Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm, doktorun ad ve soyadının ilk hafrleri paylaşılabiliyor:) bu arada bende yeni ameliyat olanlardanım. Merak ettim şimdi kime oldun ve niye ikinci kez yaptırdın?

merhaba.Doktorum A.k . 2. operasyonu kendim istedim. İnsan birazda mükammeliyeti istiyoo sanırım:)))..erime olduğu için tekrar yaptırdım..yani rutuş diyebiliriz.

slm, doktorun ad ve soyadının ilk hafrleri paylaşılabiliyor:) bu arada bende yeni ameliyat olanlardanım. Merak ettim şimdi kime oldun ve niye ikinci kez yaptırdın?

Bu arada geşmiş olsun ..peki sizin doktorunuzu öğrenebilir miyim?* sonuçtan memnun musunuz..biraz bilgi alabilir miyim?*

Bu arada geşmiş olsun ..peki sizin doktorunuzu öğrenebilir miyim?* sonuçtan memnun musunuz..biraz bilgi alabilir miyim?*

Slm benim doktorumda hf. Benim daha 15 gün oldu. şiş olan yerim var daha orası inmediği için net birşey söyleyemeyecğim. Ama eskiye göre çok iyi olduğu ortada. Bende eğrilik olduğu için dümdüz bacak hayal etmedim tabiki ama bu kadarı da yeterli midir, emin değilim. En azından 1 ayım geçsin o zaman daha net konuşacağım:)

Amylee sen benim fotografima hic bakmadin heralde bu forumdaki en parantez bacak malesef benimki (

buna da şükür canım.bence çalıştığın için iyileşme süreci biraz daha yavaş ilerliyor olabilir.bacak şeklin nasıl?en azından pantolonlarını bile daha öz güvenli giyersin. bi de yağ alınan yerler ne alemde?

Kızlar Maasallah 2000 sayfa olmuş nicee uzun yıllar sayfamıza yazmaya devam ederiz inşallah...

ben bir doktorla görüştüm,bacak yapımın uygun olduğunu söyledi. plak yöntemiyle de düzeltilebilir tek ameliyatla dedi ama ben ona sıcak bakmıyorum çünkü bacağın içerisine kocaman demir çubuklar konuyor ki ben istemiyorum yabancı bir maddeyi vücudumda. üstelik x ray cihazlarında sorun çıkartıyormuş. düzelme safhası eğriliğe ,hastanın kemik yapısına bağlı. 3 ayda düzelende var 1 senede de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…