Bacak dolgusu yaptıran var mı?

papatyatarlası canım aramıza dönmene çok sevindik ohh be..:)) sorun yeterki tatil badana boya olsun, başka bir sorun olmasında biz bu nedenlerle beklemeye razıyız sabırla bekledikte zaten. arkadaşım senin ne kadar erime oldu %50 gibimi dahamı fazla acaba. ama yinede memnun olmana sevindik. biz nurhan arkadaşın söylediklerinden sonra çok kararsız kaldık. sen ne dersin bize hasan beyi önerirmisin canım, yoksa keşke yağ enjeksiyonu yaptırmasaydım deyipte pişman olduğun verdiğin paraya acıdığın oldumu yoksa değdimi dedin neler düşündün anlatırsan seviniriz canım. Tatilde miniler giydinmi nasıl geçti, giydiysen nasıl bir duyguydu... ay bende seni buldum diye soru yağmuruna tuttum kusura bakma canım. Tekrar hoşgeldin aramıza...Bidaha bu kadar uzun bir ara istemiyoruz:)

evet nurhancım bende seselinaya katılıyorum bu konuyu mutlaka bükent beyin kendisi ile görüşmenn lazım çünkü burda hem maddi açıdan hemde manevi açıdan zarara uğruyorsun ve %80 erimeme garantisi veriyorsa bunun bir çözümü olmalı

Kim sordu adını hatırlamıyorum ben o.Erol a yaptırdım.önceki msjlarima bakabilirsiniz sakın bu sıcakta yaptırmayın sadece çoraptan sicaklamak ya da korse değil benim pipo yaralarım terdenn pişiyordu sabredin Ekim'e kadar ck pişman olursunuz valla bı de acısı var okadar da kolay deil bu isler

Papatya tarlası hani fotoğraflarını yükleyecektin merakla hergün bakıyoruz acaba yükledinmi diye, septembergırl senin fotoğraflarınıda bekliyoruz, hadi arkadaşlar bizi kırmayın...

Ben şu aralar daha uygun fiyata, transfer yöntemiyle filan değil normal yöntemle yağ enjeksiyonu yapan doktor araştırması yapıyorum. Dr. Cihantimur'un egzantirik ve saatler süren ameliyatını olmaktan kesinlikle vazgeçtim. Dr. Fethi Bey'in Gamze'ye yaptığı gibi daha basit, daha kısa süren ve daha çabuk iyileşilebilen işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bacak yapım belli. Sütun gibi olmayacak ama en azından bundan daha iyi olabilecek.... Beklentilerimi daha da düşürdüm ve daha uygun fiyata doktor arıyorum. Bu da heralde baştan yaratma değil de kontur düzeltme şeklinde olacak. E onu da çoğu doktor yapıyordur zaten.... Uygun fiyata bulursam birkaç seansa razıyım..... Ben ıstanbul'dayım ve burdaki doktorlara bakıyorum...

arkadaşlar bu konuda bende aynı fikirdeyim elif arkadaşımla %80 erimeme garantisi vermek işi çözmüyor demekki ve fiyatı çok kısa sürede bu kadar yükseltmeleri ve indirm yapmama konusunda bu kadar ısrarcı olmaları benimde biraz fikir değiştirmeme sebep oldu. bende uygun bir zamanda ufuk bilkaya muayene olup fiyat konusunu ayrıntılı görüşmek istiyorum

yarın benim Bülent Beye operasyon yaptırışımın 3. ayı oluyor.Söz verdiğim gibi resim çekip ekleyeceğim.etrafımda sorduğum herkes erime olmadığını söylüyor ama ödemler inince tabi daha ince oldu. Ama şu anki halinden memnunum ben..yani etek giymem için yeterli, zaten başka birşey de giymiyorum...iş yerinde herkes elbisenin, eteğin çok yakıştığını söylüyor, pantolon giyip işe gelince kızıyorlar birde niye giydin bunu diye :) bakalım ilerde nasıl olacak artık...

Septerbergırl memnun olmam çok güzel ve burada bunu bizimle paylaşman ayrıca çok mutlu ediyor bizi, benim anlayamadığım Bülent beye ameliyat olupta tek memnun olan sensin diye biliyoruz çünkü buraya yazan arkadaşlar memnun olmadıklarını çok fazla erime olduğunu yazdılar, senin etrafındaki memnun olan arkadaşlar burada bizimlede paylaşsalar bizim için bir fikir olurdu ama gerçekten senden başkasını hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz arkadaşlar...!
Zaten ameliyat olan arkadaşlardan hiç kimse yok herkes kabuğuna çekildi veya msnden görüşmeler yapılıyor, bizde burda bir ümit bekliyoruz arkadaşlar son durumlarını yazsalarda bizlerde ona göre davransak diye... Kısacası memnun olan arkadaşlar, septembergırl arkadaşımız gibi bizimle paylaşırlarsa bizde ümütsizliğe kapılmayız, inanki psikolojimiz bozuldu kafamız allak bullak oldu.
Duyarlılığın için teşekkürler septembergırl, her zaman mutlu ol, memnun ol...

Seselina canım güzel dileklerin için teşekkürler ama yanlış anlaşıldım galiba...'' etrafımdaki herkes erime olmadığını söylüyor '' derken benim bacaklarımda erime olmadığını söylüyorlar demek istedim...yani operasyon geçirdiğimi bilen insanlara(annem,eşim, kardeşim, arkadaşım..vb) bacaklarımı gösterip sürekli soruyorum, onlarda erime yok diyorlar..

yoksa diğer arkadaşlarla ilgili siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum...karışıklık olmasın...memnunum diyen birisini bende hatırlamıyorum ama daha önce de dediğim gibi beklenti ile ilgili bir durum bu..operasyon şimdilik benim beklentimi karşıladı, yoksa bacaklarım sütun gibi veya çok süper değil tabi ki...ama öncesi malum, doktor da mucize yaratamaz heralde..bir yere kadar yani..bugün yarın resim ekleyeceğim inşallah..konuşuruz yine..

şuan forma yazan iki arkadaş var nuran ve septembergirl nuran çogu eridi diyor septembergirl erimedi buda eşitlik oldugu için bizim sorularımıza cevap olmuyor diger arkadaşlar nerdesiniz lütfen olumlu yada olumsuz bize yazarmısınız

Canım açıkladığın iyi oldu, diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben yanlış anlamışım o zaman. ben etrafındaki ameliyat olan arkadaşlar erimedi diyorlar anladım kusura bakma yanlış anlamışım, senin bacakların için söylüyorlarmış meğer. bende acaba sana söylüyorlarda neden burada ortak paylaşmıyorlar diye sitem etmiştim neyse düzellitiğin için sağol canım. Ama yinede sitem etmekte haklıyız iyi yada kötü sonuçlar burada paylaşılsa ne olurdu sanki...:KK43:
En kısa sürede resimlerini bekliyoruz canım...

Bencede en güzelini jazebel yaptı ama ben yaşlanınca bir problem olursa diye korkuyorum. acaba jazebel şu andada durumundan memnunmu problemi yoktur inşallah, oda ortalıklarda görünmüyor...

azabel...............Silikon....Dr. ?????.........................21.02.20 09.........??????..............MEMNUN
Leydi..................Dolgu......Dr. B. Cihantimur.............11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel..................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl.....Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL.......ıYı SAYILIR
ElifNur................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire.................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..............??????
Papatyatarlası.....Dolgu.....Dr. Hasan Fındık....................02.05.2009
Marienna.............Dolgu....Dr. B. Cihantimur..............06.06.2009......... ..5500 YTL
Zoey...................Dolgu....Dr. B. Cihantimur...............08.06.2009
Nurhann.............Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..........01.06.2009....5500 YTL....... HEPSı ERıDı
Gamze...............Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................17.04.2009.... ....... 4000 YTL

merhaba sarpo hoşgeldin... sendemi bacaklarının inceliğinden şikayetçisin. yardımcı olurmusunuz diye yazmışsın ama durumunu bilmiyoruzki, bir fotoğraf koyarsan hepimiz fikrimizi söyleyebiliriz.

X