• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarım mahvoldu

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
296
Ankara
Arkadaşlar bacaklarımın durumu çok fena neyle alırsam alayım jilet, ağda, makine bu şekilde pütürler ve batıklar oluyor ve bir hafta 1ay değil hiç geçmiyor arasıra kuruluktan kaşınıyor bacapım var mı böyle olan ne önerirsiniz

Eklentiler

• IMG_20181125_181805.webp
    IMG_20181125_181805.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.373
  • IMG_20181125_181629.webp
    IMG_20181125_181629.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.172
Nemlendirici kullanmiyormusun? Hem batik sorunu da yasamzsin...jiletle alirken derinin iyice yumusamasi icin sicak suya tut ve bol kopukle...kuru mu aliyorsun?

Batık gibi görünüyor cildiyeye gitmelisin. Ayrıca bacaklarına kese yap ve yoğun bi nemlemdiriciyle nemlendir. Haftada 2 kez tekrarla bunu

Benzer durumda olanlar cildiyeye giden şu kremi kullandım geçti vs diyen varsa çok memnun olurum bu sorunum yıllardır var ve doktor dahil hiç bir çözüm bulamadım üst bacağımda bir bölgeyi denemek için aldım makineyle oradada kırmızı gözenekler benek benek haftalardır yok mu bir çözümü olan şuan lazer şansım yok kese yaptım bir dönem hiçbir şey değişmedi:(

Benzer durumda olanlar cildiyeye giden şu kremi kullandım geçti vs diyen varsa çok memnun olurum bu sorunum yıllardır var ve doktor dahil hiç bir çözüm bulamadım üst bacağımda bir bölgeyi denemek için aldım makineyle oradada kırmızı gözenekler benek benek haftalardır yok mu bir çözümü olan şuan lazer şansım yok kese yaptım bir dönem hiçbir şey değişmedi:KK43:

kese için kabak lifini öneriyorlar.
düzenli yara kremi (bepantol, fucidin) vs de iyi gelebilir ama tabi doktora danışmak gerek. bazı kremler var deriyi soyup altından yenisini çıkarıyor. onlar da olabilir. üniversite hastanelerini deneyin.

Arkadaşlar bacaklarımın durumu çok fena neyle alırsam alayım jilet, ağda, makine bu şekilde pütürler ve batıklar oluyor ve bir hafta 1ay değil hiç geçmiyor arasıra kuruluktan kaşınıyor bacapım var mı böyle olan ne önerirsiniz
Epilasyon yapmasanız da bu şekilde mi yine, yoksa epilasyon yapınca mı böyle oluyor?

Epilasyon yapınca böyle oluyor çünkü üst bacağımı almıyorum normalde denemek için makineyle aldım ama kırmızı pütürlükler oluştu ve aldığım bölgede geçmedi hala diğer almadığım yerlerde yok ama belli bir üsresi yok oluştuktan sonra geçmiyor sorunum o :(

Jilet kullan bir süre jilet esnasında erkeklerin kullandığı traş köpüğünü kullan muhakkak jilet günü dışındaki günlerde düzenli sık sık kese yap yada yaptır(ölü derilerin siyah rulo olacak şekilde olmalı)
Birde en önemli şey nemlendirmek her gece iyi bir nemlendirici kullanmalısın

Ne diyeceğimi bilemedim o_O ama Keratosis Pilaris diye birşey duymuştum (ciltte tavuk derisi görünümü) bir araştır istersen canım. Benim bildiğim kadarıyla bu kişilerde ciltte fazla keratin birikiyormuş, o yüzden cildi sık sık ölü derilerden arındırmak ve cildi sürekli nemli tutmak gerekiyor.

Cildin çok hassas demekki benimde oluyor kırmızı kırmızı ama bu kadar yoğun değil aldıktan sonra yarım limonun suyunu kabaca lavaboya sıkıp elindeki kabuğuyla ov bacaklarini aldığın bölgeyi daha doğrusu bir nebzede olsa işe yarıyor ben her hafta kesede yaparim nemlendirmeyide ihmal etme hametanla madecassolu karıştırıpta sürebilirsin limondan sonra ama düzenli yapman gerek beyaz tenin dezavantajı iste. Ama lazer en iyisi bende en kisa zamanda gidecem inşallah

açık yaralar varken kese yaparsan mahvedersin canım o bacakları. Bolca nemlendir lazer yaptır o kırmızılıklar geçsin kabuk bağlasın sonra keseyle lifle ölü deriyi temizlersin. Uzun bir süreç olacak ama benim de ağda da yapsam makina jilet de yapsam hem böyle olyordu üst derim ince çünkü. Lazerden sonra kilo çatlakları dışında bir şey kalmadı cidden bacaklarımda pürüzsüz görünüm için tek çaren lazer.

bacaklarıma duştan sonra nemlendirici sürüyordum sadece sanırım yetmiyor her gece sürüyorum artık inşallah çözüme kavuşurum :KK43:
contractubex krem al.
bunu plastik cerrahlar bile öneriyor.
yaraları bile siliyor.
sanırım 80 100 tl civarı.kesin işe yara. soyar o izleri kışın hallet bari.
bolşans.

cok hassas cildin var sanirim.
batik ve o noktalari görmek istemiyorsan en etkili sey lazer epilasyon. ama dikkat ipl degil alexandrit ve dioden lazer

en az dört ay bacaklarınızdaki tüyleri almayın. zor olacak ama bırakın uzasın. ardından bir defa jiletle alın. daha sonra üç dört ay daha uzatın. bir daha jiletle alın. pürüzsüz olacaktır. sakın bir daha makina ile almayın. hayatınız boyunca bir ağda bir jilet şeklinde devam edin. benim bacaklarımda eskiden bu kadar olmasa da sorunluydu. bu yöntemi uyguladım. şimdi pürüzsüz.

Back
X