• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklarında çarpıklık olanlarr(bacak bandı)

Arkadaşlar merhaba
Konu açılalı epey olmuş. Çarpık bacakları düzgün göstermek için silikon var. Nette araştırabilirsiniz marka yazamıyorum ama bacak şekillendirici silikon deyince çıkıyor. Çoktan güzel değişimleri var . Geçici bi çözüm ama dar pantolon yada koyu renk çorapla etek giyilebilir.

Arkadaşlar merhaba
Konu açılalı epey olmuş. Çarpık bacakları düzgün göstermek için silikon var. Nette araştırabilirsiniz marka yazamıyorum ama bacak şekillendirici silikon deyince çıkıyor. Çoktan güzel değişimleri var . Geçici bi çözüm ama dar pantolon yada koyu renk çorapla etek giyilebilir.

Kızlar arkadaşın söylediği silikondan aldım gerçekten çok güzel tek sıkıntı ten rengi çorapla giyilmiyor ama pantolon opak çorapla falan giyilince hiç belli olmuyor

Bende o silikondan kullanıyorum evet pantolonla gayet iyi sonuçlar alınıyor ama etekle olmuyor bi de benim sorunum dizlerim içe dönük çarpık gözüküyor ve sağ bacak sol bacağa göre daha fazla içe dönük ikisi farklı derecede asimetrik bende bu bacak bandından almayı düşünüyorum ama diğer bacak nasıl daha fazla düzelıcek onu bimiyorum birde ytbe dan bacak düzeltme diye girince dr.veklick var o yöntemı pek anlayamadım nedır bır de cok arastırınca japon ya da kore bılmıyorum tv programlarında bacak çarpıklığı düzeltme gördüm ne derece ınandırıcı ne kadar sürede sonuç verir bilememdim bu vıdeoları izleyen var mı acaba ?

Bende o silikondan kullanıyorum evet pantolonla gayet iyi sonuçlar alınıyor ama etekle olmuyor bi de benim sorunum dizlerim içe dönük çarpık gözüküyor ve sağ bacak sol bacağa göre daha fazla içe dönük ikisi farklı derecede asimetrik bende bu bacak bandından almayı düşünüyorum ama diğer bacak nasıl daha fazla düzelıcek onu bimiyorum birde ytbe dan bacak düzeltme diye girince dr.veklick var o yöntemı pek anlayamadım nedır bır de cok arastırınca japon ya da kore bılmıyorum tv programlarında bacak çarpıklığı düzeltme gördüm ne derece ınandırıcı ne kadar sürede sonuç verir bilememdim bu vıdeoları izleyen var mı acaba ?

Merhaba. Bende de aynı sorun var benim bacaklarım da çarpık. Nerdeyse tüm çarpık bacaklarda birinde çarpıklık daha fazladır. Ameliyat olmadan düzeliyor mu diye çok araştırma yaptım hatta doktor sitesi diye bir site var orada farklı doktorlara sordum hepsi gelişim tamamlandıktan sonra ameliyat dışında bir tedavisinin olmadığını söylediler.

Edit: ahmet karacalar mıydı tam hatırlamıyorum bir doktor içe dönük dizlerin kalçaları sıkıp bırakma egzersiziyle az da olsa düzeleceğini söylüyordu. Ben de yapmaya başladım.

Son düzenleme:
Merhaba :) Biraz konuyu hortlatmış gibi olucam ama kusura bakmayın. Tüm yorumları okudum nerdeyse... İlk sorum bu bandı kullananlara gerçekten yararı oldu mu gözle görülür bir fark var mı yani? Yaşım daha küçük o yüzden eğer sizlerde etkisi olduysa bende daha fazla olacağını düşünüyorum. Ve bu kullanan kişilerin çarpıklık tipi ve derecesi ne? o tipi mi? Bir de okuduğum mesajlarda tülbent bağlayanlar olduğu yazıyordu aynı işlevi görüyor mu gerçekten? Nolur cevap yazın.. Teşekkürler şimdiden :)

Ya benim bacaklarım bu görseldeki gibi... Siteye baktım orada üçlü set halinde var. Üst kısım için falan. Ama benim ihtiyacım yok onlara benim sorunum sadece diz altında. Ya kullanırsam bir etkisi olucak mı gerçekten bi bilen yazsın Allah aşkına lütfennn...

Eklentiler

• Screenshot_20170504-143436~2.png
    Screenshot_20170504-143436~2.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 410
merhaba bendede aynı sorun var parantez bacaklıyım. VE YASIM DAHA 19 RAHATCA ETEK PANTOLON GİYEBİLMEK İSTİYORUM AMA BU YASIMDA ZEHİR OLDU HERSEY. EGER GİYMEK İSTİYOSAM ; UZUN ELBİSELER. BOL VEYA ISPANYOL PANTOLONLAR DAR PANTOLON GİYCEKSEMDE UZUN CİZMELERLE... BU BACAK BANTLARINDAN ALMAYI COK İSTEDİM İSTANBULDA MEDİCALLERDEN BULABILME İMKANIM VAR MIDIR? YABANCI INTERNETSITELERİNDEN BAKTIM YABANCI DİLİM OLMADIGI İÇİN GETRTEMEDİM GUVENEMEDİMDE ACIKCASI. YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?:KK43:
Konuyu tekrar hortlatıyorum. Yıl 2019 oldu, ben hala bacak takıntımdan kurtulamadım. Bacak silikonu alıp, bacaklarıma yapıştırarak 2,3 sene öyle idare ettim. Bir ara kendimle barışır gibi oldum, ama bu takıntım geri geldi. İlizarov yöntemini araştırıyorum artık. Tek çare bu galiba :KK43: birde o leg band kullanan arkadaşlar, tülbent bağlayan arkadaşlar bacaklarınız ne durumda şuan, düzeldi mi çok merak ediyorum????

bu bantların işe yarayacağını düşünmüyorum malesef. bacakların çarpıklığı çocuklukta d vitamini eksikliğinden oluyor yük binince kemiklere yamuluyor ya içe ya dışa şeklinde.

üzgünüm ama tedavisi olduğunu sanmıyorum. bacaklara silikon protez konulduğunu biliyorum görselliği düzeltmek için başka bir çaresi olmaz kanımca. ama ben olsam ameliyat olmazdım bu yüzden.

Konuyu tekrar hortlatıyorum. Yıl 2019 oldu, ben hala bacak takıntımdan kurtulamadım. Bacak silikonu alıp, bacaklarıma yapıştırarak 2,3 sene öyle idare ettim. Bir ara kendimle barışır gibi oldum, ama bu takıntım geri geldi. İlizarov yöntemini araştırıyorum artık. Tek çare bu galiba :KK43: birde o leg band kullanan arkadaşlar, tülbent bağlayan arkadaşlar bacaklarınız ne durumda şuan, düzeldi mi çok merak ediyorum????

çok mu çarpık?

Merhaba,
Geç farkettim yazdığınızı:// Ben bazı ailevi sebeplerden ötürü düzenli devam edemedim ancak yaptığım süre zaafında mm'lik bir kapanma oldu. Şimdilerde tekrar araştırma içerisindeyim. Korelileri buldum bu konuda onlarda oldukça muzdaripler:) Şimdi ona başlıyorum bir süre deneyeceğim. İnstagram adresleri de var. Adı; SNPE (Self Nature Posture Exercise) Aynı mantıkta yine kemerlerle yapacağım öncekinden farkı egzersizleri bu kemerler takılıyken yapmak. Youtube da videoları da mevcut, hareketlerin nasıl yapıldığına dair. Belki dikkatinizi çeker sizinde bir bakın isterseniz. Birlikte başlayabilir, ne kadar ilerleme kaydettiğimizi birlikte görebiliriz.

Merhaba,
Geç farkettim yazdığınızı:// Ben bazı ailevi sebeplerden ötürü düzenli devam edemedim ancak yaptığım süre zaafında mm'lik bir kapanma oldu. Şimdilerde tekrar araştırma içerisindeyim. Korelileri buldum bu konuda onlarda oldukça muzdaripler:) Şimdi ona başlıyorum bir süre deneyeceğim. İnstagram adresleri de var. Adı; SNPE (Self Nature Posture Exercise) Aynı mantıkta yine kemerlerle yapacağım öncekinden farkı egzersizleri bu kemerler takılıyken yapmak. Youtube da videoları da mevcut, hareketlerin nasıl yapıldığına dair. Belki dikkatinizi çeker sizinde bir bakın isterseniz. Birlikte başlayabilir, ne kadar ilerleme kaydettiğimizi birlikte görebiliriz.
Her zaman bu sitede olmuyorum. Geç görüyorum yazılanları. Daha kolay iletişime geçebileceğimiz biryer var mı sizinle instagram veya facebook. Daha rahat bilgi paylaşımında bulunuruz o zaman.

bu bantların işe yarayacağını düşünmüyorum malesef. bacakların çarpıklığı çocuklukta d vitamini eksikliğinden oluyor yük binince kemiklere yamuluyor ya içe ya dışa şeklinde.

üzgünüm ama tedavisi olduğunu sanmıyorum. bacaklara silikon protez konulduğunu biliyorum görselliği düzeltmek için başka bir çaresi olmaz kanımca. ama ben olsam ameliyat olmazdım bu yüzden.

Tedavi olarak kemik düzeltme işlemleri yapıyorlar internette çok var ve sonuçlar cok iyi. Ama süreç çok zorlu görünüyor. En son çare olarak bunu düşünüyorum. Birde işin maddi boyutu var tabi orası baya zorlayacaktır.

bu bantlar bacağı daha da çarpık yapar. şöyle ki iki tür çarpıklık vardır. birinde bacaklar dışa doğru eğimli, diğerinde içe doğru eğimlidir. dışa doğru eğimli de iki bacağı birleştirdiğinizde ortada boşluk oluşur. bacaktaki eti görmeyin. kemiğin şekli karşınızda biri size baktığında V şeklindedir. bu bacak bantını takarsanız o V'yi daha da açarsınız. yani hiçbir işe yaramaz. en iyi çözüm yürüyüş ve pilates, yogayla bacakları şekillendirmektir. düzgün bacaklarınız olmaz ama daha iyi görünür. tabii iki tür ameliyat var. biri ortopedik, diğeri de estetik. bunlar zor. 2-3 ayınızı buna ayırmanız, rahatınızdan feragat etmeniz gerekiyor.

Ben bu bantları 2 sene önce aldım. Düzenli kullanmadım. çok az düzelme var gibi. Şimdi bu konuyu yine kafama taktım. Düzenli her gün 3er saat kullanacam ve yorum yapacam

Hala kullanıyorum. Bence oldu. Daha güzelleşti ve birleşti. Bence kullanın deneyin zararı görmedim. Her akşam uyumadan bağlıyorum, sabah çıkartıyorum
Birkaç farklı çeşidi var. Sizinki hangisinden acaba? Ve sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah bende de işe yarar😊

Back