- 21 Haziran 2012
- 207
- 2
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.221
Evveettt bitanemmm, top gibi ve kocaman balona benzeyen memişlerim olsaydı yine saklamak zorunda kalırdım hehe :) günün sözü olsun
''YAŞASIN ANLAŞILMAYAN AMELİYAT SONUÇLARI''
ay benimkiler de hiç anlaşılmıyo keşke anlaşılsaydı da küçük olmasaydı razıydım vallhimillete yalan söylerdim krem kullandım derdim gerçi yine anlamazlardı ama
Zülküt canımm senle iki üç hafta sonra göğüslerin yumuşadığında ve kıvama geldiğinde normal sütyen kullanmaya başladığında bu konuyu tekrar konuşmak istiyorum ben.. Eğer o zaman da evet gerçekten küçük dersen seni çok büyük meme tatmin edecekmiş onu anlamış olacağım şekerimmTekrar söylüyorum ben seninkilerin büyüklüğünü çok beğenmiştim ama önemli olan bu ameliyatta kesinlikle kişinin kendisinin tatmin olması, kişi mutsuz olacaksa göğüs ne kadar güzel dersek diyelim bir şey ifade etmeyecek onun adına.Kimisi pamela enderson göğüsleri kadar büyük göğüs seviyor bu biraz kişiyle alakalı sanırım..Senin ameliyatınla anlamış oldum bunu da canım Bana çok büyük göğüs itici geliyor mesela, sen de öyle olsun istiyordun kişinin tercih ve zevk meselesi demek ki
Evveettt bitanemmm, top gibi ve kocaman balona benzeyen memişlerim olsaydı yine saklamak zorunda kalırdım hehe :) günün sözü olsun
''YAŞASIN ANLAŞILMAYAN AMELİYAT SONUÇLARI''
ay benimkiler de hiç anlaşılmıyo keşke anlaşılsaydı da küçük olmasaydı razıydım vallhimillete yalan söylerdim krem kullandım derdim gerçi yine anlamazlardı ama
Ayyy şımarttın beni canım çok teşekkür ediyorum :) evet gerçekten çok şanslı bunu her fırsatta kendisi de dile getiriyor zaten ve çokta kıskanıyor nereye gitsek çok dikkat çekiyorsun herkes sana bakıyor diye bir gün birini gidip dövmezse iyidir :))) ki bu benim memişlerimi görmeden böyle bir de görseeeeeeeeeeee
yani evet kişiye göre değişiyor ama benimkiler oturunca belki daha güzel gelirler bana..ama ben giysi giydgimde vucudumla orantılı bi bçimde büyük omasını isterdim..aslında istedgim büyüklük çok devasa bişi degl bak gerçekten..hatta benim istedgim göğüs boyutu olsaydı herkes bayılırdı eminim ..yani bana 360 370 takılsa çok iyi olurdu ama işte kaslarım yırtılırmış falan problem buymuş ..yoksa görüntü olarak uyabilirdi ..bakalım şekli otursun biran önce istiyorum sürekli oynuyorum yumuşasınlar diye ya uf
sen böyle yazarsan diğer günlere de "günün sözü" düşünmen gerekeceken azından ara ara istiyorum bunu senden :112:
canım, bunu boyut anlamında söylemedim. doğal görüntüye ulaşma anlamında söylemiştim.
daha önce de yazmıştım ama tekrarlayayım madem. doktorunla görüş, küçük bulduğunu ve mutsuz olduğunu söyle o zaman. yapılabilecek bir zamanda tekrar ameliyat ol. çözümsüz olmayan sıkıntılar için de lütfen bu kadar aşırı üzülüp kendini harap etme.
bu arada, o kremler sadece östrojen taklidi haplardır. bunu bütün doktorlar söylüyor. o hapları kullanan kişilerin yorumlarını çok okudum zamanında. doğum kontrol hapları gibi geçici büyüme sağlıyor ki bu büyüme sadece ödem kaynaklı.
olmaz bişeycik olmaz kıskansın iyidir:)) tatile gidip de bikini giydiğinde görse yeter zatenayy inşallah gelinlik fotoğraflarını da görürüz:)) allah mutlu mesut etsin şimdiden
sen böyle yazarsan diğer günlere de "günün sözü" düşünmen gerekeceken azından ara ara istiyorum bunu senden :112:
canım, bunu boyut anlamında söylemedim. doğal görüntüye ulaşma anlamında söylemiştim.
daha önce de yazmıştım ama tekrarlayayım madem. doktorunla görüş, küçük bulduğunu ve mutsuz olduğunu söyle o zaman. yapılabilecek bir zamanda tekrar ameliyat ol. çözümsüz olmayan sıkıntılar için de lütfen bu kadar aşırı üzülüp kendini harap etme.
bu arada, o kremler sadece östrojen taklidi haplardır. bunu bütün doktorlar söylüyor. o hapları kullanan kişilerin yorumlarını çok okudum zamanında. doğum kontrol hapları gibi geçici büyüme sağlıyor ki bu büyüme sadece ödem kaynaklı.
Oyna canım ben iyice mıncıklıyordum tabiri caizse :) çok iyi geliyor. Bence sen memnun kalacaksın bu büyüklükten göğüslerin oturunca yani ben öyle umuyorum
gerçekten zayıfsın ben bugün tartıldım tekrar bak boy 175 kilom da 60.9 çıktı ramazanda kilo vermişim biraz annem zayıfsın kızım kilo al diyor bana bile yani, sen benden baya zayıfsın ve göğüs kafesinde darsa eğer zaten daha büyüğü olmazmış demek ki doktorun kullanmadı yoksa sen kendisine istediğin büyüklüğü anlatmıştın değil mi? Bana da doktorum göğüs kafesin dar demişti kendim de ölçtüğümde göğüs kafesimi mezuradan mezuraya 1-2 cm değişiklik gösterebiliyor 69 70 cm çıkıyor..Senin de göğüs kafesin eğer darsa dediğim gibi zaten büyük bir protez sığmaz doktoruna güven canım.Yaprakcım da demiş baktın yumuşama sürecinden sonra seni gerçekten tatmin etmiyor hala göğüslerin mutsuzluğunu anlat sonra en erken zamanda tekrar yeniler doktorun da
aynen öyle düşünüyorum canım ben de ..zatn 6 ay beklemek şart ben bu önmüzdeki çarşmba yine kontrole gidicem o zman tekrar dile getiricem işte esneyince nolur falan filan diye ..
Bakalım doktorun ne diyecek ben de merakla bekliyorum canım benim. Ama eğer daha büyüğü olmaz derse eğer lütfen hiç moralini bozma çünkü o kadar güzeller ki.
Bugün yineeee bir iftara davetliydim, arkadaşlarımdan biriyle sarılıp öpüşürken benim altımdaki incecik penye sütyeni hissetmiş zaar davetli olduğum iftar bir arkadaşın evindeydi, böyle penye sütyenle ne güzel dik ve dolgun duruyor ben penye sütyen taksam ayaklarıma doğru uzanırdı memelerim dedi güldük hep birlikte aralarından biri de ameliyat olduğumu biliyor söylemiştim ona o arada kızlar gülüşürken biz de onla göz temasıyla koptuk iyice :))))) Her işin bir sırrı var dedim
Benimle sarılanlar da sert bir sünger tabakayla karşılaşıyor :)))) Ben de içimden diyorum ki sen bunları bir de brikaç ay sonra gör
Badem canım merhaba ,konun dikkatimi çekti ama hepsni okuyamadım
Sen nerde yaptırmıştın acaba ,ve ne kadar istemişti doktorun?
Birkaç ay sonra muhteşem olacaklar muhteşemmm, meme dokun gayet iyi ve bu yüzden çok şanslısın canım kıymetini bil.
Aynı durumu çok yaşadım öncedenBu yüzden insanlara öyle çok sarılmak istemezdim biliyor musun.
''Gitsin güççüçüüükkkk memişler gelsin muhteşem memoşlar'' Bugünün sözü de bu olsun :)
Bir günü sözü de benden gelsin o zaman...
Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük :)))