badem10 meme estetiği ameliyatı

Bitanemmmm hoşgeldin topiğime sefalar getirdin,

5 ay maşallah vallahi zaman su gibi akıp gidiyor o kadar zaman olmuş muydu diye düşündüm ama benim de 10 ay olmuş nerdeyse 1 yılım doldu sayılır :)

Tatilde salına salına gezmek güzelim göğüslerle muhteşem olmuştur. Ki benim en son gördüğüm fotoğraflarda harika görünüyorlardı.

Bu ameliyat gerçekten kişiyi öylesine değiştiriyor ki kendimi fashion tv modelleri gibi hissediyorum ben de :))

dün ben burun için kontrole gittiğimde bugün meme büyütme ameliyatı olacak bir arkadaş vardı çok zayıf bir kişiydi, öyle mutluydu ki artık çok güzel göğüsleri olacağı için onun söylediklerini dinlerken yaşadıklarım aklıma geldi gözlerim doldu vallahi. Bu mutluluk paha biçilemez.

canım hosgeldın.cok gecmıs olsun.suan nasıl babaannen pekı.umarım en kısa zamnda ıyılesır.
canımmmmmmmmmmmmm cooookk sevındım yaa demek evlenme teklıfı haaa. vayyyyyyyyyyy gercekten cok sevındım canım.allah bı yastıkta kocatsın sımdıden rabbım sızı hıc ayırmasın D

Kadını kadın yapan en önemli hususlardan gerçekten de canım, öncemi düşünüyorum ben kendi kendimi naasıl üzmüşüm göğüslerim yok diye mutsuz olmuşum hep içten içe kimseye belli etmeden. İnşallah sen de bu ameliyatı olur ve bizler gibi çok mutlu olursun canım benim. Bu ameliyattan korkma canım şartlarını ayarladığında çok güzel bir sonuçla harika göğüslerin olur inşallah.

Hoşbuldum bitanemm, mutluluktan havalarda uçmak diye buna denir herhalde, dünden beri ayağım yerden kesilmiş vaziyetteydim anneannemin durumunu öğrenen kadar. Şuan çok şükür iyi ama damar tıkanıklığı var dua et ne olursun. Bugün sabaha kadar rüyamda alyans gördüm hep sonunda çok güzel bir tane aldım Rabbim parmağımdan hiç çıkarmadan hep mutlulukla takmayı nasip eder inşallah..Gelişmeleri anlatacağım yarım saate özel msjımı alırsın diğer mevzuyu hallediyorum şimdi canım.Ordan konuşuruk iyice. Öptümm

öncelikle tebrik ediyorum canım sizi:) mutluluğunuz, sevginiz saygınız hiç eksilmesin inşallah. hep mutlu mesut olun
yazık ya iyidir umarım oda:))) evet evet olurda alırsan barış beyden bizde görelim keesinlikle video daha yardımcı olacaktır. çünkü fotolarda hareketliliğini göremiyoruz malum

hahahah valla bıngıl bıngıldı videoda canım, fotoğraflarda da üç aşağı beş yukarı belli oluyor zaten ama tabi video bu konuda insanlara fikir verme açısından çok daha iyi teşekkür ederim canımmmm

Canlar sürekli arkadaşlık teklifleri geliyor eskiden albüm olduğu için kabul etmiyordum gelen arkadaşlık isteklerini şimdi de alışkanlık olmuş yine kabul edemiyorum, benimle irtibata geçmek isterseniz illa meme fotoğrafınızı görmek istiyorum diye, topiğime yazın ya da özel msjla iletişime geçin iritibata geçelim elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

ses ver canım :)))

aynen hic sorma o sişkinti bendede var gögüslerim cok ufak zo desem yeri kendimi cok aciz hissediyorum ufak oglumu 3 ay oldu emzirmeden bıraktim aslinda bende silikon düsünüyorum ama gerek maddiyat gerekse fazla bilgim olmamasından tereddütteyim e bide kocamın düsüncesi biraz dindar olunca karsı cıkıyor

kocaelinde oturuyorum aslında burda bu isin uzmanı varmı bilmiyom ama gerci olsa ne olacakki kocam izin vermedikten sonra

Hmm şöyle biraz doktor araştırması yapalım canım kocaeli de kimlerin iyi olduğu söyleniyor bilmiyorum ama senin için bir bakarım. Dindar olduğu için istemiyor eşim demişsin, şimdi gerçekten oturup adamakıllı düşünüldüğünde evet böyle bir ameliyat olmak Allah'ın yarattığı şeyi değiştirmek oluyor ve bu da kesinlikle caiz olan bir şey değil. Ben de muhafazakarım bak söyleyeyim, nerdeyse olmayan göğüslerimde o kadar mutsuzdum ki böyle bir ömür boyu mutsuz yaşamaktansa rabbim inşallah affeder diyerek oldum ameliyatımı. Eşine hissettiklerini iyice anlat canım. o da seni anlayışla karşılayacaktır inşallah.

kocaelinde oturuyorum aslında burda bu isin uzmanı varmı bilmiyom ama gerci olsa ne olacakki kocam izin vermedikten sonra

canım evlilik teklifine çok sevindim :)

alyansları da almışsınız ne güzel :) bir ömür mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşamanızı dilerim, inşallah evliliğinde herşey gönlüne göre olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…