Kaslarim fazlasiyla rahatsiz ediciydi benim acimdan. Fazlalikti. Alindi. Tercihim bu yonde oldu. Gayet zarif saglikli bacaklarim var şu an. Kasılmalarım da geçti. Yine de önerin icin tesekkür ederimKonuyu yanlis yere acmissin. Ayak bilegi cidden kötü görünüyor kalin iken. Ama keske kaslari kestirmeseydin. Pilatesle sekillendirirdin belki? Neyse olan olmus gecmis olsun
Evet her yerim kusursuz. Orasi batti. Sen bu yadirgayici zihniyetinle ne kadar iyi insan oldugunu dusunuyorsun?Her yerin kusursuz bacak kasin mi batti gozune :)
ilahı! çok komik oldu gerçekten.
Konu iyilige mi geldiEvet her yerim kusursuz. Orasi batti. Sen bu yadirgayici zihniyetinle ne kadar iyi insan oldugunu dusunuyorsun?
Ben karar veremedim oyüzden sordum değdi mi diye hani bize örnek olsunYatalak kaldigimi nerden cikardiniz. Ben oyle bisi yazmadim. Sizin tekrar okumanii rica ederim. Bu arada neyin neden neye degicegine siz mi karar vericeksiniz?
Arkadaşın konunuzla alakasız olarak boşan demesine güldüm. Komik işte, nasıl anlatılır ki!!!Komik olan nedir?
Sürünerek yazmadım. Sürüyerek yazdim. Ayaklarimi sürüye sürüye yürüdüm. Ödemlerim vardı çünkü. Ilk 10 gün ise duvara tutunarak yürüdüm. Mesela gögüs ameliyati olan arkadasim uzun bir dönem agir kaldiramamiş, kollarini yukari kaldirma hareketinden sakinmis yapamamişti. Her ameliyatin elbette zorlu bir dönemi var. Bacak ameliyati olan birinde beklentiniz nedir iyilesme döneminde? Bu çok normal degil mi? Neden bu ana kadar yazanlar bu kadar şaşkın ve şaşırdı anlayamadim. Ben ameliyat olmadan once tecrubesi olani cok arastirdim. Bulamadim. Birine belki bir tecrube olur diye yazdim. Olumlu veya olumsuz...Ben karar veremedim oyüzden sordum değdi mi diye hani bize örnek olsun
10. Gün tekleyerek sürünerek yürümeye başladım diyince önceki 10 günü merak ettim
Ona gulduyseniz dogrudur. Komik. Evli degilim zaten.Arkadaşın konunuzla alakasız olarak boşan demesine güldüm. Komik işte, nasıl anlatılır ki!!!
Bu benim tercihimdi. Ve bunun icin maddi manevi zorluklara katlandim. Allahima bin şukur ki muhtesem bir doktorun elinde nnormal olan beklenen iyilesme surecini onun da destek ve yardimlariyla atlattim. Reklam ise reklamin boylesi herkese nasip olmaz. Reklam ise arkasindayim. Deger cunku. Forumlarda herkes kendi doktorunun adini veriyor. Ahmet Karacalarin benim reklamima ihtiyaci var midir sizce. Ustune basa basa tekrar yazmak isterim. Bu benim tercihimdi. Şükür ki iyiyim ve pişman degilim. Benim adima siz pişmansaniz buna bişi diyemem:) gereksiz sadeceKonu iyilige mi geldikel alaka
Hadi sana iyi reklamlar
Dertler görecelidir.Bu dert mi simdi ?
Bekarlık sultanlıktır. Tadını çıkar.Ona gulduyseniz dogrudur. Komik. Evli degilim zaten.
Tabii memnunsan ne guzel :) benim de ayak bileklerim kalin pilates yapicam biraz bakalim birkac cm incelse raziyim. Ameliuat dusunmustum ama bu ara cok zor. Insallah pilates biraz ise yarar. Gecmis olsun tekrarKaslarim fazlasiyla rahatsiz ediciydi benim acimdan. Fazlalikti. Alindi. Tercihim bu yonde oldu. Gayet zarif saglikli bacaklarim var şu an. Kasılmalarım da geçti. Yine de önerin icin tesekkür ederim
İp atlamanı tavsiye ederim, ayak bilekleri inceliyor o zaman.Tabii memnunsan ne guzel :) benim de ayak bileklerim kalin pilates yapicam biraz bakalim birkac cm incelse raziyim. Ameliuat dusunmustum ama bu ara cok zor. Insallah pilates biraz ise yarar. Gecmis olsun tekrar
Konuyu doğru yere açsaydınız bu kadar yorum almazdınız. Ben bunu bdv'de gördum,estetik yada doktor tavsiyeleri bölümünde değildi konunuz,haliyle bu kadar ilgili ilgisiz yorum aldınız. Gereksiz yere forumu işgal etmeyin yazmışsınızda forumun amacı vakit geçirmek zaten, atomu falan parçalamıyoruz.Kimin neyi niçin yaptirdigi neden sizi alakadar etti? Madem sizin icin tuhaf dahil olmayin o zaman konuya ve kadinlar kulubunun amacini şaşirtmayin. Bunu yaptiran ve yaptirmak isteyen onlarca insan var. Bu forum yadirgayanlarin anlamasi veya taslama icin açilmadi tecrubesi olanlar tecrubelerini paylasir soru sormak isteyen sorar vs...gereksiz yere forumu işgal etmeyin. 3 aydir ozelden mesaj alfim ve bir cok kisinin sorularini ozelden cevapladim. Cok soru geldi diye tekrardan kendik baslik actim. Bilip bilmeden bu yorumlar nedir? Tuhafsiniz bazilariniz.
Meme estetiğide burun estetiğide o insanın hayatını etkiliyorsa hayati "birşey"bana göre. Mutsuzlukla doğru olantıli dolayısıyla hayatını etkiler uzun vadede ki çevremde ciddi takınlılı mutsuz insanlar gördüm. Bacak kası ilk kez duyuyorum. Sizede kas yapmak için nasıl bir spor yaptınız diye sormuşum hatta. Evet şaşırdım çünkü zira bildiğim kadarıyla rahatsız edecek kadar kas kendi kendine olmamıştır haliyle emek verip yaptığınız kaslarınızı neden aldırma gereği duydunuz demek istedim.Hayati bisiden dolayi estetik olunur mu sizce? Hayati bisi derken? Meme estetigi hayati midir? Adi ustunde estetik...kisiye gore degisir.
Ciddi misin bir tek ben böyle düşünmüyorum ama bak kaç kişi yorum atmış sen dertten çok reklam yapmışsınDertler görecelidir.
Bdv yazmissiniz bilmem farkinda misiniz? Buraya yazilan sey derttir ve dert uzerinden degerlendirilir estetik konularina yazsaydiniz madem... Telefon numaralarimizi da ister misiniz toplu mesaj daha etkin reklam için? Haa bu arada ilgilenenler yazacak gerekli bilgiyi alacaktir yazmissiniz ya bence konumda atsaymissiniz bi ara koşa koşa giderizBana göre o eziyete degerdi. Sizi ilgilendirmiyorsa bu forumda işiniz nedir. Bilgi ve tecrube paylasiminin amacini saptirmayin lütfen. Ilgilenenler yazicak ve gerekli bilgileri alicaktir
Deniycem bunu agirligimi kaldirabilirsem ip atlarim ins tesekkurler :))İp atlamanı tavsiye ederim, ayak bilekleri inceliyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?