kızlarrr bandı alanınız oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????
kızlar bende epeydi araştırıyordum. yaklaşık 1 aydır tülbentlerle diz üstü, diz altı ve bilekten bağlıyorum. her akşam en az 3 saat oturur pozisyonda bekliyorum. yatarkende takıyorum rahatsız olursam gece çıkartıyorum. faydası var ancak uzun süreç gerekli ve sabırlı olmak. ebaydan sipariş verdim bantlar bu ayın sonunda elimde olacak sanırım. bu bantlar daha geniş bir alanı sardığı için daha çok etkili olacağını düşünüyorum. 1 ayın sonunda şunu farkettim normal zamanda otururken bile dizlerinizi ve ayklarınızı tamamn birleştirip kasıyoruz ve bu süreci hızlandırıyor bnce. gelişme oldukça yazacağım. çünkü bu konudan gerçekten muzdaribim ve başkalarına faydam olsun istiyorum.
oturma pozisiyonunda sırtını bir yere dayıyormusun ?
kızlar bende epeydi araştırıyordum. yaklaşık 1 aydır tülbentlerle diz üstü, diz altı ve bilekten bağlıyorum. her akşam en az 3 saat oturur pozisyonda bekliyorum. yatarkende takıyorum rahatsız olursam gece çıkartıyorum. faydası var ancak uzun süreç gerekli ve sabırlı olmak. ebaydan sipariş verdim bantlar bu ayın sonunda elimde olacak sanırım. bu bantlar daha geniş bir alanı sardığı için daha çok etkili olacağını düşünüyorum. 1 ayın sonunda şunu farkettim normal zamanda otururken bile dizlerinizi ve ayklarınızı tamamn birleştirip kasıyoruz ve bu süreci hızlandırıyor bnce. gelişme oldukça yazacağım. çünkü bu konudan gerçekten muzdaribim ve başkalarına faydam olsun istiyorum.
bir gelişme var mı ? bende kullanmayı düşünüorum.
Peki kemiklerinde sızlama ağrı acıma oluyor mu? Bunlar işe yaradığını gösterir sanırım .var canım ama zaman alacak bir iş. şöyle ki diz altı boşluğuma 3 parmak çok rahat girerken şu an o rahatlık yok sıkışmalar başladı. ben ayrıca gelişmeyi hızlandırmak için yağ masajına başladım. her akşam saf zeytin yağı ile kemiklere yanlardan baskı yoluyla masaj yapıp kemiğin yumuşamasını sağlıyorum. sonra bantları takıyorum.
ben 2 aydır kullanıyorum gözle görünür bi düzelme oldu bnm bacaklarmda kızlarrr
Peki kemiklerinde sızlama ağrı acıma oluyor mu? Bunlar işe yaradığını gösterir sanırım .
pretty_angel
özel msj hakkım henüz yok. bant işe yarıyor ama sabır ve azim gerekli. ukrayna da bi klinik buldum sonuçları hrika ama 18bin dolar istediler. dr. veklich diye yaz karşına çıkar.
kızlar bu bantlardan ben de aldım marttan beri hemen hemen her gece yatarken, gündüz de fırsat buldukça oturur vaziyette kullanıyorum. bir de bu bantlar takılıyken bacak germe hareketleri var onlardan yapıyorum aynı zamanda da kalça ve bacak çalışıyorum evde 2 günde 1. sütun gibi bacaklarım olmadı tabii çarpıklık hala devam ediyor ancak düzelme var eskisine oranla devam ettikçe çok daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum, inşallah. gelişmeleri yazarım.
var canım ama zaman alacak bir iş. şöyle ki diz altı boşluğuma 3 parmak çok rahat girerken şu an o rahatlık yok sıkışmalar başladı. ben ayrıca gelişmeyi hızlandırmak için yağ masajına başladım. her akşam saf zeytin yağı ile kemiklere yanlardan baskı yoluyla masaj yapıp kemiğin yumuşamasını sağlıyorum. sonra bantları takıyorum.
:) ben 3 aparatlısını aldım canım şu anda da takılı vaziyette oturuyorum:) aldıktan sonra sende sendeki gelişmeleri yazar mısın?Allahım yorum yapılmış mail adresimi değiştirince hiç bakamadım bende alıcaktım ama yorum yapılmayınca almadım işe yarıosa hemen alıorum 3 tane seçenek çıkıyor hangisini aldınız 3 aparatlı olanı düşünüyorum ben siz hangisini aldınız
:) ben 3 aparatlısını aldım canım şu anda da takılı vaziyette oturuyorum:) aldıktan sonra sende sendeki gelişmeleri yazar mısın?
merhaba bendede aynı sorun var parantez bacaklıyım. VE YASIM DAHA 19 RAHATCA ETEK PANTOLON GİYEBİLMEK İSTİYORUM AMA BU YASIMDA ZEHİR OLDU HERSEY. EGER GİYMEK İSTİYOSAM ; UZUN ELBİSELER. BOL VEYA ISPANYOL PANTOLONLAR DAR PANTOLON GİYCEKSEMDE UZUN CİZMELERLE... BU BACAK BANTLARINDAN ALMAYI COK İSTEDİM İSTANBULDA MEDİCALLERDEN BULABILME İMKANIM VAR MIDIR? YABANCI INTERNETSITELERİNDEN BAKTIM YABANCI DİLİM OLMADIGI İÇİN GETRTEMEDİM GUVENEMEDİMDE ACIKCASI. YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?