Sen muayene oldun mu, doktor bu yöntem icin uygun oldugunu söyledi mi? Bir de bacak şeklinden biraz bahsedebilir misin? Sabir dedigin süre ne kadarmis?
ayy ben aralıkta gitmiştim görüşmeye şubat mart gibi ameliyat yapalım dediler:)) zoraki ocak sonuna alabildim ya... neyse geçti gitti...
evet aslında ben de merak ediyorum. bende de var çünkü kemikte eğrilik ama ben vakit ayıramam ki... aman yağlarım erimesin de başka bir şey istemiyorum ben. bu arada hafta sonu elbise aldım çiçekli böcekli eşimden alabilirsem yüklerim fotoğrafı. onun telefonunda da:))
canlarr mrb nasılsınız?şöle bi baktım da sayfalar ne kadar çok ilerlemiş.sizi hiç boş bırakmaya gelmiyo kızlar hemen kaynatıyosunuz valla takip edemiyorum artık muhabbettleri. kafam artık bi nebze de olsa rahat.en azından yolumu çizdim büyük gün 29 haziran,bekleyip görücem bakalım neler olucak.
amylee ben seni artık buranın ev sahibesi olarak görüyorum.girince gözüm direk seni arıyo:)bıkmadan yanıt veriyosun bize eksik olma.
ben zaten şehir dışından gidicem,yani hepsi aynı mesafe bana.yarın ayrıntılarla yazarım.
evet aslında ben de merak ediyorum. bende de var çünkü kemikte eğrilik ama ben vakit ayıramam ki... aman yağlarım erimesin de başka bir şey istemiyorum ben. bu arada hafta sonu elbise aldım çiçekli böcekli eşimden alabilirsem yüklerim fotoğrafı. onun telefonunda da:))
Slm memko, sende mi ameliyata karar verdin. Şayet öyleyse çok sevindim adına. Umarım herşey hayal ettiğin gibi olur. Eğer benim gibi geçerse seninde ameliyat ve sonrası, inan hiç korkulacak birşey yok diyebilirim sana. Tabiki enfeksiyon riski gözardı edilemez bende son dakikaya kadar bunu hep düşündüm, geceleri yatarken hep aklıma geliyordu ama ameliyat geçti, içim rahatladı. Hatta şu an kendimi çok geç kalmış hissediyorum, niye bugüne kadar yaptırmadım ki diyorum
amyle senin opersyon kaç saat sürmüştü?çıplaklık sonda fln ürktüm biraz.hiç su içmiyosun demişsin. benim operasyon öğlen saat 2 de sıkıntı yaşar mıyım sence?
valla keyif alıyorum ama birazdan yatacağız ailecek:)))
benim operasyon 8 saat falan sürmüştü. ürkme senin hiçbir şeyden haberin olmuyor ki... sonda falan yokmuş gibi düşün. inan hissetmeyeceksin eğer takılırsa. suyu da bana saat 24 den sonra içme demişlerdi. çünkü sanırım sekiz saat kadar gerekiyor. sana da büyük ihtimal ile sabah saatlerini söylerler.
korkma... diyorum ya tek sıkıntımız bunlar olsun... ilaç kullanımı falan da yok biliyorsun değil mi?
benimki bu kadar sürse eşim kesin ameliyathaneyi basar.sezeryandan çıkınca bile ağlamıştı,bunda ne yapar bilmem artık:)))
kızlar mükemmel değil ama bir resim daha yüklüyorum babetli ve etekli:))))
Hadi hadi merakla bekliyorum
O zaman operasyon sonrası üşüme titreme icin uyar eşini, benim annem vardı yanımda, cok korkmuş, aşırı bir titreme çünkü