badem10 meme estetiği ameliyatı

Delü gııızzz biliyorum ki onu ben :) onu öylesine yazdım sonunu okuyanlar getirsin diye :)) yavruş özel msjına cvp veremedim yurtdışından kuzen geldi de onla görüntülü konuşma yapıyorum diğer msn de o yüzden açamıyorum :KK43: seni burdan öpüyorum mucuksss

:KK54:

mundar der canım munda.bosver sennn keyfıne bak :KK70:

aynen öyle canım haklısın zaten beni beğenen beğenmişşşş ''GET MARRIED SOON'' yani etrafımdaki insanlardan da hep övgüler iltifatlar alıyorum..benim yerimde başkası olsa bir yerleri kalkardı normal hayatta da. ben doğal olmayı seviyorum içim dışım bir..sanal ortamda biri arkamdan öyle demiş diye amannn salladım gitti haklısın canım :):KK16:

kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin.pas geç böyle insanları...kıskançlık başa bela,naaparsın canım işte çamur at izi kalsın olayı...

öyle gözüküyorr :) ben sahura kadar hiç uyumuyorum zaten sonra yatıyorum 11 e kadar ohh sonra kalkıp iki cüz okuyup güne başlıyorum, huzur dolu oluyorum :)

Memelerim hakkında konuşuldu ya o kadar memelerim çınlıyor haha :)

sağol canım; dürüstlükten doğruluktan zarar gelmez...bu gece netin başında sahur yapacağız gibi:KK1:

öyle gözüküyorr :) ben sahura kadar hiç uyumuyorum zaten sonra yatıyorum 11 e kadar ohh sonra kalkıp iki cüz okuyup güne başlıyorum, huzur dolu oluyorum :)

bugun ben de sahura kadar burdayım :))

memelerin mi çınlıyor:KK1::KK1:ay çok güldüm Allahda seni güldürsün:KK9: bak birde forumu terkediyordun:KK20: nerede bu dedikodu? atraksiyon,gülme muhabbet

Ayyyy dimii yok başka bir yerde böyle gırla muhabbet doğru söylüyorsun canım. dedikodusu yapılınca çınlıyor benim memeler doktora dedim öyle yaptı :)))))))))))

memelerin mi çınlıyor:KK1::KK1:ay çok güldüm Allahda seni güldürsün:KK9: bak birde forumu terkediyordun:KK20: nerede bu dedikodu? atraksiyon,gülme muhabbet

ayy kızlar bir tatile gittim geldim neler olmuş neler bitmiş burada yaa!! amma hareketli günler geçmiş!!!!!

öncelikle yaprakcığıma çok geçmiş olsun dileklerimi göndereyim, sonunda oldu da bitti ameliyatı o da aramıza katıldı, çoook geçmiş olsun, iyileşme sürecini de en kısa sürede tamamlamasını diliyorum.

bademim de değiştirmiş nick'ini, dahası hatunumu üzmüşler arkasından konuşmuşlar, hatta buralardan gitmeyi bile düşünmüş bir ara, aman diyim sakın öyle bir hata yapma, zaten kıskananların amaçları bu şekerim, sen git istiyorlar, meydanı kimseye bırakma, ayrıca sana iltifat etmeye gerek yok, gözü olan aklı olan o resimleri gören herkes ne kadar güzel olduğunu anlar..... daha önce de söylendiği gibi kıskananlar çatlasıııınnnnn......................................................... Allah nazarlardan korusun seni cicim :)

Canımmmm iyi ki geldin ya, çok özlemiştim seni.Sorma yavrum çekemeyenler çamur at izi kalsın hesabı işte. Ben admine şikayet ettim durumu.sanal ortamda bile arkamdan konuşuluyormuş pes dedimmm yetmedi msn de arkadaşlara diyormuş onun memelerini niye beğeniyorsun diye Allahım ne günlere kaldık vallahi ya :))

Ben gideyim dedim bir sürü özel msj aldım forumu onların eline bırakma senin gibilere ihtiyaç var diye, çok mutlu oldum teşekkür ederim arkadaşlar.

Sen ne yaptın bitanem nasıl geçti tatilin? Hani bana bikinili fotoğraf yollicaktın unutmadım baaak :KK66:

Sen de anlat sürecini canım şuan ne durumda güzelim memişler söyle bakalımmm, seni soranlar bana soruyor niye superisi, su_perisi79 foruma niçin uğramıyor diye..Superisi de pek girmiyor sen de özlüyorum ben sizi :KK43:

İhmal etme ama beni de forumu da gir arada sırada :KK54:
ayy kızlar bir tatile gittim geldim neler olmuş neler bitmiş burada yaa!! amma hareketli günler geçmiş!!!!!

öncelikle yaprakcığıma çok geçmiş olsun dileklerimi göndereyim, sonunda oldu da bitti ameliyatı o da aramıza katıldı, çoook geçmiş olsun, iyileşme sürecini de en kısa sürede tamamlamasını diliyorum.

bademim de değiştirmiş nick'ini, dahası hatunumu üzmüşler arkasından konuşmuşlar, hatta buralardan gitmeyi bile düşünmüş bir ara, aman diyim sakın öyle bir hata yapma, zaten kıskananların amaçları bu şekerim, sen git istiyorlar, meydanı kimseye bırakma, ayrıca sana iltifat etmeye gerek yok, gözü olan aklı olan o resimleri gören herkes ne kadar güzel olduğunu anlar..... daha önce de söylendiği gibi kıskananlar çatlasıııınnnnn......................................................... Allah nazarlardan korusun seni cicim :)

özel msj atamıyorum.. kusura bakma.. bende ameliyat olmak istiyorum da öle fikir alış verişi yaparız diye eklemiştim.. kusura bakmayın ancak burdan yazabiliyorum

çatlasın yavrum çatlasınnnnn....bir de bir arkadaşa daha denmiş ki msn de konuşurken benim memelerim onunkilerden daha güzel bir kereee demiş arkadaş :d demek ki dilinden beni düşüremiyoor haha :)))

valla yavrum belliki sorunları var arkadaşın memiişleriyle ilgili ondan sana sarmış durumda kedi ciğer hesabı boşverr sen bunlara güzellik görecelidir ama çoğunluğun sölediğide göz ardı edilemez DEMEKKİ NEYMİŞ SENİN MEMİŞLER GÜZELMİŞŞŞŞŞŞ:KK56::13:

Canım tabi ki aklına takılan ne varsa sorabilirsin elimden gelen her türlü yardımı yaparım..Ama dünkü olaylardan sonra arkadaş listemi temizledim iyice foruma uzun süredir girmeyen arkadaşları bile sildim yani meme esteği olmuş olsa bile..Çünkü inan hoş olmayan şeyler duydum benim memelerimin çok beğenildiğini çekemeyen arkadaş,,,, başka bir ameliyat olan kişi hakkında da msn de konuşurken kişiden izinsiz resmini forumdan alıp msn de konuştuğu kişiye göndererek aa şuna bak x.... kişinin sarkmış memeleri ne biçim olmuş ne biçim doktor vb yorumlar ki arkasından böyle dediği kişiye de yüzüne fotoğraflarına göğüslerin maşallah çok güzel diyormuş..Bunların hepsi özel mesajda sağolsun beni seven arkadaşlarım anlattılar.. seni çekemediği için öyle yapıyor başkaları hakkında da yüzüne güzel deyip arkasından fotoğrafını alıp dalga geçiyor diye..Böyle seviyesiz insanların olduğu bir ortamda bulunmak bile canımı sıkıyor açıkçası..

Ama gelen güzel şeylerden ve forumdan asla ayrılmamı istemeyen arkadaşlarımın hatrına kalıyorum forumda. Arkadaşlık isteğinizi kabul edemediğim için de çok üzgünüm. Ama her türlü yardıma hazırım aklınızdaki soruların hepsini sorabilirsiniz..

özel msj atamıyorum.. kusura bakma.. bende ameliyat olmak istiyorum da öle fikir alış verişi yaparız diye eklemiştim.. kusura bakmayın ancak burdan yazabiliyorum

Bunu diyen kişilerin sorunu olduğu kesinnnnn :) Teşekkür ederim bebekk. böyle güzel memeler kıskanılır bence de :))) mucuksssss:KK54:
valla yavrum belliki sorunları var arkadaşın memiişleriyle ilgili ondan sana sarmış durumda kedi ciğer hesabı boşverr sen bunlara güzellik görecelidir ama çoğunluğun sölediğide göz ardı edilemez DEMEKKİ NEYMİŞ SENİN MEMİŞLER GÜZELMİŞŞŞŞŞŞ:KK56::13:

Canım tabi ki aklına takılan ne varsa sorabilirsin elimden gelen her türlü yardımı yaparım..Ama dünkü olaylardan sonra arkadaş listemi temizledim iyice foruma uzun süredir girmeyen arkadaşları bile sildim yani meme esteği olmuş olsa bile..Çünkü inan hoş olmayan şeyler duydum benim memelerimin çok beğenildiğini çekemeyen arkadaş,,,, başka bir ameliyat olan kişi hakkında da msn de konuşurken kişiden izinsiz resmini forumdan alıp msn de konuştuğu kişiye göndererek aa şuna bak x.... kişinin sarkmış memeleri ne biçim olmuş ne biçim doktor vb yorumlar ki arkasından böyle dediği kişiye de yüzüne fotoğraflarına göğüslerin maşallah çok güzel diyormuş..Bunların hepsi özel mesajda sağolsun beni seven arkadaşlarım anlattılar.. seni çekemediği için öyle yapıyor başkaları hakkında da yüzüne güzel deyip arkasından fotoğrafını alıp dalga geçiyor diye..Böyle seviyesiz insanların olduğu bir ortamda bulunmak bile canımı sıkıyor açıkçası..

Ama gelen güzel şeylerden ve forumdan asla ayrılmamı istemeyen arkadaşlarımın hatrına kalıyorum forumda. Arkadaşlık isteğinizi kabul edemediğim için de çok üzgünüm. Ama her türlü yardıma hazırım aklınızdaki soruların hepsini sorabilirsiniz..

Ayy çok ayıp nasıl birinin mahrem yerini nasıl bi başkasına gösterirler.. haklısın .. ne diyeyim ki.. görmedim ama diğer insanların fikirleri değil senin fikirlerin önemli senin beğenmen önemli.. ztn memnun olsak ameliyat olmazdık ya da olmayı düşünmezdik.. bence güzeldir.. sen aynaya bakınca ne hissediyorsan odur.. boşvereceksin gerisini

Aynen canımmmm yok işte benim göğüsler çok beğenildiği için öyle diyormuş neresini beğeniyorsunuz diye :)))) Aman öyle seviyesiz insanlardan uzak eylesin rabbim beni. e tabi forumda kendi göğsüne güzel yorumlar yazdığı için beğendiğini düşünen arkadaşta arkasından hakkında fotoğrafını alıp x... kişinin sarkık memeleri dediğini öğrense o arkadaş ne derdi acaba çok merak ediyorum.
Amaannn dostunu düşmanını iyi seçeceksin bu bir sanal ortam da olsa.
Neyse memişlere gelelim ben yaz seozununda ev içinde sütyensiz dolaşma dönemindeyim kafalarına göre takılıyor memişlerimin keyfi yerinde :)))

Darısı senin gibi isteyen bütün arkadaşlarıma olsun inşallahhh :KK66:

Ayy çok ayıp nasıl birinin mahrem yerini nasıl bi başkasına gösterirler.. haklısın .. ne diyeyim ki.. görmedim ama diğer insanların fikirleri değil senin fikirlerin önemli senin beğenmen önemli.. ztn memnun olsak ameliyat olmazdık ya da olmayı düşünmezdik.. bence güzeldir.. sen aynaya bakınca ne hissediyorsan odur.. boşvereceksin gerisini

Bu topik tecrübelerinizi paylaşmanız amacıyla açıldı sanıyorum, topiğinizi kişisel sorunlarınıza alet etmeyiniz.

Yönetime gerekli şikayeti yaptınız zaten, birde burda dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

arzum77 ve badem10 birbiriniz hakkında topiklerde veya özelden yazışmaya devam etmeyiniz.

Topikler üzerinden çekişmelerinize devam etmeniz halinde haklı haksız gözetmeksizin ikinizde uyarı alacaksınız...

X