• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklarında çarpıklık olanlarr(bacak bandı)

kızlar ben ptesi bunun siparişini vericem 3-6 ay arası etkisini gösteriyomuş. gunde 2 saat oturdgunuz yerde kullanın her boş vakitte yada uygun oldugunuz her an takın diyo ne kadar uzun zaman o kadar cabuk etki artı yaş sadece süreci uzatıyomuş yani her yaş kullanabilir aama daha uzun sure takmak gerek sanırım. bacak kaslarını duzleştiriyomuş hemen alıp test edip burdan bildiririm size deneyimlerimi.:31:

kızlar ben ptesi bunun siparişini vericem 3-6 ay arası etkisini gösteriyomuş. gunde 2 saat oturdgunuz yerde kullanın her boş vakitte yada uygun oldugunuz her an takın diyo ne kadar uzun zaman o kadar cabuk etki artı yaş sadece süreci uzatıyomuş yani her yaş kullanabilir aama daha uzun sure takmak gerek sanırım. bacak kaslarını duzleştiriyomuş hemen alıp test edip burdan bildiririm size deneyimlerimi.:31:

merhaba serpil983 internetten nerdeen buldun ben ebayın dışında pek birşey bulamadım. ebaydan (çin 'den)spariş verdim satıcıya ama cevap gelmedi. başka sipariş vereceğimiz yerler varmı? cevap verirsen sevinirim.

Evet canım nerden sipariş verdin? Özeldende atabilirsin sanırım mesaj bizlere.Bende düşünüyorum çünkü ama ne kadar erken başlarsan o kadar fayde değilmi.Beraber deneyimleyelim :)
Cevabını bekliyoruz muck :)

Canım durumlar nasıl.Faydasını görüyormusun

yatarkenmi takılıyor, kaç ayda yıl kullanmak gerek, çünkü kolay değil bacakları düzelmenin süresi düşünsenise kalın kemikler, resimlerden onu anladım. ( DİŞ TELİ GİBİ)

neden bi türlü kullananlar yada alanlar nerden aldıklarını fln yazmamış kimse ayrıntılı bilgi vermemiş yazıp gitmişler yaa

ya alıpta kullananlar neden akıkllarına gelmio yazmakkk :S:S:S

serpille msjda atamıom msj kutusu doluymuşş :S:S:s

Son düzenleme:
Back