Tatlımm ebay diye bir site var oradan bulabilirsin ve güvenebilirsin kesinlikle. Bende bir arkadaşım üyeydi onun vasıtasıyla aldım. Pay pall diye bişi var ona üyelik lazımmış. Yalnız yaşın daha çok genç nette gezinirken dr veli lök ün gece atelini gördüm. 15 yaşına kadar diyo ama sen daha gelişimini tam anlamıyla tamamlamadığın için işe yarayabilir onu da araştır derim..
peki canım ne kadardır kullanıosun ve faydasını gördünmü?
canım bide sen kaç yaşındasın?
Canım henüz özel msj atamıyorum. Ben nisan ayından beri kullanıyorum gelişme oldu ama henüz milimetrik yani öyle 3 cm in 1 cm i kapandı diyemem. Ama annem bile farketti düzeldiğini öyle söyleyeyim. Tabi bu sabır isteyen bir iş ben ameliyat olmak istemediğim için buna sene sonuna kadar devam etmeyi planlıyorum.
bende ameliyat olayını istemiorum bide kilon ve boyun kaç ben kilodan diodum 1,70 51 kilodayım ama artık kilo alsamda kapanmıcam gibi hissetmeye başladım
Kilodan değil benim ki bence. 1.64 - 52 kiloyum. Sen kaç yaşındasın lessie? Daha önce bu konuyla ilgili herhangi birşey yaptın mı??
23 yaşındayım hayır hiç bişey yapmadım annem kardeşim falan abartıosun bişey yok diolar ama işte üst bacak aram ayrık buda rahatsız edio beni önceden hiç dar pant giymezdim 48 kiloydum 51 kilo oldum şuan biraz kapandı şuan dar kot giyiorum ama dahada kapanmasını istiyorum
Peki diz kapakların birleşiyor mu? Yoksa birleşiyor da üst bacak arası mı aralık kalıyor? Ben ne dar pantolon ne dr etek giyemiyorum sanırım senin durumun benimkinden daha iyi :)
hyr birleşmio şöyle diyim orantılı şekilde ayrık alt bacaklarımda birleşmio ama kilo alınca eskiye göre daha iyi oldu
Anladım canım benim diz üstü 3cm diz altı 5cm boşluk var. Sadece dizlerden birleşse bile razıyım sonuçta tamamıyla sütun gibi olmasını beklemiyorum :/ balta limanı hastanesinde dr sami sökücü varmış engelliyizbiz forum sitesinde okudum ben ona bir gitmeyi düşünüyorum birde işin röntgen kısmını merak ediyorum belki dt başka birşey de tavsiye eder ne bilim
Anladım canım benim diz üstü 3cm diz altı 5cm boşluk var. Sadece dizlerden birleşse bile razıyım sonuçta tamamıyla sütun gibi olmasını beklemiyorum :/ balta limanı hastanesinde dr sami sökücü varmış engelliyizbiz forum sitesinde okudum ben ona bir gitmeyi düşünüyorum birde işin röntgen kısmını merak ediyorum belki dt başka birşey de tavsiye eder ne bilim
Aynen canım soldaki de bana uyuyor
bide şeyden korkuorum bu bandı kullandığımızda ilerde sorun yaratmaz herhalde bacak yapımız konusunda
Burayi okuyunca biraz nettende baktim. Ebay ve aliexpress te var bu bant cesitlerinden.ancak karar verip bi tane alamadim henuz. Suan uzun sallarimla alt ve ust bacaklarimi olabildigince sikarak bagliyorum.bakalim zamanla ne olacak.sonucta kaval kemigi bikac gunde duzelmez.en az 6 ayda fark eder.aklima geldikce bagliycam boyel.en yakin zamandada bacak banti temin edicem.bu bantlari bulandan anlatip paylasqndan simdiden allah razi olsun :) herkesin sütun gibi bacaklari olsun insallah
:) inşallah. Ay ay gelişmelerini burayada yazar mısın lütfen?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki ucu açık korseler var ben onlardan kullanmaya baçladım bacaklarıma sıkıca sarıp cırtını yapıştırıyorum
kızlar bende epeydi araştırıyordum. yaklaşık 1 aydır tülbentlerle diz üstü, diz altı ve bilekten bağlıyorum. her akşam en az 3 saat oturur pozisyonda bekliyorum. yatarkende takıyorum rahatsız olursam gece çıkartıyorum. faydası var ancak uzun süreç gerekli ve sabırlı olmak. ebaydan sipariş verdim bantlar bu ayın sonunda elimde olacak sanırım. bu bantlar daha geniş bir alanı sardığı için daha çok etkili olacağını düşünüyorum. 1 ayın sonunda şunu farkettim normal zamanda otururken bile dizlerinizi ve ayklarınızı tamamn birleştirip kasıyoruz ve bu süreci hızlandırıyor bnce. gelişme oldukça yazacağım. çünkü bu konudan gerçekten muzdaribim ve başkalarına faydam olsun istiyorum.
kızlar bu bantlardan ben de aldım marttan beri hemen hemen her gece yatarken, gündüz de fırsat buldukça oturur vaziyette kullanıyorum. bir de bu bantlar takılıyken bacak germe hareketleri var onlardan yapıyorum aynı zamanda da kalça ve bacak çalışıyorum evde 2 günde 1. sütun gibi bacaklarım olmadı tabii çarpıklık hala devam ediyor ancak düzelme var eskisine oranla devam ettikçe çok daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum, inşallah. gelişmeleri yazarım.
:) ben 3 aparatlısını aldım canım şu anda da takılı vaziyette oturuyorum:) aldıktan sonra sende sendeki gelişmeleri yazar mısın?
Ben kullanıyorum canım. Çok aşırı bir ilerleme yok ama toparlama olduğunu farkrdebiliyorum milimetrik te olsa. Mümkün olduğunca çok takılı kalması gerekli ki fayda göstersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?