arkadaslar Sali aksami buyuk bir hevesle esimi de ikna etmek icin aylarca ugrastiktan sonra doktora gittim malum erkeklerin hepsinde bacaklari duzelince minicik etek giyecek kaygisi oldugundan siddetle karsi cikiyorlar..
Doktor bey ben hazirim, karar verdim dedim,Naci Bey ekrana bacaklarimi koyup ne gerek var bununla ugrasmaya, benim de bacaklarim egriydi ama sporla duzeldi dedi, sonra ona gelen bi kizin fotograflarini gosterdi, kiz 1 yil once gitmis bacaklari gayet egriydi, soyledigi egzersizleri yaptiktan sonra geri gelmis bacaklarinin arasi gayet kapanmisti...
gidin spor yapin cocuk yapin buna ne gerek var dedi...
dogrusu husrana ugradim biraz, 1 gunde harika bacaklarim olacak diye kendimi hazirlamistim, hos sunu da belirtmek lazim ben 1.62 boyunda 49 kgyim bende alinacak yag da yok tabi esimin agzi kulaklarinda ama azimliyim seneye yaza etek giyicem insallah...
Ama kilosu olan arkadaslar varsa tavsiye ederim dunya tatlisi bir doktor, ona ameliyat olan arkadaslarim var hepsi yere goge sigdiramiyor, hic morluk agri sizi olmuyormus cok da duzgun ayrica bulent beyin ucretinin cok altinda sekreterinin verdigi ucret....
uzun oldu ama soyledi kacti olmasin diye ayrintilari anlatayim dedim.. kalin saglicakla
slm canım benimde derdim aynı.bende ameliyat için önümüzdeki seneyi bekliyordum ama temmuzun 15 inden beri düzenli olarak hergün 200 defa yaylanma hareketi yapıyorum.arada sıradada yürüyüş yapıyorum inan o kadar fafark ettiki eşim ve annem çok şaşırdı inan çok mutluyum galiba hareketlere devam edersem ameliyata gerek kalmıcak düzelme o kadar gözle görülür ki ilk defa etek giymeye başladım.deneyin kızlar ne kaybetceksiniz ki.eğer düzelme olmazsa o zaman ameliyat olursunuz.benim yatılı misafirim olduğu için her zaman yürüyemiyorum ama siz yaylanma hareketinin yanında mutlaka yürüşde yapın çok etkisi oluyorarkadaslar Sali aksami buyuk bir hevesle esimi de ikna etmek icin aylarca ugrastiktan sonra doktora gittim malum erkeklerin hepsinde bacaklari duzelince minicik etek giyecek kaygisi oldugundan siddetle karsi cikiyorlar..
Doktor bey ben hazirim, karar verdim dedim,Naci Bey ekrana bacaklarimi koyup ne gerek var bununla ugrasmaya, benim de bacaklarim egriydi ama sporla duzeldi dedi, sonra ona gelen bi kizin fotograflarini gosterdi, kiz 1 yil once gitmis bacaklari gayet egriydi, soyledigi egzersizleri yaptiktan sonra geri gelmis bacaklarinin arasi gayet kapanmisti...
gidin spor yapin cocuk yapin buna ne gerek var dedi...
dogrusu husrana ugradim biraz, 1 gunde harika bacaklarim olacak diye kendimi hazirlamistim, hos sunu da belirtmek lazim ben 1.62 boyunda 49 kgyim bende alinacak yag da yok tabi esimin agzi kulaklarinda ama azimliyim seneye yaza etek giyicem insallah...
Ama kilosu olan arkadaslar varsa tavsiye ederim dunya tatlisi bir doktor, ona ameliyat olan arkadaslarim var hepsi yere goge sigdiramiyor, hic morluk agri sizi olmuyormus cok da duzgun ayrica bulent beyin ucretinin cok altinda sekreterinin verdigi ucret....
uzun oldu ama soyledi kacti olmasin diye ayrintilari anlatayim dedim.. kalin saglicakla
samimi önceki ve sonraki halinin resmi varmı acaba baksak ve yorum yapsak. valla ben günde 200 kere yaylanma hareketi yapamam. insan sürekli spor yapamıyorki. diyelimki ara verdin yine eski halinemi dönecek. buna kalıcı bir çözüm olsa çok iyi olacak.
samimi cnm bu hareketleri tarif edebilirmisin bana bende denemek istiyorum hareketlerin birisi parmak ucunda yürümek galiba daha önce burda başka arkadaşlar bahsetmişti diğeri nedir peki bana söyleyebilirmisin lütfen cnm cevap bekliyorum senden