- Konu Sahibi gizayy
-
Canım bende o kadar çok ki onlardan bir bilsen.Birçok yöntem denedim ama hiçbiri ponza taşı kadar işe yaramadı şiddetle tavsiye ederim.Mutlaka banyonuzda bir ponza taşı vardır.Bendeki kuaförlerin pedikürde kullandığı uzun spatula tarzında olandan.Bunu özellikle epilasyondan önce kuru cildin üzerinde hafifçe bastırarak uyguluyorsun ve batıkların çıktığını görüyorsun.Ama şunuda belirteyim birkez yapar bırakırsan olmaz aklına geldikçe ponzayla bacaklarını ovala.Bu aynı zamanda peeling görevi görerek ölü derinin atılmasını sağlıyor.Kolay gelsin
evde lazer mi yapılıyor? :))) çok iyiymiş yaa.
Arkadaslar Kabak lifi ney Acaba? hic duymadim
Evet canım Silk'in diye bir cihaz var lazer değil ama başka bir ışık kullanılıyormuş Çok olmadı alalı ama işe yarıyor gibi gelişmeleri size haber veririm Yalnız çok çabuk kartuşu bitiyor
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse okumamış anlaşılan bu yüzeysel kıl dönmesi kremini ben kullandım tamamen doğal 1-5 kullanımda etkili diyorlar.İlk gün iltihap çıktı ertesi günde kıllar ve ücretsiz numune de veriyorlar denemekte fayda var.kaydirigubbakcemile2
hamam kesesi kullanıyorum
haldır haldır keseliyom
vuruyom jileti
biraz uzadılar
akşam gene yapcam
vurucam jileti :)
başka çarem yok ağda yapıyom hesapta
bacagın yarısı kalıyo ..
ağdacım bile tospik git lazere diyo
kışın bacaklar için lazere baslıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?