• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Badem göz ve göz kapagi ameliyati

arkadaslar iyi bir doktor tavsiyeniz varsa mesaj atabilir misiniz tesekkurler.

Siz benden dr ismi istemissiniz ama o reklama giriyor en iyisi ben resimlerimi paylaşayım
canım cok güzel olmuş güle güle kullan normal üst göz estetigle badem göz esettıgının ne farkı var acaba ?

Ameliyat sonrasında kesi izleri için bir resim koydum
geçmiş olsun bişeye deikkat ettim göz kapağınızda hic deri fazlası yok dümdüz acaba göz kapağı esetetıgı oldunuzmu yoksa sadece badem göz estetiğimi oldunuz

tşk canım çünkü belli cok gerkin göz kapakları güzel olmuş ama

Arkadaşlar merhaba badem göz ameliyatı fiyatı ve göz kapağı fiyatı nedir bilen varmı
bana ayrı ayrı 8.000ytl dediler normalmi

Ctlmb hanım şu doktorunuzun ismini bana özelden yazsanız,aylardır doktor ariyorum lutfel

:nazar::KK200:Ctlmbik hanin kas goz harilka olmus bi insan estetikle bu kadar degisime ugrarmimi ya size hayranim inanin resimlerinize baktikca umutlaniyorum hatta bazen sadece resminize bakip cikiyorum siz benim idolumsunuz :KK60::KK200:insallah bende bu kadar şanslı ve basarili bir opresyon geciririm ve su anki halimle sizin eski haliniz birebir ayni size massalah diyorum:nazar::KK200:

Ctlmbk in doktoru Ercan beymi bilen yanıtlarsa çok iyi olacak

merhaba arkadaslar,
badem göz ameliyati olan, öncesinde ve sonrasinda ayni agirlikta makyajli fotolari olanlar bana ulasabilir mi mi aceba?
yakinda olmayi dusundugum bir ameliyat ve biraz güzel örnek görmek istiyorum :)

Cok tsk ederim.bi defa hic aci sızı olmuyor.ust ve altta bandaj oluyor 6.gun dikisler aliniyor.badem goz de isterseniz yapılıyor.sadece ust kapakta dikis oluyor altta olmuyor.altta iz de olmuyor.1 ayda filan tam iyilesiyorsun.2 ayda filan izler hic kalmıyor

Merhaba ben de alt göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum torbalardan dolayı. ancak karar vermekte çok zorlanıyorum. sizde sonrasında herhangi bir komplikasyon oldu mu?

Şakak germeyle badem göz ayni şey mi? Kısaca endo diye bahsettiğiniz şey tam olarak ne? Tmm endeskopik de kastettiğiniz tüm yüz germe mi? Aklım çok karıştı bir dr yazısında kaş kaldırma şakak germeyle birlikte güzel olur diyodu da bu şakak neresi? Göz mü yanak mı?

Göz kapagi ameliyati oldum badem göz yaptirdim bi de alnimi gerdirdim endoskopik olarak sonuç mükemmel oldu tavsiye ederim.arastirin iyi bir dr bulun yaptırın hic acili agrili bir islem degil.sadece 5-6 gun bandajlar oluyor okadar sonra süper bi görüntü.ltfn dr sormayin islem hakinda herseyi sorabilirsiniz yardimci olurum
Doktorunuz kim acaba?

endoskopik yuz germede gözler de cekilmiyor mu

bide göz germe mi olmak lazim :-\

Back