Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayır Cerencetin, ameliyat olmadım, ben de beklemedeyim... Eylüle kadar beklemeyi düşünüyorum. Bakalım ameliyat olanlar bi 3 ayını doldursun, son durumlarını öğrenelim. Ona göre birşey yapacağım.

Kizlar merhaba,
Sehir disindaydim kontrol edemedim kusura bakmayin. Ben Istanbul'dayim Naci Celik'in klinigi de Bagdat Caddesinde. Ucretini soylemem pek etik olmaz ama Bulent Bey'in ucretinin epey bi altinda, internette bir arayin videolarini fln seyredin isterseniz cok duzgun bir doktor zaten kulelide okumus gatada calismis oduller ve burslar almis yurtdisindan, esim de medikal sektorde bayildi doktora.
Ayrica egzersiz konusunda doktor da 9 ayda ancak sonucu alirsiniz kalici olarak diyor, ben basladim yaylanma hareketlerime ayaklarinizi bir topuklari birlestirip bir de parmaklari birletirip yapinca daha da etkili oluyor. Bir tane de step tahtasi edinmek lazim aslinda..
Iste boyle bence deneyelim kaybedicek bisi yok ayrica daha saglikli bir yontem...
sevgilerr..

arkadaşlar bende başladım hareketlere 2 gündür yapıyorum 200 tane yaylanma hareketi ve parmak uçlarımda yürümeye çalışıyorum evdeyken falan bakalım inşallah faydasını görürüz hepimiz bu hareketlerin faydası olup olmadığınıda burdan paylaşırız tekrar hepimizin Allah yardımcısı olsun

papatya tarlası nerdesin bacaklarının son halini çok merak ediyoruz lütfen cevap yaz... senin bacaklarını gerçekten çok beğenmiştik şu anki durumun nasıl memnunmusun yazarsan çok seviniriz. ameliyat olan arkadaşlar son durumlarınızı lütfen bize resim gönderebilirmisiniz gerçekten meraktayız ve beklemedeyiz. herkes kabuğuna çekilmiş durumda, 1-2 arkadaştan başka resim gönderen hiç yok. üzülüyoruz gerçekten...

kızlar ben bu hareketleri 4 ay yaptım ama yaptığım müddetçe fena değillerdi oda 1 veya 1.5cm. şişme oluyordu yapmadığım anda eski haline dönüyordu kalıcı olamadı malesef devam etsemde değişen bişey olmıycak gibi geldi hayal kırıklığına uğradım malesef birde dizlerim daha belirginleşti daha bi kemikleşti sanki sonra diz arkasındaki kılcaldamarlar zorlanmadan ötürü çoğaldı şimdi yapmıyorum pek ve şuanda daha önce varolan yağlarda eridi sanki önceki halinden daha ince geliyo bazen sinir oluyorum kas oluşturmak zor galiba siz yinede devam edin ama faydasını gören arkadaşlar farklı şeylermi yaptı bilmiyorum nasıl kalınlaştırıp kalıcı hale getirdiler?

selam kizlar
bende 5-6 gündür yaylanma hareketlerini yapiyorum
bir bacagim kalin bir bacagim daha ince görünmeye basladi bu konuda bilgisi olan varmi acaba baslarda böyle olup sonra düzeliyormu?

seselina ben özellikle resim yüklemiyorum çünkü eski haline döndü hiç yağ kalmadı arkadaşımda gördü o da üzüldü,üstüne birde küçük dikiş izleri kaldı bacaklarda(benimki tamamen fiyasko yani.ameliyat olan kişi listesindeki sayıya bakın bir.insan mutluluğunu daha çok paylaşıyor mutlu olunca, eriyince ne paylaşalım!!!!moraler bozuk çok iyi düşünün arkadaşlar beklemeye devam edin bence az bir para değil

nurhancım inanki çok şaşırdım, hepsi eridi ne demek hani %80 kalıyordu inanki çok hayal kırıklığına uğradım kafam zaten karışıktı şimdi darmaduman oldum. Off ya biz ne yapıcaz peki gerçektende memnun olan doğrudürüst kimse yok gibi sadece septembergırl arkadaşımız memnun gibi görünüyor inşallah onunda erimez öyle kalsa keşke. september son halin nasıl aynımı canım erime devam ediyormu biz çok endişelendik şimdi. Bütün hayallerim yıkıldı. madem hepsi eriyecekti yazık değilmi bu alınan paralara çektirilen acılara hepsindende önemlisi yıkılan hayallere, bunların hesabını kim verecek, aklım almıyor insanlar bu şekilde kandırılmamalı gerçekler söylenmeliydi. Yazık çok yazık...
Nurhancım msn adresimi özeline yazıyorum eklersen sevinirim canım.

Arkadaşlar şimdi de bi son durum listesi yapalım. Operasyon geçiren arkadaşlar son durumlarını yani erime oranlarını bize söyleyebilirler mi?

Jazabel...............Silikon....Dr. ?????..............................21.02.20 09
Leydi..................Dolgu......Dr. B. Cihantimur.............11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel..................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl.....Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL
ElifNur................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire.................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..............??????
Papatyatarlası.....Dolgu.....Dr. Hasan Fındık....................02.05.2009
Marienna.............Dolgu....Dr. B. Cihantimur..............06.06.2009......... ..5500 YTL
Zoey...................Dolgu....Dr. B. Cihantimur...............08.06.2009
Nurhann.............Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..........01.06.2009....5500 YTL....... HEPSı ERıDı
Gamze...............Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................17.04.2009.... ....... 4000 YTL

Herkese selam, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. Forumdaki herkesin yazdıklarını okudum. Ameliyat olan arkadaşların bacakları genel olarak güzel görünüyordu. Ama içlerinden en başarılıları Hasan Fındık ve nazım durak ameliyatlarıydı bence.

Bülent beyin bu kadar kısa sürede fiyat arttırması tam anlamıyla fırsatçılık bence. Bu sebeple onu hiç düşünmüyorum. Sonuçta Türkiye'deki tek doktor o değil.

Bu arada elifcim listenede jazabel Nazım Durak'a ameliyat olmuştu, ekleyebilirsin oraya.

herkeze merhabalar
öncelikle leydiye çok selamlar.Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah herkeze
Şu spor hareketlerine bende başlayacağım burdanda paylaşalım gelişmeleri

Arkadaşlar Elif2008 arkadaşımızın yaptığı lisyete son durumlarınızı yazmanızı rica ediyoruz. Bekliyoruz...

sebebim_ask sen ne zaman ve kime olmayı düşünüyorsun. Yağ transferimi yoksa jazabelin gibi dolgu maddesimi düşünüyorsun.
Arkadaşlar yağ transferinde yaşadığımız erime olaylarından sonra acaba hiç erime riski olmayan dolgu maddesimi yaptırmak mantıklı siz ne düşünüyorsunuz. Bence mantıklı.

dolgu maddesi erimeme açısından çok iyi fakat ya oda ilerde herhangi bir rahatsızlığa sebep olursa sonuçta vücutta yabancı bir madde olacak ve belki vücut tarafından emilecek bu insanı daha çok düşündürüyor

Jazabel...............Silikon....Dr. Nazım DURAK..........21.02.2009
Leydi..................Dolgu......Dr. B. Cihantimur............11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel..................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur............11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl.....Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL
ElifNur................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire.................Dolgu.....Dr. B. Cihantimur..............??????
Papatyatarlası.....Dolgu.....Dr. Hasan Fındık.............02.05.2009
Marienna.............Dolgu....Dr. B. Cihantimur.............06.06.2009......... ..5500 YTL
Zoey...................Dolgu....Dr. B. Cihantimur.............08.06.2009
Nurhann.............Dolgu.....Dr. B. Cihantimur.............01.06.2009............5500 YTL....... HEPSı ERıDı
Gamze...............Dolgu..........Dr. Fethi Orak............17.04.2009.... ....... 4000 YTL

arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum bu ameliyatı bülent bey değil başkası yapsaydı değişen bir şey olucağını düşünmüyorum.yağ transferinin çok başarılı bir operasyon olmadığını düşünüyorum.daha önce başka doktora gittiğimde bana sakın yağ enjekte edelim derlerse yaptırma bacakların gayet iyi boşver demişti ama ben onu dinlemedim.çok efektif(etkili) bir amelyat değildir demişti.başarı oranı düşük yani.gerçek şu kikabullenemediğim için ve bu formda olumlu şeyler duyduğum için şansımı denemek istedim.bülent beyi eleştiriceğim tek nokta %80 gibi bir oran vermesi!!!

bu ameliyatlarla ilgili umudumuzda kalmadı böylece bu doktorlar insan kandırıyor resmen para için herşeyi yaparlar bizde ömür boyu etek giyemeyiz napalım kabullenmekten başka çare varmı sizce?

Kızlar galiba bir kaç seans gerekir diyen doktorlar haklı. (Tabi emin değiliz) Yani azar azar yağı verip vücudun onu kabullenmesini yerleştirmesini beklemek gerekiyor. Her seferinde çok az yağı kalıcı yapıp birkaç seansta belirgin sonuç alınıyordur belki... Bilemiyorum. Umudumu kesmek istemiyorum...
Kas çalışmalarına yeniden başladım. Birkaç sayfa önceki bi yazıda bir doktor kas çalışmasının 9 ayda sonuç verdiğini söylemiş. Uzun vadeli çalışmamız gerekiyor. Sabır lazım yani....

ben 9 ayada güvenmiyorum doğrusu 5 aya yakın yaptım bir arpa boyu ilerleyemedim 9 ayda mucize olmasını beklemiyorum zaten doktorların dediklerinede inanmıyorum

nurhann eski halinden hiç bi fark yokmu tüm yaglar eriyip yine eski halinemi döndü bunları soruyorum çünkü ilk yapıldıgında ödemler şişlikler oluyor bunlar zamanla düzelince biz yağlar eridi diye düşünüyoruz sende ilk halinden hiç fark yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…