Arkadaşlar doktor ismi paylaşılıyor mu??
slm, doktorun ad ve soyadının ilk hafrleri paylaşılabiliyor:) bu arada bende yeni ameliyat olanlardanım. Merak ettim şimdi kime oldun ve niye ikinci kez yaptırdın?
slm, doktorun ad ve soyadının ilk hafrleri paylaşılabiliyor:) bu arada bende yeni ameliyat olanlardanım. Merak ettim şimdi kime oldun ve niye ikinci kez yaptırdın?
merhaba.Doktorum A.k . 2. operasyonu kendim istedim. İnsan birazda mükammeliyeti istiyoo sanırım:)))..erime olduğu için tekrar yaptırdım..yani rutuş diyebiliriz.
Bu arada geşmiş olsun ..peki sizin doktorunuzu öğrenebilir miyim?* sonuçtan memnun musunuz..biraz bilgi alabilir miyim?*
ya mantıklı aslında ama hele sen hiç konuşma:))) senin kemiğin eğri değil ki:)))
ya bakıyorum mankenlere falan onların da kasları saymazsak çoğunun aynı biizmki gibi. e kas görüntüyü düzeltiyor tabii... yani bizim durumlar o kadar vahim değil ya bence.
3-4 gündür giremiyordum canım. sayfalarda bayağı bir ilerlemiş :))) ne güzeell :))) benim 3 haftam bitti.artık sorun kalmadı diyemeyeceğim.çünkü çok ayakta kalınca dizlerde hala şişme oluyor ve hafif bir ağrı. iş icabı hep ayakta olmak zorundayım buda etkiliyor sanırım iyileşme sürecini.ama o baştaki zorluklar geçtii bunada şükür.buda geçecek biraz daha zaman gerekliii sanırım :))) ve resmen deri değiştiriyorum bide bu var.bacaklarım pul pul soyuluyor.çorabın etkisi buda :)))
buna da şükür canım.bence çalıştığın için iyileşme süreci biraz daha yavaş ilerliyor olabilir.bacak şeklin nasıl?en azından pantolonlarını bile daha öz güvenli giyersin. bi de yağ alınan yerler ne alemde?
ana! pardon ya karıştı yine bacaklar... senin resmi görmedik ki henüz
651. sayfada blackdaisynin muhteşem silikonlu bacakları var bakın şahsen ben özendim
651. sayfada blackdaisynin muhteşem silikonlu bacakları var bakın şahsen ben özendim
evet aslında ben de merak ediyorum. bende de var çünkü kemikte eğrilik ama ben vakit ayıramam ki... aman yağlarım erimesin de başka bir şey istemiyorum ben. bu arada hafta sonu elbise aldım çiçekli böcekli eşimden alabilirsem yüklerim fotoğrafı. onun telefonunda da:))