Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben pek dikkat etmedim ama onun bacakları birazda fazla zayıflıktan öyle gözüküyor olabilirmi aslında evet insan kedisinin eksik yönünü çok kafaya takıyor bizimde öyle bacaklarımızı kendimize o kadar sorun ediyoruz ki bütün psikolojimizi alt üst ediyor .herşeyimizi ona göre ayarlıyoruz yani en azından ben öyle yapıyorum kıyf-aet almaya gitmekten nefret ediyorum çünkü hiçbişeyi kendime yakıştıramıyorum denize gitmeyi hiçistemiyorum etek, şort kapri falan giymeyi çok istiyorum ama giyemiyorum ve etrafımdaki insanlar sorduğunda sanki normalde bu kıyafetleri sevmeyen biri olduğumu söylemek zorunda kalıyorum hayatımı çok etkiliyor bu durum ya inşallah bende bir çaresini bulabilirim

malesef bende öyleyim kafama çok takıyorum ameliyatsız daha kolay bir çözümü olsa keşke kafaya takmaktan paranoyak oldum of of halime her zaman şükrederim ama napayım bu durumuda çok takıyorum ve güzel bacaklı bayanları çok kıskanıyorum özgürce etek giyememek çok kötü bir duygu o kadar hareketler yaptım ama faydası yooooook

crazy cnm ben hareket falan yapmadım ama bu konuyu bu kadar kafama taktığımıda kimseyle paylaşamıyorum biliyomusun ne ailemle ne eşimle ne de arkadaşlarımla ama burda benimle aynı duyguyu yaşayan insanlarla paylaşmak rahatlatıyor beni
aynen bende senin gibiyim bir insan gördümmü hemen bacaklarına dikkat ediyorum hemen kendiminkilerle kıyaslıyorum

arkadaslar Sali aksami buyuk bir hevesle esimi de ikna etmek icin aylarca ugrastiktan sonra doktora gittim malum erkeklerin hepsinde bacaklari duzelince minicik etek giyecek kaygisi oldugundan siddetle karsi cikiyorlar..
Doktor bey ben hazirim, karar verdim dedim,Naci Bey ekrana bacaklarimi koyup ne gerek var bununla ugrasmaya, benim de bacaklarim egriydi ama sporla duzeldi dedi, sonra ona gelen bi kizin fotograflarini gosterdi, kiz 1 yil once gitmis bacaklari gayet egriydi, soyledigi egzersizleri yaptiktan sonra geri gelmis bacaklarinin arasi gayet kapanmisti...
gidin spor yapin cocuk yapin buna ne gerek var dedi...
dogrusu husrana ugradim biraz, 1 gunde harika bacaklarim olacak diye kendimi hazirlamistim, hos sunu da belirtmek lazim ben 1.62 boyunda 49 kgyim bende alinacak yag da yok tabi esimin agzi kulaklarinda ama azimliyim seneye yaza etek giyicem insallah...
Ama kilosu olan arkadaslar varsa tavsiye ederim dunya tatlisi bir doktor, ona ameliyat olan arkadaslarim var hepsi yere goge sigdiramiyor, hic morluk agri sizi olmuyormus cok da duzgun ayrica bulent beyin ucretinin cok altinda sekreterinin verdigi ucret....

uzun oldu ama soyledi kacti olmasin diye ayrintilari anlatayim dedim.. kalin saglicakla

gdline cnm demekki senin bacakların çokta eğri değil o zaman dediği harketleri sende bir dene bakalım eğer gerçekten sporla falan düzelmeyeceğini düşünseydi yapardı neden para kazanmak istemesinki cnm bu arada sen nerdesin yani bu doktor naci bey istanbuldamı ve bu arada fiyatı ne kadar acaba söyleyebilirmisin?

arkadaşlar bende muayene olmadım ama doktor ufuk bilkay ile telefonda görüştüm ve bana yağ transferini iki seansta kesin çözüm olduğunu ve seans başına 2000 tl olduğunu yani toplam 2 seansta 4000 tl olduğunu söyledi ama yinede düşünürseniz bülent beyden 2000 tl daha az ve ben daha muayene falan olmadım belki yerine gidip muayene falan olunca ve kesin karar verince fiyatta indirim yaptırılabilir

merbaha Arkadaslar
uzun zamandir bu sayfayi takip ediyorum bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum.ameliyat olmayi cok istiyorum ama esim kesinlikle izin vermez buna.ameliyatsiz bir care olsa keske hepimiz bu dertten kurtulsak.bu olay bende iyice saplanti haline geldi kafayi yiyecegim...........

Son düzenleme:
merhaba gdeline,
Naci Bey hangi egsersizleri önerdi acaba bizimle paylasabilirmisin.
Benim boyum 1.68 Kilom 50 benden yag cikmaz belki egsersizle biraz düzelte bilirim bacaklarimi

Son düzenleme:
slm canım benimde derdim aynı.bende ameliyat için önümüzdeki seneyi bekliyordum ama temmuzun 15 inden beri düzenli olarak hergün 200 defa yaylanma hareketi yapıyorum.arada sıradada yürüyüş yapıyorum inan o kadar fafark ettiki eşim ve annem çok şaşırdı inan çok mutluyum galiba hareketlere devam edersem ameliyata gerek kalmıcak düzelme o kadar gözle görülür ki ilk defa etek giymeye başladım.deneyin kızlar ne kaybetceksiniz ki.eğer düzelme olmazsa o zaman ameliyat olursunuz.benim yatılı misafirim olduğu için her zaman yürüyemiyorum ama siz yaylanma hareketinin yanında mutlaka yürüşde yapın çok etkisi oluyor

samimi önceki ve sonraki halinin resmi varmı acaba baksak ve yorum yapsak. valla ben günde 200 kere yaylanma hareketi yapamam. insan sürekli spor yapamıyorki. diyelimki ara verdin yine eski halinemi dönecek. buna kalıcı bir çözüm olsa çok iyi olacak.

canım bu resim olayına eşim asla izin vermiyor. bana kalırsa bir sakınca yok çünkü resimlere baktıkça özellikle ameliyat resimlerine bizimde moralimiz yerine geliyor ve fikir edinmiş oluyoruz ama dediğim gibi eşim kesinlikle karşı .
a.s.ama inan düzelmeyi hissettikçe insanın sürekli hareketleri yapası geliyor.ara verince ne olur bilemem ama kalıcı olması için en az 6 ay olması gerekiyormuş.benim şimdi ameliyata ödücek param olmadığı için hareketleri yapıyorum eğer kalıcı olmazsa o zaman önümüzdeki sene ameliyat olurum ama dediğim gibi baya gelişme var.

samimi cevap verdiğin için sağol. haber ver bize. bakalım gerçekten işe yarayacakmı spor hareketleri? kalıcı olacakmı?

merhabalar herkese, saatlerdir forumu okuyorum. özellikle bülent beyin bahsi geçiyor, fiyatı bu kadar artırmış olması etik değil. günlerdir kendimce araştırıyorum, ülkemizde bir sürü başarılı estetik cerrah var, örneğin memorial hastanesinden deniz işcen isimli doktorun methini duydum. henüz görüşme yapmadım hiçbiriyle ama birkaç hafta içinde yolladığım maillere alacağım cevaplara göre ve tabi burada yazılanları da dikkate alarak birine gidip mümkün olan en kısa sürede ameliyat olacağım (kararlıyım). ameliyat olan arkadaşlara şifalar diliyorum, ameliyat olabilirsem gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. sevgiler

samimi cnm bu hareketleri tarif edebilirmisin bana bende denemek istiyorum hareketlerin birisi parmak ucunda yürümek galiba daha önce burda başka arkadaşlar bahsetmişti diğeri nedir peki bana söyleyebilirmisin lütfen cnm cevap bekliyorum senden

evet canım hareketlerin biri dediğin gibi parmak ucuyla yürümek diğeri yine parmak ucuyla yaylanma hareketi buhareketi günde 200 defa yapman gerekiyor diğeri yürüyüş yapmak inan ben çok faydasını gördüm. birde dediğim gibi evde misafirim oduğu için sürekli internete giremiyorum vakit buldukça sorularınızı cewvaplarım

teşkkürler samimi bende bir deneyeyim bakalım faydası olacakmı ama sen çok faydasını görmüşsün bende umtlandım şimdi belki faydası olur şu an spor dan başka bir alternatifim yok zaten

Herkese tekrar merhabalar, ben de tatilden yeni döndüm, bir selam vereyim dedim.

Leydicik, dönmene inan çok sevindim. Özelden, genelden, msnden nerden olursa birşey konuşmak istersen bizler burdayız. Burada bayan bayana estetik sorunlarımızı paylaşıyoruz. Başka her konuda da bayan dayanışması yaparız elbet.....

Herkese tekrar selamlar....

hoşgeldin elif tatilin nasıl geçti?sen ameliyat olmuşmuydun forumun bazı yerlerini okudum ama tam hatırlamıyorum şimdi eğer olmuşsan eminim tatilin çok güzel geçmiştir çekinmeden hiçkimseden kaçmadan denizin tadını çıkarmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…