koydummm... basma da fistan giyerim amaaaaaannn:))
kızlar mükemmel değil ama bir resim daha yüklüyorum babetli ve etekli:))))
ya arkadaşlar ben ne kadar şanssız bahtsız bir kadınım.
1.Yıllar önce bir tüp bebek merkezinde bir çiftle arkadaş oldum. O merkezde benimki de onunki de tutmadı irtibatı kesmedik ve istanbulda bir merkeze gitmeye karar verdim o da benim gideceğim merkeze gitmeye karar verdi. Bu sefer onunki tuttu benimki yinetutmadaı. Hala çocuksuzum
2. Cuma okul çıkışı okuldan bir arkadaş yeni bir ev almış eve gelişyolumuzun üzerinde olduğu için arabayla birlikte geldiğimiz arkadaşa eve bir bakalım mı dedim? Ama o hiç ilgilenmiyordu. Bktık eşleimize söyledik. Onlar cumartesi gitmişler 3+1 almışlar. Hayırlı uğurlu olsun gözüm yok .
3. !0-15 gün önce tahlil yaptırmıştım ileri derece anemi çıktı dr.um büyük hastae ye gitmemi söyledi 10 gün önce çarşamba gününe bakırköy devlet hastnesine randevu aldım. Bugün öğrendim ki randevu aldığım gün hastanelerde grev varmış dr.la çalışmıyormuş.
4. Pazrtesi günler okulda nöbeçiyim hafta sonları hava süper oluyor pazartesi kar kış yaşanıyor. AAAAAAAAAAAHHHHHHHH ah Daha ufak tefek bir sürü şeyler.
Bari bu bacakta bir terslik çıkmasa.....Ama çok korkuyorum
ciddimisin,peki ne zaman geçti titreme.hastaneden kaç saat sonra çıkabildin.
ya arkadaşlar ben ne kadar şanssız bahtsız bir kadınım.
1.Yıllar önce bir tüp bebek merkezinde bir çiftle arkadaş oldum. O merkezde benimki de onunki de tutmadı irtibatı kesmedik ve istanbulda bir merkeze gitmeye karar verdim o da benim gideceğim merkeze gitmeye karar verdi. Bu sefer onunki tuttu benimki yinetutmadaı. Hala çocuksuzum
2. Cuma okul çıkışı okuldan bir arkadaş yeni bir ev almış eve gelişyolumuzun üzerinde olduğu için arabayla birlikte geldiğimiz arkadaşa eve bir bakalım mı dedim? Ama o hiç ilgilenmiyordu. Bktık eşleimize söyledik. Onlar cumartesi gitmişler 3+1 almışlar. Hayırlı uğurlu olsun gözüm yok .
3. !0-15 gün önce tahlil yaptırmıştım ileri derece anemi çıktı dr.um büyük hastae ye gitmemi söyledi 10 gün önce çarşamba gününe bakırköy devlet hastnesine randevu aldım. Bugün öğrendim ki randevu aldığım gün hastanelerde grev varmış dr.la çalışmıyormuş.
4. Pazrtesi günler okulda nöbeçiyim hafta sonları hava süper oluyor pazartesi kar kış yaşanıyor. AAAAAAAAAAAHHHHHHHH ah Daha ufak tefek bir sürü şeyler.
Bari bu bacakta bir terslik çıkmasa.....Ama çok korkuyorum
Kız daha ne olsun haksızlık etme güzelim bacaklarina
memko... güzel güzel git gel inşallah... sakin ol. kafandaki tüm soruları sor. en uygun fiyatı da al gel :)) sonra ameliyat için gün sayalım sana...
yok yine mükemmel değil ama inanın böyle kalmasına bile razıyım...
arkadaşlar ben kaçtım. iyi geceler hepinize.. kalanlara iyi muhabbetler. amylee kaçar:))
iyi geceler amylee,uykun kaçarsa ben sabaha kadar buralardayım ,beklerim
İşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın...sağlığın yerinde ve güzel bacakların ile dönersin evine....
benim operasyon 8 saat falan sürmüştü. ürkme senin hiçbir şeyden haberin olmuyor ki... sonda falan yokmuş gibi düşün. inan hissetmeyeceksin eğer takılırsa. suyu da bana saat 24 den sonra içme demişlerdi. çünkü sanırım sekiz saat kadar gerekiyor. sana da büyük ihtimal ile sabah saatlerini söylerler.
korkma... diyorum ya tek sıkıntımız bunlar olsun... ilaç kullanımı falan da yok biliyorsun değil mi?
ön görüşmeye gidiyorum yarın,inşallah en kısa zamandada dediğin gibi güzel bacaklarımla dönerim.
ön görüşmeye gidiyorum yarın,inşallah en kısa zamandada dediğin gibi güzel bacaklarımla dönerim.