Bacaklarımın hali :( (resimli)

aynen canım bende bi sürü sey denedim doktora gittim ilaç kullandım ama fısssssssss. hiç bi değişiklik yok.kahverengi lekeler var hep etek giyek istemiyorum hiç.sen hangi spreyi kullanıyorsun ? bende almayı düşünüyorumda.

yok yok koycam aşk olsun minnoş :teytey: sen de fikir verirsin hem bayanssulusmile

Eklentiler

• $Fotoğraf0315.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
dr. a gittin mi hiç ...
yani hiç oynamadığın ve sürekli kese yaptığın halde olması tuhaf ..
aslında çok ta sorunlu görünmüyor ama hiç oynanmayan bir bacakta pürüz olmalı....
ne ile alıyorsun bacaklarını ,yöntemini değiştirdin mi durum farklı mı aynı mı ?
kese yapmaya ve menlendirici kullnamaya devam et ,bebek yagı falan, kuruluktan tahriş oluyor olmasın ...

ama dediğim gibi ,az sorunlu...
kafaya takılacak bişi de değil kaydirigubbakcemile5

yok doktora gitmedim ya hep erteliyorum bilmiyorumkismile
eskiden canım sıkıldıkça bacaklarımı yoluyodum ama 1 senedir hiç oynamıyorum yani o şekilde
bacaklarımı da sirle alıyorum işte ama normal ağdayla alırken böyle olmuyodu sire alerjm var sanırm ondan oluyomş ama sir olmayan normal ağda bantı da bulamıyorum o yüzden sirle alıyorum hala öyle işte.
ayrıca çok teşekkür ederim canm benim ilgine alakana opuyorumnanaktan

Canım sirden önce olmuyorduysa kullanma bence bir daha. Kendine bir epilasyon aleti edinsen?? bilmiyorumkismile

benim bacaklarım da böyle ya kıl kökleri belli oluyor sanki nokta nokta siyahlıklar hep uzamıyo da kıllar öyle içerde nokta halinde belli oluyolar çok üzülüyorum. bir yerde badem yağı önermişler kıl köklerini güçlendirip düzgün uzamasını ve alınabilr hale getirmesini sağlar diye ama tereddütte kaldım. bir de ağda makine her şey kırıyo kılları benim ağdacıda yaptırdım kaç kere o bile kırdı. epilixir diye bişey var kılları yok ediyormuş kullananlar da memnun hiç olumsuz yoruma rastlamadım ama kıllar kökünden alındığında etki ediyormuş o yüzden ondada tereddütlüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…