Bacak dolgusu yaptıran var mı?

üff bende de bacak sorunu var burayı takip ediyorum ama herkes cok kararsız.. kesin çözüm getiren seyler saglıksız ileriye yönelik sıkıntı yaratır mı diye düşündürüyor, sağlıklı olan seyler de eriyip akıyor çözüm olmuyor.... ben de burdan ögrendiğim hareketleri yapmaya başladım 9 ağustostan beri minik gelişmeler var gibi ama kalıcı bir çözüm mü, sanmıyorum...umutsuzum anlayacağınız üzere mafoldumben

bilgelis ben o hareketleri dört beş ay yaptım malesef kalıcı bir çözüm değil yaptığın zamanlar kaslar biraz şişiyor sonra yine eski haline dönüyor ya bide sinir olduğum şey bu hareketleri yapa yapa bacaklarımı zorladığım için varolan yağlarda sanki biraz eridi eski halinden daha ince görünüyor gözüme kasa dönüştüremediğim için ki kas yapmak sandığımız gibi kolay bişey değil o yüzden yapmıyorum pek çırpı gibi bacaklara mahkumuz galiba napalım halimize şükür ciddi bir hastalığımız yok!!!!

hemen hemen hergün giriyorum foruma, benimde hayallerim yıkıldı. jimnastikten umudum vardı olmadı, yağ enjeksiyonu düşünüyordum, yaptıranların sonuçlarını bekledim, o da pek iç açıcı değil. ne olacak yaaaa.
kök hücre nakli olayını duydum geçenlerde, tv.de bir prof. anlatıyordu. maaliyeti nasıl ve uygulanbilirliği nasıl detayları öğrenmemiz gerek.
bilginiz varsa paylaşabilirmiyiz arkadaşlar.

son zamanlarda forumdaki herkes koptu kimse bişey yazmıyor artık arkadaşlar lütfen bişeyler yazın iyi kötü ne varsa konuşalım dertleşelim

ozellikle bu ameliyati yaptiranlarin yazmasi gerek ki ne iyi ne kotu bilelim. aklima gelenler: leydi, septembergirl, papatyatarlasi, angel, jazabel, minire

Yaptıran arkadaşların listesi var zaten, elif arkadaşımız listeyi koydu ve memnun olan olmayan herkes karşısına yazsın dedi ama malesef iki üç kişiden başka yazan hiç olmadı. Çok zor bişey değil bence buraya giripte son durumlarını bizlerle paylaşmak. Hepimiz gerçekten çok alındık kırıldık. baksanıza hala bir ümit bekliyoruz belki konuşan olur diye ama malesef... bundan sonrada olacağını sanmıyorum.

ben umudumu yitirdim ameliyat olmaz sporda çözüm değil çok fazla takmıyorum artık napalım yapacak fazla bişey yok tak tak nereye kadar bütün umutlar fos diye sönünce insan kendini alıştırıyot zaten kışta geliyor malum uzun şeyler giyiliyor yaz gibi olmuyor

yeniden slm kızlar. geçmişteki yazılarınızı okudum da yağın bazılarında eridiğini öğrendim zaten bende fazla yağ da yok 50 kiloyum. silikon mu koyuyolar yağ olmayanlarda tam anlayamadım araştırdım ama bulamadım. bazı doktorlara bülent beye,ferruh bingül e mail yolladım ama cevap alamadım. Bana yardımcı olur musunuz.

sebebim_aşk bencede Hasan Fındıkta doğru karar vermişsin çünkü ben papatyatarlası arkadaşın bacaklarını çok beğenmiştim onuda hasan fındık yapmıştı, ama şu an ne durumda erime oldumu bilmiyoruz, papatyatarlası arkadaşa buradan çok seslendim ama bir türlü cevap alamadım. ınşallah sende pişman olmazsın, operasyondan çıkınca bize herşeyi anlatırsan çok memnun oluruz. Sen bari çekip gitme sonuna kadar bizi bilgilendir lütfen. Fiyatınıda yazarsan seviniriz. ben bile heyecanlandımki seni düşünemiyorum. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah...

arkadaşlar selam...

aşırı koşturmaktan dolayı yazamıyorum ama ben hala memnunum halimden..yani yağ tarnsferi ama beklentimi karşıladı..resim koyamadım kusura bakmayın eve akşam 8-9 gibi gidebildiğim için vakit bulamadım bir türlü..ama unuttum sanmayın enkısa zamanda resim ekleyeceğim...
operasyonu geçireli 3 ay 10 gün oldu..hala elbise etek giyiyorum rahatlıkla..önceki halinden çok çok iyi durumda ...en azından düzgün ve normal kalınlıkta oldu...bana yeter..
bu kadarını bile hayal edemezdim eskiden...

sebebim aşk çok sevindim. hayırlısı olsun hakikaten zor bi karar bu kararı vermek. papatya tarlasının bacakları gayet iyiydi inşallah seninde öyle güzel olur. ameliytı bu ayın 31 inde mi olacaksın? birde fiyat nedir? lütfen ameliyat sonrası bizi bilgilendir. önceki ve sonraki resimlerini de ekle olurmu ?

yaa öyle güzel bacaklı kızlar varki inanın çok isterdim kusursuz güzel bacaklara sahip olmayı bu istek bazen o kadar yoğunlaşıyorki ve sonra çok mutsuz oluyorum halimize şükürler olsun yinede bana deselerki nerenin değişmesini istersin kesinlikle bacaklar kusursuz değilim başka eksiklerimde var ama kesinlikle bacaklar derdim

merhaba arkadaşlar bende bir ay önce bülent beye yaptrdmm.. yazdklarınızı okuyunca ben de bikaç şey yazmak istedim.. öncelikle yaptrmak isteyenlere bişeler söylemek istiyorum.. çok ii düşünün bu gerçekten zor bi operasyon ööle oldu bitti deyp normal devam edemiyosunuzz benm bi ay olmasına rağmen hala normal hareket edemiyorum oturup kalkarken zorlanıyorum.. biliyorumm yeterki düzgün olsun ben herşeye razıyımm diye düşünüyo belki çoğunuz ama bana bidaha yaptrrmısı deseler asla derim.. ayaklarım hala şiş ve bi türlü gitmedi bacaklarıma gelince idare eder yani etek elbise giyecek kadar.. eğer çok ihtiyacınız yoksa ve parayıda borç harç zor bi şekilde buacaksınız bikere daha düşünün derim ben çünkü böyle olunca beklentnzde çok yüksek oluyo.. çok dert etmeyinn biçok insanınn bacağı düzgün değill mesela CHRISTINA AGUİLERA / 5 - Hürriyet biraz moraliniz düzelsin diye koydum bu resmi dünyanın en güzel kadınlarından kendisi..

Arkadaşlar benim operasyon fiyatı 4000 TL. Bence makul olan fiyat da bu. Ameliyattan sonra süreç hakkında mutlaka bilgilendiririm sizi. Ayrıca öncesi ve sonrası fotolarını mutlaka eklerim merak etmeyin.

bazen düşünüyorum eşim düşünüyomudur acaba benim karım hiç etek giymiyor keşke giyse belki bacaklarımı beğenmediğim için giymediğimi düşünüyodur ama belki beni sık sık etekli görmek isterdi bende isterdim dışarıda etek giyebilmeyi evde giyiyorum ama dışarısı başka işte!!!

asu85 sende bülent beye yaptırmışsın, ama senin adını ilk defa duydum, idare eder demişsin ama öncesi ve şu anki fotoğraflarını koyarsan bizi çok mutlu edersin bizde ona göre yorum yaparız ve ona göre karar veririz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…