Merhaba arkadaşlar siteyi ne zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum :)
Hep erteledim ama artık dizimden yukarısı ile göbeğimden aşağısı arasındaki üst bacağım sanki bana ait değil. Son vermek gerek dedim.
Üstüm 38-36 arası fakat alt bedenim 44
Yıllarca hep kebaplar, hamburgerler derken bu hale geldim...
boyum 1.72 kilom 73, üst bacağımın en geniş yeri(sanırım basen oluyor burası) 110 cm.
Aslında vücudumla barışıktım ama anladım ki sağlığım da tehlikede.
Bu yüzden önce beslenme alışkanlığımı değiştirmeye karar verdim. Bugünden başladım. Artık hazır yemeklere son! Bugün öğlen izmir köfte yedim, akşam yoğurtlu semizotu salatası ve küçük bir kase zayıflama gevreğini süt ile yedim. Kahvaltıyla hiç aram yok, okula gittiğimden anca derse yetişecek kadar çıkıyorum evden... Fakat vaktim olursa çorba kasesi kadar gevrek yemeyi düşünüyorum. Minibüse yürümeye üşenirdim, bizim buralar hep yokuş, kahvaltısız çıkamıyorum diye ama azmettim :) İki gündür yürüyorum, 15 dakika da olsa hiç yoktan iyidir... Dönüş de 15 dakika. ayrıca yarım saat daha yürüyorum. Yani günlük 1 saat yürüyüşüm var. Ayrıca iki gündür yarım saat kondisyon bisikleti çeviriyorum. Günlük spor zamanım bir buçuk saat kısaca. İnternetten stepper siparişi verdim, yanında bel çevirmesi olanlardan, bakalım o da gelsin, kaç adım yapsam bilemiyorum...
Ebru şallının videolarını indiremedim
özel mesajla indirebileceğim link veren olursa çok sevinirim.
Umarım herkes istediği ve sağlıklı olduğu kilosuna kavuşur :)