Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar
bende aynı dertle aylardır uğraşıyorum,batıkları iğneyle çıkardım şimdi yaralar, lekeler...geçmeyen kahverengi lekelerim vardı,ne ürünler kullandım anlatamam ama geçmedi..en son batıklar için stopingrow sprey aldım,3 haftadır falan kullanıyorum ve çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum..kullandıkça ne göreyim meğer o geçmeyen kahverengi lekelerin içinde de kıl varmış o yüzden geçmiyormuş demek,bütün batıkları çıkarıyor gerçekten,önce batıktan kurtulayım sora lekelerle uğraşıcam..lekeler için aven'nin bi kremini almıştım,eczacı ameliyat izlerinde bile bu krem kullanılıyo demişti ama ben hiç faydasını görmedim şimdi sadece spreyi kullanıyorum batıklar için ve bepanten krem sürüyorum nemlendirici olarakta..paylaşmak istedim sizlerle de..
gitti gidiyorda falan evde uygulayabilecegimiz lazer epilasyon makineleri satiliyor yanlis hatirlamiyorsam da markasi epilaydi ise yararmi acabaa??
eger yararsa maliyeti cok hesapli olur...
ben bu spreyi üst bacaklarımın iç kısımlarında kullandım, batıkları azalttı hatta bana lekeleri de azaltmış gibi geldi.. ancak çok kuruttu, ben 3 hafta kadar her gün kullandım, belki kullanmam gerekenden daha uzun bir süredir bilmiyorum, çünkü cildim soyulmaya başladı.. şimdi nemlendirici kullanıyorum ve bir sorun yok gibi..
stopingrow batık spreyini bende kullanıyorum çooook çoook memnunum herkese tavsiye ediyorum fakat bana ağdadan sonra 3 gün boyunca sabah akşam kullanılacak dediler herhangi bir kuruluk olmadı