Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya arkadaşlar ben ne kadar şanssız bahtsız bir kadınım.
1.Yıllar önce bir tüp bebek merkezinde bir çiftle arkadaş oldum. O merkezde benimki de onunki de tutmadı irtibatı kesmedik ve istanbulda bir merkeze gitmeye karar verdim o da benim gideceğim merkeze gitmeye karar verdi. Bu sefer onunki tuttu benimki yinetutmadaı. Hala çocuksuzum

2. Cuma okul çıkışı okuldan bir arkadaş yeni bir ev almış eve gelişyolumuzun üzerinde olduğu için arabayla birlikte geldiğimiz arkadaşa eve bir bakalım mı dedim? Ama o hiç ilgilenmiyordu. Bktık eşleimize söyledik. Onlar cumartesi gitmişler 3+1 almışlar. Hayırlı uğurlu olsun gözüm yok .Biz almadık.

3. !0-15 gün önce tahlil yaptırmıştım ileri derece anemi çıktı dr.um büyük hastae ye gitmemi söyledi 10 gün önce çarşamba gününe bakırköy devlet hastnesine randevu aldım. Bugün öğrendim ki randevu aldığım gün hastanelerde grev varmış dr.la çalışmıyormuş.

4. Pazrtesi günler okulda nöbeçiyim hafta sonları hava süper oluyor pazartesi kar kış yaşanıyor. AAAAAAAAAAAHHHHHHHH ah Daha ufak tefek bir sürü şeyler.
Bari bu bacakta bir terslik çıkmasa.....Ama çok korkuyorum

memko... güzel güzel git gel inşallah... sakin ol. kafandaki tüm soruları sor. en uygun fiyatı da al gel :)) sonra ameliyat için gün sayalım sana...

sen her şeye rağmen iyi düşün iyi olsun arkadaşım...moral bozmak yok:))

ciddimisin,peki ne zaman geçti titreme.hastaneden kaç saat sonra çıkabildin.

evet canım titreme oluyor, saolsun yenide beni bilgilendirdiği için bende eşime söylemiştim titreme olayını. Açıkcası bende bildiğim için bu durumdan hiç korkmadım, sanırım eşimde korkmadı. Öyle çok uzun sürmedi benimki, herhalde en fazla 10 dakika falan sürmüştü. Ama bunları bilerek gitmen önemli bence, çünkü bilmediğin brişeyle karşılaşırsan terslik var gibi düşünüp korkabilirsin.

arkadaşım benim felsefem neyi istersen onu çekersin kendine.şanslı olduğunu düşünürsen şans hep senden yana olur.çocuk ,ev ,iş,eş bunlar kısmet işidir.inanmak başarmanın yarısıdır.iyi düşünelim iyi olsun her şey.

Son düzenleme:
memko... güzel güzel git gel inşallah... sakin ol. kafandaki tüm soruları sor. en uygun fiyatı da al gel :)) sonra ameliyat için gün sayalım sana...

inşallah arkadaşım ,kağıt kalem elimde aklıma geldikçe yazıyorum soruları.heyecan yaparda unturum diye.

beni bir görseniz varya gülersiniz valla halime.bir taraftan yolluk için pohaça yapıyom.kesin yolları karıştırıp istanbulda 2 tur atarız o arada durup yemek yiyebileceğimiz bir yer bulamayız diye.bir taraftan saçımı düzleştiriyom,bir taraftan öje sürüyom,bir taraftanda buraya yazıyom.çok meşgulum yani.

Amylee operasyonun neden o kadar uzun sürdü senin. Benim 2 saat sürmüştü gerçi sonuç ortada çok özenmemiş doktorum bariz

ön görüşmeye gidiyorum yarın,inşallah en kısa zamandada dediğin gibi güzel bacaklarımla dönerim.

Çok sevindim senin adına arkadaşım sabır en başta bol şans diliyorum sana. Bu arada fiyat da konuşcaksınız zannediyorum. Forumda çok yüksek fiyatlar görüyorum. Ben bu ameliyatı 3 bine yaptırdım. Yani neredeyse yarı yarıya istersen danış doktoruna bu kadar farklı fiyatlar neye göre belirleniyor. Gerçi benim ilk ameliyat çok iyi olmadı ama çok yağ bulamadığı için zannedersem. Bilgin oldun işe yarayabilir pazarlıkta belki. Herşey istedğinden de güzel olsun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…