- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Maşallah sürekli estetik oluyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz şaşırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sürekli estetik oluyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz şaşırıyorum
Harika olmuş.Geçmiş olsun.Sağlıklı günlerde kullanınSüreci çok iyi anlattınız.Bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum arayış içindeyim.Sevim hanım kafama yattı biraz.Sizden dolayı.
Çok geçmiş olsun.Cesaretinize hayranım.İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Emeklerinize değer.Sakıncası yoksa neden Elazığ?Merhaba,şu anda hastanedeyim, Elazığ'a geldim, ameliyat oldum, dr Serdar Altun'a.
Kollarım o kadar önceki dr tarafından kötü idi ki, hoca düzeltilemez dedi ve sıfırdan tekrar kol germe ameliyatı geçirdim, ellerim şiş değil ama dirsek şiş. Aynı zamanda uyluk germe yapıldı. Ayrıca önceki drun meme kenarında bıraktığı kulaklıkları aldı. Bacak yağı ile meme asimetrisini düzeltti. Oldukça zor, ağrı yok çok şişim. Sonra yazacağım.
Şimdi bandajdan bir şey göremiyorum ama kollar ve bacaklar sıkı oldu, biraz şiş inince gevşer dedi, hem yaş hem aşırı kilo verdiğim için doku zayıf
Dr'um, orada... Ve oldukça başarılı bir cerrah veya fiyatlar İstanbul'dan çok uygunÇok geçmiş olsun.Cesaretinize hayranım.İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Emeklerinize değer.Sakıncası yoksa neden Elazığ?
Merhaba hic iz göremiyorum masallah cok guzel olmus iz kalmamış gibi en büyük korkum iz kalması ve ben mayısta ameliyat olmayı düşünüyorum. Ameliyat sırasında istemsiz gözünüzü açma gibi bir durum var mı yoksa lokal anestezi olduğu icin isteseniz de acamiyormuyorsunuz gozunuzu degil mi? Bir de sizc havalar sicaklamaya basliyor ya ameliyattan sonra sürekli güneş gozlugu ve şapka takmak gerek sanırım siz kantaron yağını ameliyattan kaçıncı gunden itibaren sürdünüz dikisler alindiktan sonra miydi?
Şuanki gözünüzün halini atabilir misiniz son durum nedir sizde ve bende ameliyat olucam sevim hanima .2. Bir ameliyat olan birini görsem çok iyi olurMerhaba bende Sevim hanıma 15 gün önce gözkapağı amaliyatı oldum dikişler alındı fakat tek gözümde iki yerinde balon gibi şişlikler var kalıcı olmasından korkuyırım sizin ne kadar sürede geçti
Yaralar kapanınca yağ sürdüm ve güneşten korundum. Lokal yapılıyor, ameliyat esnasında aç yada kapat deniyor, konuşuluyor sizinle, o yüzden ayık olmalısınız, hiçbir şey hissetmedim benMerhaba hic iz göremiyorum masallah cok guzel olmus iz kalmamış gibi en büyük korkum iz kalması ve ben mayısta ameliyat olmayı düşünüyorum. Ameliyat sırasında istemsiz gözünüzü açma gibi bir durum var mı yoksa lokal anestezi olduğu icin isteseniz de acamiyormuyorsunuz gozunuzu degil mi? Bir de sizc havalar sicaklamaya basliyor ya ameliyattan sonra sürekli güneş gozlugu ve şapka takmak gerek sanırım siz kantaron yağını ameliyattan kaçıncı gunden itibaren sürdünüz dikisler alindiktan sonra miydi?
merhaba ben de çok morarma oldu. çabuk geçmesi için krem bilen varsa yazana şimdiden çok teşekkür arkadaşlarDikişler geçen salı alındı tatlım.. Ama durdum, sinsirella da aynı şeyi söylüyor, bende şimdi duş aldım, bu gece temiz bir ciltle yatacağım. Şu anda bile cildim sakinledi, bıraktım, sizleri dinleyeceğim.
Merhaba kime oldunuz acaba?12 yil once goz kapagi ameliyati oldum. Taş gibi duruyorlar hic sarkma olmadi. Katlanma yerinde saklanan renksiz iz bile yok.
Merhaba. Tabii ki ilk zamanlar iz vardi sari beyaz gibi ama belirsiz bir iz. Uyurken gorunen dusunun. Suan nereden kestigini bilmiyorum artik. Çok oldu ben yaptirali. Özelden yazin yazarim size. Tabi o zaman sedasyonla yapmisti. Simdi cogu yer lokal anestezi ile yapiyor, hastanede kalmiyorsunuz bile. Beni 1 gece yatirmistiMerhaba kime oldunuz acaba?
Çok teşekkür ey. Özelden doktorun ismini bekliyorum.Merhaba. Tabii ki ilk zamanlar iz vardi sari beyaz gibi ama belirsiz bir iz. Uyurken gorunen dusunun. Suan nereden kestigini bilmiyorum artik. Çok oldu ben yaptirali. Özelden yazin yazarim size. Tabi o zaman sedasyonla yapmisti. Simdi cogu yer lokal anestezi ile yapiyor, hastanede kalmiyorsunuz bile. Beni 1 gece yatirmisti
Merhaba bir hafta önce ben de üst göz kapağı ameliyatı oldum... İki göz arasında asimetri var siz de olmuşmuydu.... Revizyon yaptırmak istiyorumCanım cok güzel olmus son hali masallah
Ben contratubex kullanıyorum ve izler kayboldu.3 aydan sonra tam belli oluyor izler ve kapak durumu.Keyifle takipteyim
Size çok teşekkür ederim yıl 2023 ve sizin birkaç yıl önce yazdığınız ve paylaştığınız fotoğraflarla kendi durumumla alakalı endişelenmeyi bıraktım. İnşallah ben de sizin gibi iyileşebilirim. Yaptığınız şey gerçekten çok değerli bu işlemleri yaptırıp sonuç nasıl olacak diye endişelenen o kadar fazla insan var ki ben bir kez daha teşekkür etmek istiyorum tüm süreci paylaştığınız için sevgilerMerhaba kızlar, bu fotoları dün çektim, şu anda çok memnunum
merhaba ameliyat oldunuz mu acaba bende arayıştayım maşallah bütün konuyu hatim ettim resmenSize çok teşekkür ederim yıl 2023 ve sizin birkaç yıl önce yazdığınız ve paylaştığınız fotoğraflarla kendi durumumla alakalı endişelenmeyi bıraktım. İnşallah ben de sizin gibi iyileşebilirim. Yaptığınız şey gerçekten çok değerli bu işlemleri yaptırıp sonuç nasıl olacak diye endişelenen o kadar fazla insan var ki ben bir kez daha teşekkür etmek istiyorum tüm süreci paylaştığınız için sevgiler