Arkadaşlar merhaba!
Bir yılımı tamamladım. Hatta bir yıl iki ay oldu herhalde şimdi tam hesap edemedim. Herkes ozelden yazmış, merak etmiş, yürüyor muyum, sıkıntı var mı, tam oturdu mu şekli vs....herşey yolunda. hiç ameliyat olmamış gibi. Arka bacagimdaki kas ameliyat izinden eser yok. Bileklerimde kanüllerin girdiği iki tane deliğin igne ucu kadar lekesi var. Yaşadigim tek olumsuzluk bu buna da olumsuzluk denirse...Egzersizlerimi yapiyorum ama alt bacak kasını güclendiren hareketlerden kaçınıyorum. O zaman ameliyat olmamın ne anlamı var diil mi? kaslarım bütünüyle tabiki yok olmadı. Herkesde bir miktar var olmak zorunda. Ama o erkeksi Roberto Carlos'dan eser kalmadı:) Özetle arkadaşlar iz yok leke yok agrı yok sızı yok ödem yok bişicik yok işte...olan tek şey eski bacaklarima göre daha kadınsı bacaklar. Unutmayın mukayeseyi kendi eski bacaklarıma göre yapıyorum. Görecelidir çünkü, herkes farklı beğenir...Sevgiler hepinize...Benden sonra ameliyat olan arkadaslar da artik sonuçlarini yazarsa sevinirim. Bir yil sonunda halen bu foruma sahip cikip yaziyor olmamiz güzel bişi. Bir yıl once beni reklamla suclamişlardi. Ahahahahaha yapicam tabi reklam. Iyi bir doktorun reklamini kim yapmaz ki? Teşekkürler Ahmet Karacalar Hocamiza....