• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Badem göz ve göz kapagi ameliyati

Ameliyat sonrasında kesi izleri için bir resim koydum

Eklentiler

• 20161026_114951.jpg
    20161026_114951.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 2.876
neden çünkü yasal olarak suç doktorlar asistanları buraları takip ediyor ve dava açılıyor ondan
Peki o asistanlarin yalan reklam yapip insanlari kandirmasi ve kisilerin acemi ve basarisiz dr lar tarafindan ameliyat edilmesi yasak degil mi? Bu bence hem yalancilik hem de dolandiriliciktir. Ayrica bu dr lar sikayet edilmedikce bu sekilde kazaniyor ve insanlari aldatmaya devam ediyor :( Ben kesinlikle böyle dr larin aciklanmasindan yanayim.

Alt gozkapagi ameliyati da oldum ondan.endo yani
Merhaba bende goz kapagi alt ve üst olmak istiyorum sizin mesajlari okuyunca cesaretim arttı bana gelişmeleri yazarmisiniz nasıl bir süreç gerekli
Gözleriniz muhteşem olmuş çok beğendim :nazar:

Merhaba bende goz kapagi alt ve üst olmak istiyorum sizin mesajlari okuyunca cesaretim arttı bana gelişmeleri yazarmisiniz nasıl bir süreç gerekli
Gözleriniz muhteşem olmuş çok beğendim :nazar:
Cok tsk ederim.bi defa hic aci sızı olmuyor.ust ve altta bandaj oluyor 6.gun dikisler aliniyor.badem goz de isterseniz yapılıyor.sadece ust kapakta dikis oluyor altta olmuyor.altta iz de olmuyor.1 ayda filan tam iyilesiyorsun.2 ayda filan izler hic kalmıyor

Cok tsk ederim.bi defa hic aci sızı olmuyor.ust ve altta bandaj oluyor 6.gun dikisler aliniyor.badem goz de isterseniz yapılıyor.sadece ust kapakta dikis oluyor altta olmuyor.altta iz de olmuyor.1 ayda filan tam iyilesiyorsun.2 ayda filan izler hic kalmıyor
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için
Tesadüf eseri yazınızı gördüm :KK36:

Çok güzel olmuş yapan doktorun eline sağlık :super:
darısı başıma :KK43:
Bide iz kalip kalmadigini gormeniz icin makyajsiz iken gözümu kapatip bi resim cektim.ben de en cok iz kalmasindan korkuyordum ama gordugunuz gibi hic iz yok.hickimse anlamiyor ameliyat oldugumu :)) bu 4.ay.tabi izler 2 ayda gecti tamamen

Bu fazla makyaj yapmadan cektigim bi resim

çok güzel olmuş gerçekten Ercan beye kontrole gittiğim de en son senin gözleri dedi badem göz bumu hocam bende çok anlamıyorum adam kaç senedir endo burun anlatıyor:))) senin gerçekten başarılı olmuş

çok güzel olmuş gerçekten Ercan beye kontrole gittiğim de en son senin gözleri dedi badem göz bumu hocam bende çok anlamıyorum adam kaç senedir endo burun anlatıyor:))) senin gerçekten başarılı olmuş
Cok tsk wallahi öyle oldu.eskiden goz makyaji yapamiyordum yapsam da yakismiyordu.eye Liner suruyordum zigzag titrek oluyordu.simdi gergin ve cok fresh oldu

Back