badem10 meme estetiği ameliyatı

hepten açıp gezicem şekerim :KK1:
şu anda bile şeriat falan dinlemeden açıkta geziyor benim her taraf, yalnız kocayı nasıl zaptedicem bilemiyorum. her dışarı çıktığımda bacağı kapatmaya ayrı şal, üstüme ayrı şal taşıtıyor bana

kocan kıskanc birine benziyor işin zor tatlım

burcu resimlerine baktım çok güzel olmuş gerçekten. arzuma da sordum senin göğüslerinin ameliyattan önce ölçüsü neydi? çok doğal duruyolar.
benimkiler şu an çok dik geliyolar umarım biraz inerler..

teşekkür ederim canım benim..benim önceden çok küçüktü..a cup bile değildi şimdi c cup ler canım.zamanla biraz inerler merak etme :KK66:
burcu resimlerine baktım çok güzel olmuş gerçekten. arzuma da sordum senin göğüslerinin ameliyattan önce ölçüsü neydi? çok doğal duruyolar.
benimkiler şu an çok dik geliyolar umarım biraz inerler..

canım çok mutlu oldum senin adına yaa ol kutul olduktan sonra niçin daha erken olmamışım ben bu ameliyatı diyeceksin..giderken yanında önü fermuarlı bir polar ve bir de altına pijama al yeterli olacaktır..diş macunu diş fırçası havlu terlik vs her şey hastanede mevcut..kulaklarında demir küpe vs olmasın onları boşuna götürme yanında..rahat ol her şey çoooook güzel olacak.kaç cc ye karar verdiniz en son?

teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur.275-290 damla natrelle diye konuştuk.artık hangi boyut daha iyi olursa onu kullanacakmış dr.um.resmen 72 saat kaldı:))

günaydın canım, ben panik oluyorum ameliyata girecekleri okudukça :KK1:
hadi hayırlısıyla ol ameliyatını artık, bu arada şimdiki halinin resimlerini de çekmeyi unutma :KK1:
son 3 gün de geçmek bilmez şimdi offf

teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur.275-290 damla natrelle diye konuştuk.artık hangi boyut daha iyi olursa onu kullanacakmış dr.um.resmen 72 saat kaldı:))

günaydın canım, ben panik oluyorum ameliyata girecekleri okudukça :KK1:
hadi hayırlısıyla ol ameliyatını artık, bu arada şimdiki halinin resimlerini de çekmeyi unutma :KK1:
son 3 gün de geçmek bilmez şimdi offf

sen hangi doktora yaptıracaksın canım?ne kadar kaldı ameliyatına?

ayy ben bile heyecanlandım 72 saat kaldığını görünceee..sen rahat ol canım benim.. dediğim gibi natrelle kıvamı çok iyi olan bir protez bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamazsan çok beğeneceğin doğal bir görüntü olacak.gelişmelerden haberdar et beniiiii.

Arkadaşlar meme altı kesisi ile ameliyat olmayı düşünenler için ameliyat izi fotomu ekledim çok iz kaldığını düşünen arkadaşlara fikir olsun diye..ve benim henüz 3.5 ay oldu ameliyat olalı..Fikir edinmek isteyen arkadaşlar iki hafta içinde bakarlarsa daha sonra sileceğim fotoğrafı.

ayy ben bile heyecanlandım 72 saat kaldığını görünceee..sen rahat ol canım benim.. dediğim gibi natrelle kıvamı çok iyi olan bir protez bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamazsan çok beğeneceğin doğal bir görüntü olacak.gelişmelerden haberdar et beniiiii.

selam burcu
bugün 5.günü bitirdim.operasyon iyi geçti.2.gün ağrım diğer günlere göre biraz daha fazlaydı.aslında ağrı değil de gerginlik hissiydi o.genel olarak herşey yolunda.2 gündür ağrı kesici kullanmıyorum.dün dışarı çıkmam gerekti ve işim uzadı o zaman sırt ağrım oldu ama dinlenince o da geçti.damla protez diye konuşmuştuk dr.la hep.ama yuvarlak koymuş.nedenini de üst kısmımın çok boş olmasına ve göğüs dokumun çok az olmasına bağladı.denemiş operasyon sırasında ve uzun vadede bunun beni daha çok mutlu edeceğini düşünmüş.ısrarla büyük değil,normal ve doğal bir göğüs istediğimi belirtmiştim.265 cc yuvarlak natrell kas zarı,meme altı kesisiyle oldu.c.tesi 2. kontrole gideceğim sanırım dikişler alınacak.işte böyle...

selam burcu
bugün 5.günü bitirdim.operasyon iyi geçti.2.gün ağrım diğer günlere göre biraz daha fazlaydı.aslında ağrı değil de gerginlik hissiydi o.genel olarak herşey yolunda.2 gündür ağrı kesici kullanmıyorum.dün dışarı çıkmam gerekti ve işim uzadı o zaman sırt ağrım oldu ama dinlenince o da geçti.damla protez diye konuşmuştuk dr.la hep.ama yuvarlak koymuş.nedenini de üst kısmımın çok boş olmasına ve göğüs dokumun çok az olmasına bağladı.denemiş operasyon sırasında ve uzun vadede bunun beni daha çok mutlu edeceğini düşünmüş.ısrarla büyük değil,normal ve doğal bir göğüs istediğimi belirtmiştim.265 cc yuvarlak natrell kas zarı,meme altı kesisiyle oldu.c.tesi 2. kontrole gideceğim sanırım dikişler alınacak.işte böyle...

Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin. Memişlerini sağlıkla kullanmanı dilerim:KK34:

biraz önce 11 şubat için barış çakırdan randevu aldım. 13ünde de ameliyat olucam terslik çıkmazsa. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)

ayy canım ya hep aklımdaydın ben de ne oldu diye merak etmiştim seni..senin adına çok mutlu oldum canım benim..Ağrın olmaması çok güzel..Bir haftaya tamamen toparlanmış olacaksın zaten.hayırlı uğurlu olsun diyoruuuuuuumm.
selam burcu

ay ay ay bir tane daha mı Barış Çakır meleği geliyor aramızaaaaa canım çok sevindim. Çok doğru bir seçim:nazar:
biraz önce 11 şubat için barış çakırdan randevu aldım. 13ünde de ameliyat olucam terslik çıkmazsa. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)

X