dun akşam kullandım canım şampoanı 2 kutu var azcık karıstırıyorsun suruyorsun şampoan gıbı kopüruyo 3 dk bekledim oldu beyazlar kapandı ama cok durursa sıyah oluyo benım sacım kumraldı bıraz koyulaştırdı rengi ama ben sevdım çünkü bu 3 dk da beyazlar yok oldu ..fakat sacı sarı olan falan kullanamaz rengını dırek koyulaştırır bu urun daha çok koyu sac rengı olan beylere göre sanki ...
hadi hayirlisi olsun hakkinda
iyi geceler amylee,uykun kaçarsa ben sabaha kadar buralardayım ,beklerim
beni bir görseniz varya gülersiniz valla halime.bir taraftan yolluk için pohaça yapıyom.kesin yolları karıştırıp istanbulda 2 tur atarız o arada durup yemek yiyebileceğimiz bir yer bulamayız diye.bir taraftan saçımı düzleştiriyom,bir taraftan öje sürüyom,bir taraftanda buraya yazıyom.çok meşgulum yani.
Amylee operasyonun neden o kadar uzun sürdü senin. Benim 2 saat sürmüştü gerçi sonuç ortada çok özenmemiş doktorum bariz
Arkadaşlar bu parantez bacaklarımız yüzünden bacak boyumuzda daha kısa farkındamısınız.
memko şuan doktorun yanındadır:)
ön görüşmeye gidiyorum yarın,inşallah en kısa zamandada dediğin gibi güzel bacaklarımla dönerim.
ben ciddi kalp ve kolestrol hastasıyım da ondan ön görüşmem var tahlil felan var başka hastalık da var.ah ah kurtulurmuyum bilmem.dua edin kızlar da sağasalim çocuklarıma kavuşayım. bir sürü tahlil var burdanda hazırladım ordada yapacaz dr illa bu hastanede de yapacam tahlil dedi.diğer gün 8 de alacak ameliyata.bazen çok geç cvp yazıyorum affedin bu günler bile sürse.inanın bendeki. çocuklar kimsede yok.şimdide bavul hazırlıycam çocuklar toparlıyorum.sabah 7 de uçagımız.
muemmm nerelerdesin?
Arkadaşlar bu parantez bacaklarımız yüzünden bacak boyumuzda daha kısa farkındamısınız.
Merhaba memko bende merakla senin dr sonuclarini bekliyorum insallah hayallerin gercek olurön görüşmeye gidiyorum yarın,inşallah en kısa zamandada dediğin gibi güzel bacaklarımla dönerim.