Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacaklarına maşaallah, eteğin de çok yakışmış:) bu yaz etekleri-elbiseleri çıkarma hiç bence :)

Yeni üye oldum arkadaşlar.Aslında siteyi ve buradaki yazışmaları uzun zamandır da takip ediyorum..Bacak operasyonu konusunda benim de tecrübelerim var , paylaşmak isterim ben de..

Ben bacaklarıma yağ enjekte ettirdim.Yaklaşık bir yılı dolduracağım.Toplam iki operasyon geçirdim belli aralıklarla.ikisi de yağ enjeksiyonu. Operasyonumu İstanbulda oldum..Kararımı ve doktor seçimimi de buradaki yazişmaları takip ederek aslında karar verdim.Gerçekten doğru seçimler yapmak ve konuyu araştırmak gerekiyo.

Ben bacaklarıma yağ enjekte ettirdim.Yaklaşık bir yılı dolduracağım.Toplam iki operasyon geçirdim belli aralıklarla.ikisi de yağ enjeksiyonu. Operasyonumu İstanbulda oldum..Kararımı ve doktor seçimimi de buradaki yazişmaları takip ederek aslında karar verdim.Gerçekten doğru seçimler yapmak ve konuyu araştırmak gerekiyo.

hoş geldin :) ve hayırlı olsun.
ayrıntıları da anlatır msın?
nasılsın şimdi?

.

teşekkür ederim ..iyiyim..sonuçlar güzel.2. operasyonun üzerinden yaklaşık 4 ay geçti. bir sorunla karşılaşmadım

umutlusun açtığı diğer konuya da yazacak mısın? çünkü mutlaka sorular gelecek? öncesi nasıldı, doktorun kimdi, neden ikinci operasyon... :))

umutlusun açtığı diğer konuya da yazacak mısın? çünkü mutlaka sorular gelecek? öncesi nasıldı, doktorun kimdi, neden ikinci operasyon... :))

ben siteyi öğleden sonra ve akşam saatlerinde ancak takip edebiliyorum.umutlusun açtığı konuya daha yazı yazmadım ama fırsat buldukça katılırım tabii. sorularınıza gelince; bacakataki problemim parantezlikti.Yıllardır etek giyemiyenlerdenim bende..İlk operasyonumu yazın oldum..ilk hali çoookkkkk güzeldi..Sonra biraz erime oldu ama tamamen değil.yaklaşık 4 ay sonrada rütuş yapıldı ve yağ transferi oldum..bacağın dış kısımlarından ve az miktarda bilekten yağ alındı. Birde diz kapağındaki fazlalıklar alındı.İstanbulda oldum.

Bende işlem geçirmiş arkadaşların fotoğraflarını merak ediyorum..Nasıl görebilirimm!!!..

durumumuz aynı,bende de parantezlik vardı. arkadaş oluruz, bir de 25 mesajı doldurunca görebiliyorsun., ben de senin bacaklarını merak ediyorum. senin de fotoğrafı var mı?

bu gece kalamıyorum,
herkese iyi geceler,
bunyybun kolaylıklar dilerim mesaj sayısını doldurmada :)

memko, haberini bekliyorum

X