- Konu Sahibi siyah_in_ci
-
Benzer durumda olanlar cildiyeye giden şu kremi kullandım geçti vs diyen varsa çok memnun olurum bu sorunum yıllardır var ve doktor dahil hiç bir çözüm bulamadım üst bacağımda bir bölgeyi denemek için aldım makineyle oradada kırmızı gözenekler benek benek haftalardır yok mu bir çözümü olan şuan lazer şansım yok kese yaptım bir dönem hiçbir şey değişmedi
Epilasyon yapmasanız da bu şekilde mi yine, yoksa epilasyon yapınca mı böyle oluyor?Arkadaşlar bacaklarımın durumu çok fena neyle alırsam alayım jilet, ağda, makine bu şekilde pütürler ve batıklar oluyor ve bir hafta 1ay değil hiç geçmiyor arasıra kuruluktan kaşınıyor bacapım var mı böyle olan ne önerirsiniz
Cildin çok hassas demekki benimde oluyor kırmızı kırmızı ama bu kadar yoğun değil aldıktan sonra yarım limonun suyunu kabaca lavaboya sıkıp elindeki kabuğuyla ov bacaklarini aldığın bölgeyi daha doğrusu bir nebzede olsa işe yarıyor ben her hafta kesede yaparim nemlendirmeyide ihmal etme hametanla madecassolu karıştırıpta sürebilirsin limondan sonra ama düzenli yapman gerek beyaz tenin dezavantajı iste. Ama lazer en iyisi bende en kisa zamanda gidecem inşallahArkadaşlar bacaklarımın durumu çok fena neyle alırsam alayım jilet, ağda, makine bu şekilde pütürler ve batıklar oluyor ve bir hafta 1ay değil hiç geçmiyor arasıra kuruluktan kaşınıyor bacapım var mı böyle olan ne önerirsiniz
contractubex krem al.bacaklarıma duştan sonra nemlendirici sürüyordum sadece sanırım yetmiyor her gece sürüyorum artık inşallah çözüme kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?