Çatlaklar Bacakta çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
97
36
26
Merhaba herkese sürekli kilo alip vermemden dolayi üst bacagimda catlaklar olustu renkleri beyaz ama yeniler 5 6 aydır filan varlar ne yapabilirim önerebilceginiz krem veya yağ var mi? En azindan görünurlügünü azaltmak icin daha 16 yasindayim ve bu izler cidden canimi sıkıyor:KK43:

Daha önce burada doğum çatlakları için yazılmıştı. Ben kullanmadım bilmiyorum ne kadar etkili. Yine doktora danışmadan kullanma. Madecassol, hametan, aknesyl. Bu 3 krem karıştırılıp uygulanıyormuş.

Bende de aynı sorun var kilo alıp vermekten oluştu ama hiç bir çözümü yok neler neler denedim ama sonuç vermedi Yani boşuna çare arama kalıcı onlar

Hiç bir krem fayda etmiyor diye biliyorum . Estetisyenlerin uygulamaları var bunun için , mesela İnstagram kullanıyorsan dilan polat ı bir takip et .
Henüz 16 yaşındasın estetisyen tavsiye etmek istemezdim ama önlem almakta fayda var .

Hic faydası olan bir şey görmedim, duymadım. Barış onlarla malesef sonra daha da azalıyor zaten zamanla görüntüsü

Çatlağı olmayan yok zamanla anlayacaksın aslında kimsenin umursadığı da yok o çatlakları. Benim 13 yaşımda başladı ne üzülürdüm ne çekinirdim. 32 yaşındayım umrumda değiller, kimse de bu ne demedi.

Çatlak sadece gebelikte olur sanıyordum ben
Allahım çok cahilim.

Bende de selülit var. Hiç bakmamaya çalışıyorum onlara. Asabim bozuluyor

bu çatlaklar için dermaroller kullanıp faydasını gören çok okudum. bir araştırın isterseniz, yine çatlak için yağ vs de kullanıyorlar galiba dermaroller ile kullanırsanız daha faydalı olabilir belki.

Aslinda lazer tedavisiyle hafifliyor deniyordu ama
Görümcem gitti soyleki onun vucundaki çatlaklar kırmızı kırmızı idi lazerle beyazladi ve o sislikleri indi. Ama hala oradalar. Çatlağın tedavisi olsa Britney Spears yaptırırdı heralde shopsuz bacaklarini gordumde😉

X