- Konu Sahibi gizayy
-
kızlar bn bugun kabak lifi aldım ama nasıl kulanılıo ıslakmı kurumu bılmıyorum yardımcı olurmusunuz
batıklar ve kırmızı noktalar bendede vardı ama inanılmaz derecede çok fazlalardı burda okudum bende epilasyon yaptıktan sonra limon suyu yaptım bacaklarıma feci yanma ve kaşıntı oldu acayip derecede ama sonrasında kıpkırmızı halde belirginleştiler ertesi sabah kalktığımda eser yoktu dayanabilirim derseniz mutlaka öneririm bende çok azaldılar bi iki tane iz kaldı sadece kesin çözüm
tatlim peki sadece epilasyon yaptigimiz gün mü limon suyu sürüyoruz yoksa sonraki günlerdemi??? canim birde tüy koklerini kurutuyormus tüyler azaliyormus diye okúmustum dogru acaba???
Tatlım o şey batık demek ve tek çözüm lazerli epilasyon ben birsürü para döktüm kremlere keselere doktorlara ...ama tek çözüm lazerli epilasyonmuş dedim doktorum,bu hafta ilk kez yaptırdım lazeri daha tüyler dökülmedi ama içte olan batık kılları bile yakıyo ve çıkmalarını sağlıyo ..ben devam edicem soruların varsa sorabilirsin canım
cnm kusura bakma tekrar buraya girmediğim için cevabım geciktişimdi yaza giriorz yaptırman biraz zor olabilir denize havuza girip güneşe çıkıosan.. ben bütün yaz jilet yaptım çünkü kıllar ne kadar sert olursa o kadar çabuk cevap verio.. eylül ekim gibi de başladım.. fiyatlar bence çok abartı deil çünkü hayatın boyunca uğraşacağın bi dertten kurtuluosunyerimseniben ben komple bacak,bikini,genital,koltukaltıma seans başına 650 veriorm.pazartesi 3. seansım var yani daha 2 seans yaptırmama rağrem kılların % 70 % 80 bitti diebilirim yerimseniben
batıklar ve kırmızı noktalar bendede vardı ama inanılmaz derecede çok fazlalardı burda okudum bende epilasyon yaptıktan sonra limon suyu yaptım bacaklarıma feci yanma ve kaşıntı oldu acayip derecede ama sonrasında kıpkırmızı halde belirginleştiler ertesi sabah kalktığımda eser yoktu dayanabilirim derseniz mutlaka öneririm bende çok azaldılar bi iki tane iz kaldı sadece kesin çözüm[/QUOTE
canım ya dün gece bende epilasyon yaptım sonra boş bir spreyin içine bolca kolonya sonra bolca limon suyu ve tuz üstünede Avon skin soft'tan tü azaltıcı losyon döküp karıştırdım çalkaladım bacaklarıma sıktım nasıl yandı anlatamam çok fena kızardı ara ara şişti eşim bile korktu bu ne hal die 1 saat falan bekleyip duşa girdim sabah kızarıklık azalmıştı ama sinek ısırığı gbi yaralar var onlarda benim hatam batıklarımı sıktım çünkü bidaha ellemeyip bu işlemi her epilasyondan sonra yapacam bakalım faydası olacak mı?]
Canım bende de aynı sorun vardı çözümsüz sanıp yıllarca doktora gitmedim ,en son geçen ay çok kötü oldu; doktora gitmeye karar verdim .Doktor antibiyotik yazdı ve bir karışım merhem bunları kullandım daha sonra kontrole gittim geçen hafta yine karışım merhem ve antibiyotik yazdı.Batıklarım ve izleri şu anda %80 oranında gitti.
Ayrıca doktorum bunun cilt tipiyle alakalı olduğunu ve lazerli epilasyon yaptırmam gerektiğini söyledi.Tamamiyle iyileştiğinde yaptırmayı düşünüyorum.Sana tavsiyem kesinlikle batıkları sıkma ve oynama hemen cilt uzmanına git çözümsüz değil ve epilatörde kullanma derim kıllardan kurtulalım derken daha kötü şeyler oluyooo, epilatörden önce bende kesinlikle yoktu böyle bişi sonra tabi sıkınca batıkları iyice artmıştı.Şimdi düzeldi Allah a şükür ,inşallah seninki düzelir geçmiş olsun canım
slmmmmmmmmmmmmmm herlkese bugün etek giydim hemde incecik tül çorabimla:)
lekeler sonsuza kadar yok oldu bu tarifi yapınca bana dua edeceksiniz başlıyorummmmmmm
çiğ patatesi yıkadım incecik doğradım halka halka ok patates oturtma yemeğine doğrar gibi doğradım sonra lekelrimin üstüne yerlestirdim ve streçle sardım bacaklarımı yaklaşık 5 saat sonra açtım bacaklarımı lekeler pembe gibiydi tekrar morarmadıda bacaklarımı yıkadım sorun yok fayda görür sem hemen kızlara yazıcam demiştim 2-3 kez tekrar ettim ve şuan çok rahat etek giyiyorum lekeleri resmen siliyor yaben haftada 3 kez yaptım hadi şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar ben çok mutluyum darısı sizin başınıza ben artık bacaklarımı çok seviyorum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?