Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ben asla inanmıyorum bu kas olayına boşuna kendinizi yormayın bence hem kaslı bacak çok çirkin oluyor erkek gibi, hemde mesela benim bacağım ince olmasıyla birlikte diz içlerindede boşluklar var o boşluklar dolmadan istediğim kadar kas yapayım olmazki. hep kas yapınca etek giyecek duruma gelebilecekmisiniz, kas ne kadar kalınlaştıracakki istediğim normal ölçülere gelmesi mümkün değil bence o yüzden valla çabalarınıza üzülüyorum ama yinede siz bilirsiniz tabii. en güzeli aslında elif2008 arkadaşımızın dedği gibi birkaç seansta yağ transferi yapmak ama onun içinde her defasında yağ aldırmak lazım o zor işte. amaan valla iyice kafam karıştı. benim bir karar verip mutlaka yaptırmam lazım kendimi çok hazırlamıştım seneye attilde etek elbise giyebilmeliyim allahım yardımcı ol lütfen. en doğru kararı verdirttir bize...

seselına arkadasa katılıorum benmde bacaklarım kaslı ve nefret edıyorum hiç estetık durmuo.o boşluklar çin dolgu bnde ıstıyorum ama fıyatlar cok pahalı ve kalıcı deıl

nurhancım senin yazdıklarından sonra ümitlerimiz tamamen bitti. lütfen yağların hepsi erimiş olsa bile bir fotoğrafını görmek istiyoruz bizi kırma lütfen son halinin yorumunu birlikte yapalım...

evet fiyatlar pahalı keşke pahalı olupta kalıcı olsa onada razıyız, zorla bir araba almıştım valla onuda satmaya razıyım kalıcı olsun yeterki, paralarımız boşa gitmesin eminim hepimiz vermeye razıyız.

evet arkadaşlar yine sil baştan en başa döndük galiba yine takrar başka çözümler arıycaz herahalde bende şuan yaptıramayacak duruda olmama rağmen çok seviniyordum böyle biişeyin yapılabiliyor olmasına ama şuan bunları duyunca çok üzüldüm

Kızlar merhaba herkese coktandir yamıyorum en çok da leydinin dönmesine sevindim...ben amelyati Mayıs sonunda olmuştum doktor azar azar koyucam demişti suan bayağı BI eski sekline dondü ama eski haline göre rutuslu daha oncede ısrarla yazmıştım büyük degisim beklemeyin sadece basit duzeltmeler bunlar ben hala iste etek giymiyorum ama tatilde özellikle kisacik sortlarla gezdim hiç rahatsız olmadım olayın da özeti bu olucaksin on seansta olsa harika dolgun bacaklarım olacağını sanmıyorum sizde böle Bır hayal kurmayın ben bu ay sonunda kontrole gidicek belki tekrar yağ konulacak ama kistan önce yaptırabileceğimi sanmıyorum o corabi yaz gunü bir kez daha giyemem bu arada çok zaman geçmesine rağmen hala izler ve morluklar dürüyor fondaten şurup gezdim tatilde sakın yazın yaptırmayın en iyisi sonbaharda başlayıp yaza kadar seansları bitirmek

arkadaşlar bende kasla bi yerlere varabileceğimizi düşünmüyorum. belki hafif aralık olan bacaklar için olabilir ama benim gibi bacakları çok ince olanların işine yarayacağını sanmıyorum.
nurhancım yağlarının erimesinede çok üzüldüm.peki sen bu durumu bülent beyle konuşmadın mı? bana %80 garanti vermiştiniz ama hepsi eridi demedinmi? bu durum karşısında bence tepkini göstermelisin.
birde bacakları çok ince olanların (mesela benim) asla tek seansta istediğimiz gibi olabileceğini düşünmüyorum. ufuk bilkay bana bu konuda daha mantıklı gelmişti ama bende de 2-3 seanslık yağ çıkmıcağı için hep tek seansta bu işi halletmeyi düşündüm. bülent beyde acayip umut vermişti ilk başlarda fakat şimdi görüyoruz ki tek seans yeterli değil. en önemlisi şuan papatya tarlasının durumu. onun tek seansta kalıcılık vardı. son durumunu bizimle paylaşırsan çok mutlu olacağız papatya tarlası. hatta istanbula gelme şansım olsa seninle yüzyüze görüşmek isterdim. çünkü bazen resimlerde biraz farklı çıkabiliyor.
son olarakta bu yağ transferi herkesin vücudunda farklı tepki veriyor olabilir. o yüzden hasan fındık'a ameliyat olan bir kaç kişi daha olsaydı onlarında fikirlerini alabilseydik keşke.

charms sen kime ameliyat olmuştun.
birde formun ilk sayfalarında pınar diye bi arkadaş vardı ufuk bilkaya ameliyat olcaktı. acaba görüşen bilen haberi olan biri yokmu? ((

Ben Hasan Fındık'ın Papatya Tarlası arkadaşımıza yaptığı ameliyatı beğenmiştim. Onun için Hasan Fındık'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Zaten daha önce kendisiyle mailleşmiştim. Ağustos 19 gibi düşünüyorum. Aslında implant daha kalıcı bir çözüm ama resim gönderdiğimde implanta gerek yok demişti. Fiyat olarak 4000 dedi.

Ameliyat tarihim kesin değil. Aslında çorap işi kafamı karıştırıyor. Malum ağustos ayı hava sıcak. Kaç giyilmesi gerekli acaba bu çorabın. Resim koyarım elbette, çektirip yüklerim.

merhaba
sebebim aşk arkadaşım hani sana hasan fındık 4000 dedi diyorsun ya ama daha önceki sayfalarda papatya tarlası bu operasyonun şimdi 6000 olduğunu o daha önceden 4500 fiyat aldığını sonrada biraz daha indirttiğini ve o rakamıda söyleyemiyceğini yazmış.
benim kafam karıştı şimdi:bbo:
eğer 4000 se iyiymiş inşallah istediiğin gibi olura.s.

Bence 4000 bile fazla sonuçta çok da önemli bir ameliyat değil.Hatırladığım kadarıyla Papatya tarlası 4500 demişti ama kendisinin çok daha indirimli fiyata ameliyat olduğunu söylemişti. Sezeryan olduğumda bile sadece hastaneye 300 ödemiştim doktor para bile almamıştı.

Hasan Bey iyi bir doktor bence mail attığımda gerçekten bir doktor olarak cevapladı maillerimi. Ama Nazım Durak' a mail attığımda sırf cevap vermiş olmak için yuvarlak kelimelerle esnaf gibi cevap vermişti.

Ama fiyat dalgalanması normal. Sonuçta belli bir fiyata alınan mal değilki taban fiyatı olsun. Ama ben olsam 6000 diye direten Bülent Cihantimur'a hayatta ameliyat olmam. Çünkü kişilerin durumuna göre fiyatta esneklik olmalı. Ben altın alırken bile indirim yaptırtıyorum.

arkadaşlar merhaba. sporun bir çözüm olduğunu düşünmüyorum.bacaklarımı düzelteyim derken vücudunuza çok yüklenip başka hasarlar çıkarmayın. nurhan arkadaşımızın bacaklarının erimesine çok üzüldüm. buraya içimden hiçbirşey yazmak gelmedi hatta. ama yinede umudumu yitirmek istemiyorum. teknoloji sürekli gelişiyor. umarım hepimizin kurtulacağı çözümler kapıdadır.

kizlar bugun tesaduf cine5 te canli yayinda nazim durak i dinledim.bacak implanti icin cok iddiali konustu. kullandigi teknigi dunyada sadece kendisi yapiomus ve kesinlikle bi zarari yok, hayat boyu kullaniliyor dedi. goguse koyulan silikon gibi yenilenmesinede gerek yokmus.estetik konusunda yeni bir cigir acildi dedi.cok iddialiydi

Madem Nazım Durak'ın yaptığı iplantın hiçbir zararı yoksa adam bu kadar emin konuşuyorsa en mantıklısı onu yaptırmak bence en azından eridi eriycek derdi yok ama oda 6000 tl falan. Hatta oda bülent bey gibi 1-2 kişiye yaptıktan sonra fiyatını arttırabilir.
jazabel bize son durumun hakkında bilgi verebilirmisin sen ameliyatı oldun ve memnundun hala memnunmusun probler yaşadınmı yazarsan seviniriz arkadaşım...

Yaa kızlar, yabancı madde (sıvı dolgu yada silikon her neyse) beni çok korkutuyor. Şimdi bişey çıkmaz belki ama, ilerleyen yıllarda ne olacağı belli olmaz.... Nazım Durak'ın hastası mıydı bilmiyorum ama önceden silikon koyduranların internette resimlerini görmüştüm. Hiç de güzel olmamıştı. Jazabel bir istisna tabi.. Bacak yapısı çok müsaitti belki de... Kimisi sosis gibi duruyordu. Kimisinde de önceki ve sonraki fotolarda bi gariplik vardı. Eski fotosunu ayak birleşik çekmiş, ameliyat sonrasını da ayak biraz açık ve hattatopuk içte parmaklar dışta duracak şekilde çekmiş. Yani bacağı duruşla daha düz göstermeye çalışmış. Silikonun da zarar vermese bile nasıl duracağını bilemiyoruz kii... OOOOOOOOOOOfffffffffff bıktım artık.............

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar,
öncelikle Leydi sorunların umarım sende kalıcı yaralar bırakmadan bir an önce çözüme ulaşır.
Seselina cevap yazamadım sana. çünkü tatildeydim, sonra da badana boya temizlik derken vakit olmadı ne yazıkki..
walla arkadaşlar 2 mayısta oldum ben ameliyatı. bacaklarımda biraz erime oldu tabi, bazen umutsuzluğa kapılıyorum daha fazla erirse diye ama genel olarak bakınca da çok fena değil. yani eski haline göre gayet iyi. manken olamayacağımı biliyordum, kemik yapısı da değişmez. gerçekleri kabullenmek önemli galiba. kısaca idare eder durumdayım. en kısa zamanda fotoğraflarımı sizinle paylaşıp fikirlerinizi alıcam. nurhan senin için çok üzüldüm gerçekten. hepimiz aynı riskle karşı karşıyayız. dediğin kadar kötüyse o doktorun da sorumluluğunu bilip birşeyler yapması gerekir bence. mağdur olmana cidden çok üzüldüm.

merhaba arkadaşlar.biraz önce bu siteye kaydoldum.asıl aradığım bacak germe ameliyatları idi.anladım ki burda da aynı konuyu irdeliyorsunuz.acaba
bu germe ameliyatlarının öncesi ve sonrasına ait resımler fotoğraflar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…