• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Badem göz ve göz kapagi ameliyati

KURUM / KİŞİ KÖTÜLEME

bu nedir allahaşkına? forumlar hem memnuniyet hem memnuniyetsizliği paylaşmak için var. Sahte profiler de olabilir tabi ama onlar kendini belli ediyor. Onları ayıklamak da forum yetkililerin işi.
Onun dışında gerçek hastaların görüşlerini paylaşması lazım.

Bide iz kalip kalmadigini gormeniz icin makyajsiz iken gözümu kapatip bi resim cektim.ben de en cok iz kalmasindan korkuyordum ama gordugunuz gibi hic iz yok.hickimse anlamiyor ameliyat oldugumu :)) bu 4.ay.tabi izler 2 ayda gecti tamamen
Merhabalar umarım cvp verirsiniz badem göz ameliyatı olucam ama iz kalıyor diyorlar ve si bu ameliyatı olmuşsunuz ne durumdasınız memnunmusunuz bilgilendirirseniz sevinirim

Göz kapagi ameliyati oldum badem göz yaptirdim bi de alnimi gerdirdim endoskopik olarak sonuç mükemmel oldu tavsiye ederim.arastirin iyi bir dr bulun yaptırın hic acili agrili bir islem degil.sadece 5-6 gun bandajlar oluyor okadar sonra süper bi görüntü.ltfn dr sormayin islem hakinda herseyi sorabilirsiniz yardimci olurum
Merhaba bayadir arastiriyorum ancak iyi bir doktor bulamadim yardimina cok ihtiyacim var

Doktoru ben de merak ediyorum bu konuda iyi dr bulamadim

Göz kapagi ameliyati oldum badem göz yaptirdim bi de alnimi gerdirdim endoskopik olarak sonuç mükemmel oldu tavsiye ederim.arastirin iyi bir dr bulun yaptırın hic acili agrili bir islem degil.sadece 5-6 gun bandajlar oluyor okadar sonra süper bi görüntü.ltfn dr sormayin islem hakinda herseyi sorabilirsiniz yardimci olurum
Doktor ismini öğrenebilir miyim

ay bende öğrenmek istiyorum harika olmuş.

Merhabalar :KK68:

Badem göz ve göz kapagi ameliyatinda en basarili doktor veye doktorlar hangileridir acaba? Bu konuda gercekten acil yardima ihtiyacim var. Bir de basarisiz dr larin adini da bilmek isterim yanlislikla onlara gitmemek icin. Umarim bana yardim edecek birileri cikabilir :KK66: Simdiden cok tesekkurler :)))))
Türkiyede Badem Göz estetiği ameliyatlarını Plastik Cerrahlar , Oküloplastik Cerrahlar ve Yüz Estetiği cerrahlar yapabilir. Ancak sadece göz estetiği yapanlar az. Bende kapak ameliyati oldum . İnstagramda takip ettiğim birkaç Oküloplastik Cerrah var bir bakın araştırın isterseniz.
İstanbul : DR Demet Özçelik
Bursa: Dr Tuncay Sezgin
Antalya : Dr Emir Doğan
Adana: Dr Can Pamukçu

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum acaba bana Sonuçlarını zı yazabilirmisiniz ve ne kadara mal oldu doktor ismini rica etsem verebilirmisiniz çok korkuyorum apuk supuk bir doktora giidcem diye doktorlardan ağzım yandı artık

Merhabalar :KK68:

Badem göz ve göz kapagi ameliyatinda en basarili doktor veye doktorlar hangileridir acaba? Bu konuda gercekten acil yardima ihtiyacim var. Bir de basarisiz dr larin adini da bilmek isterim yanlislikla onlara gitmemek icin. Umarim bana yardim edecek birileri cikabilir :KK66: Simdiden cok tesekkurler :)))))
Ben,Ankara da Gözde Ertenkılıç plastik cerrah,yaptırdım memnunum.Mini yüz germe ,göğüs küçültme ve lipo yaptırmış ve yine memnun kalmıştım

Back