memko hayırlı uğurlu olsun ben de ona gittim ve etkilendim başka da dr.a gitmek istemiyorum çünkü benim eve uzak da olsa içime sindi karar verirsem kesin ona gdecem. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum gelir gelmez düşüncelerini yaz.
bence olabilir. asıl mesele şu. şimdi vücudun bi ekseni var ve bu eksen vücutta kiloyu doğru dağıtıyor. şöyle düşünün bir çubuk var üzerinde belli bir ağırlık var ve bu çubuk dümdüz o zaman daha iyi denge sağlıyor,çubuk daha az zarar görüyor. ama o çubuk eğri olduğu zaman vücut ekseni kayıyor bir nevi,yani üzerinde bulunan kütle doğru dağılamıyor. vakti olanlar ve sabrı bence düşünmeli ilizarovu.
e canım dedim ya en az bir hafta sıkıntılı... e o zaman da her şey güllük gülistanlık değil ama boşver değecek. güzellik zor zorrrr....
bir şey daha soracağım dipuka dan haber alan var mı? hiç uğramıyor buralara herhalde, artık bu defteri kapattı mı acabaaaa?
insan beyninin nelere kadir olduğunu bugün daha iyi anladım biliyormusun amylee.belki inanmıyıcaksın ama bugün ameliyat olursam çekeceğim sıkıntıları ,ağrıları düşündüm.1 saat sonra baldır kısmıma bir ağrı girdi.Allahım benimi sınıyorsun dedim içimden.yarım saat kadar sürdü.inşallah o aşamalara gelelimde artık ağrı sızı çekicez mecburen.
hoşgeldin nasılsın?umarım daha iyisindir.senin mutsuz olduğunu okumak bizide üzüyor.hadi bize güzel bir şeyler yaz.iyiyim de mesala
evet böyle düşününce mantıklı. senin yaş da gençmiş aslında. hayat boyu çekmekten ya da eridi mi diye düşünmektense ve eğer güvenli ve risksiz ise yaptırılabilir. atlamamak gereken husus ise şu, bir sorumluluğun olmamalı, çalışmıyor olmalısın, sana bakacak birileri olmalı, yakın zamanda bir planın ve bir yılın olmalı. ben bunların hepsini bir arada kendimde hiç görmedim maalesef. ama dediğin gibi hastalık olarak değerlendirilebilir.
hoşgeldin nasılsın?umarım daha iyisindir.senin mutsuz olduğunu okumak bizide üzüyor.hadi bize güzel bir şeyler yaz.iyiyim de mesala
ben bir kaç yıl önce araştırmıştım bu konuyu,enfeksiyon oluşma ihtimalinin çok yüksek olduğunu biliyorum.iki bacağa aynı anda yapılamıyor.o yüzden buyöntemi genelde bir bacağı kısa kalmış insanlara bacağını uzatmak için uyguladıklarını biliyorum.tam hatırlıyamıyorum tabi.
a-aaaa hoşgeldiiiinnn....
yenide seni de çok rahatsız ettim ama biliyorsun ben de daha randevu almadım daha vakit var diye ama merak ettim sen randevunu ameliyattan ne kadar önce aldın? Bir de sonra geç kalıp da kalmayayım....(
Teşekkür ediyorum amylee baktım herkes burda eksik kalmayayim dedim :))
iki bacağa aynı anda yapılabiliyor. ilizarov bacak eğriliği,boy kısalığı,tek taraflı kısalık tedavisinde kullanılıyor. aslında bir kaç doktorla mail aracılığıyla iletişim kurdum ve çok zor bir ameliyat olmadığını sadece sabır gerektiren bir süreç olduğunu söyledi. yaşı küçük ve vakti olan kişilere yol göstermek açısından önemli aslında bu konu . kendisine yağ enjeksiyonu ya da silikon için gelen hastalara plastik cerrahlar kemikte gördükleri ciddi bir eğriliği söylemeli aslında..:44:
Hoş geldin :) ben de telden yaziyorum, göremiyorum kim var, pili de bitmek üzere