Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Badem göz ve göz kapagi ameliyati
- Konu Sahibi nesusa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Eylül 2016
- 113
- 63
- 98
Peki o asistanlarin yalan reklam yapip insanlari kandirmasi ve kisilerin acemi ve basarisiz dr lar tarafindan ameliyat edilmesi yasak degil mi? Bu bence hem yalancilik hem de dolandiriliciktir. Ayrica bu dr lar sikayet edilmedikce bu sekilde kazaniyor ve insanlari aldatmaya devam ediyor Ben kesinlikle böyle dr larin aciklanmasindan yanayim.neden çünkü yasal olarak suç doktorlar asistanları buraları takip ediyor ve dava açılıyor ondan
- 21 Eylül 2016
- 113
- 63
- 98
Tesekkurler :) Gözlerinin altinda neden badaj var acaba?Ameliyat sonrasında kesi izleri için bir resim koydum
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Alt gozkapagi ameliyati da oldum ondan.endo yaniTesekkurler :) Gözlerinin altinda neden badaj var acaba?
Merhaba bende goz kapagi alt ve üst olmak istiyorum sizin mesajlari okuyunca cesaretim arttı bana gelişmeleri yazarmisiniz nasıl bir süreç gerekliAlt gozkapagi ameliyati da oldum ondan.endo yani
Gözleriniz muhteşem olmuş çok beğendim
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Cok tsk ederim.bi defa hic aci sızı olmuyor.ust ve altta bandaj oluyor 6.gun dikisler aliniyor.badem goz de isterseniz yapılıyor.sadece ust kapakta dikis oluyor altta olmuyor.altta iz de olmuyor.1 ayda filan tam iyilesiyorsun.2 ayda filan izler hic kalmıyorMerhaba bende goz kapagi alt ve üst olmak istiyorum sizin mesajlari okuyunca cesaretim arttı bana gelişmeleri yazarmisiniz nasıl bir süreç gerekli
Gözleriniz muhteşem olmuş çok beğendim
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin içinCok tsk ederim.bi defa hic aci sızı olmuyor.ust ve altta bandaj oluyor 6.gun dikisler aliniyor.badem goz de isterseniz yapılıyor.sadece ust kapakta dikis oluyor altta olmuyor.altta iz de olmuyor.1 ayda filan tam iyilesiyorsun.2 ayda filan izler hic kalmıyor
Tesadüf eseri yazınızı gördüm
Çok güzel olmuş yapan doktorun eline sağlıkBu fazla makyaj yapmadan cektigim bi resim
darısı başıma
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Bide iz kalip kalmadigini gormeniz icin makyajsiz iken gözümu kapatip bi resim cektim.ben de en cok iz kalmasindan korkuyordum ama gordugunuz gibi hic iz yok.hickimse anlamiyor ameliyat oldugumu :)) bu 4.ay.tabi izler 2 ayda gecti tamamenÇok güzel olmuş yapan doktorun eline sağlık
darısı başıma
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Izlemeye aldım bakabilirsin.yorumunu buraya yaz ltfn resimlerin altlarina degilÇok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için
Tesadüf eseri yazınızı gördüm
Evet gördüm çok başarılı hic iz kalmamışIzlemeye aldım bakabilirsin.yorumunu buraya yaz ltfn resimlerin altlarina degil
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Ankarada tevfik sozen var Hacettepe ona git bi gorus istersen fikir al.blue aice var ony cok guzel yapmis gordunmuEvet gördüm çok başarılı hic iz kalmamış
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Sen albumlerime baktin dimiEvet gördüm çok başarılı hic iz kalmamış
Evet baktım misafirlerim varda yazamadim göz cevreni çok beğendim açığa çıkmış gözlerinSen albumlerime baktin dimi
Tamam canım tesekkur ederim yardımın içinAnkarada tevfik sozen var Hacettepe ona git bi gorus istersen fikir al.blue aice var ony cok guzel yapmis gordunmu
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Bu fazla makyaj yapmadan cektigim bi resim
çok güzel olmuş gerçekten Ercan beye kontrole gittiğim de en son senin gözleri dedi badem göz bumu hocam bende çok anlamıyorum adam kaç senedir endo burun anlatıyor:))) senin gerçekten başarılı olmuş
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
hiç iz kalmamış
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Cok tsk wallahi öyle oldu.eskiden goz makyaji yapamiyordum yapsam da yakismiyordu.eye Liner suruyordum zigzag titrek oluyordu.simdi gergin ve cok fresh olduçok güzel olmuş gerçekten Ercan beye kontrole gittiğim de en son senin gözleri dedi badem göz bumu hocam bende çok anlamıyorum adam kaç senedir endo burun anlatıyor:))) senin gerçekten başarılı olmuş
- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
Cok sasirtici bi durum iz kalmamasi.ama ben ize bile raziydim.2 ayda gecti izler.alt gozkapaginda zaten hic iz olmuyor dikis de yok ordahiç iz kalmamış