Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bacaklarıma yağ enjekte ettirdim.Yaklaşık bir yılı dolduracağım.Toplam iki operasyon geçirdim belli aralıklarla.ikisi de yağ enjeksiyonu. Operasyonumu İstanbulda oldum..Kararımı ve doktor seçimimi de buradaki yazişmaları takip ederek aslında karar verdim.Gerçekten doğru seçimler yapmak ve konuyu araştırmak gerekiyo.
hoş geldin :) ve hayırlı olsun.
ayrıntıları da anlatır msın?
nasılsın şimdi?
.
teşekkür ederim ..iyiyim..sonuçlar güzel.2. operasyonun üzerinden yaklaşık 4 ay geçti. bir sorunla karşılaşmadım
umutlusun açtığı diğer konuya da yazacak mısın? çünkü mutlaka sorular gelecek? öncesi nasıldı, doktorun kimdi, neden ikinci operasyon... :))
Bende işlem geçirmiş arkadaşların fotoğraflarını merak ediyorum..Nasıl görebilirimm!!!..
durumumuz aynı,bende de parantezlik vardı. arkadaş oluruz, bir de 25 mesajı doldurunca görebiliyorsun., ben de senin bacaklarını merak ediyorum. senin de fotoğrafı var mı?
Daha yeni üyeyim fotoğraf yüklemedim daha..Peki siz hiç işlem geçirdiniz mi?
Daha yeni üyeyim fotoğraf yüklemedim daha..Peki siz hiç işlem geçirdiniz mi?
evet, bir buçuk ay oldu. ilk günler dolgun dolgun dolgundu, şimdi inceldi. böyle kalmasını umuyorum :))