Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kabak lifi vardı ama cildimi tahriş etti nasıl kullanılıyor ben mi anlamadım suyla ıslatınca bile cok sertti,ben de biraz fazla bastırmıs olabilirm birde jilet vurunca çoğalmaz mı kıllarbilmiyorumkismile
kuaförümün tavsiyesi, ben de uyguluyorum ve gayet memnunum şöyle ki;
ağda veya epilatörle tüyleri aldıktan sonra duşta sert bi şekilde jileti bastırarak tekrar üstünden geçiyoruz. özellikle batıkların üzerine bastıra bastıra jiletle geçin. illaki çıkıyorlar. en fazla 1 2 tanesi çıkmaz. hepsi temizleniyor. kızarıp kabarıyo tabii ama agdada nası kızarıyorsa öyle işte.
tuyler agdayla alındıgı icin jiletle ustunden geçmek kökleri kalınlaştırmıyor, tuyleri de azdırmıyor korkunuz olmasın o konuda
çok ilginçmiş aklıma yattı. denemediğim bi bu kalmıştı zaten. bi ara deniz tuzuyla masaj yaptım geçtiler şimdi yeniden oldular. çok titizim, her yanımla ayrı ayrı ilgilenirim, ama bacaklarımla başedemiyorum.
işe yarıyor ben muhakkak yaparım, kış mevsiminde daha çok batık olur dikkat ettiyseniz, giydiğimiz çoraplar, çizmeler vs çok etkili oluyor bunda ve tabii bacak bacak üstüne atmak:)) benim özellikle diz çevremde var. kanatmadan yara yapmadan kullanıyosunuz jileti bastırarak sadece. ben venus jılet kullanıyorum o da baya iyi permatik gibi değil, onlar kanatabilir. şu ana kadar hiç kanatmadım, olay bastırmaktan geçiyor:)
merhaba arkadaşlar ben batık sorunu için kocaeli de bir güzellik merkezinde lazer ve ilaçlı kremle tedavi oldum ne leke kaldı ne batık cilt doktoru lazer önermişti. gerçekten mükemmel sonuç gitmek isteyen varsa elm lazer diye bir yer çok memnun kaldım tavsiye ediyorum:)