaya gittim ben de geçen gün ayy çok hoş şeyler vardı insan hepsini almak istiyor.

bu cumartesi öğleden sonra ordayım :)) yeni yeni ciciler aldım kendime.

Bademciğim, nerelerdesin? Tıpkı Yaprak gibi sen de pasif görünüyorsun:/ lütfen bu sayfayı okuyorsan bana bir mail atar mısın ne olup bittiğine dair,ortada bir sorun var anlaşılan ve acilen çözülmeli..

Kİmselere illa da benim doktorum süperdir, diğerleri tü kaka'dır demeyeceğini bildiğimden ne olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım.En yakın zamanda Yaprak ve seni tekrar forumda görmek dileğiyle,burada sizleri bekliyorum.

geldim canımm mutlu bayramlar diliyorum sana çok öpüyorum :KK66:

Bademciğim, nerelerdesin? Tıpkı Yaprak gibi sen de pasif görünüyorsun:/ lütfen bu sayfayı okuyorsan bana bir mail atar mısın ne olup bittiğine dair,ortada bir sorun var anlaşılan ve acilen çözülmeli..

Kİmselere illa da benim doktorum süperdir, diğerleri tü kaka'dır demeyeceğini bildiğimden ne olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım.En yakın zamanda Yaprak ve seni tekrar forumda görmek dileğiyle,burada sizleri bekliyorum.

X