Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dun akşam kullandım canım şampoanı 2 kutu var azcık karıstırıyorsun suruyorsun şampoan gıbı kopüruyo 3 dk bekledim oldu beyazlar kapandı ama cok durursa sıyah oluyo benım sacım kumraldı bıraz koyulaştırdı rengi ama ben sevdım çünkü bu 3 dk da beyazlar yok oldu ..fakat sacı sarı olan falan kullanamaz rengını dırek koyulaştırır bu urun daha çok koyu sac rengı olan beylere göre sanki ...

esma markasını yazarmısın bende eşime kullandırsam dikemi karartıyo alttan çıkan boyalı yerle keskin hat oluşturuyomu.

beni bir görseniz varya gülersiniz valla halime.bir taraftan yolluk için pohaça yapıyom.kesin yolları karıştırıp istanbulda 2 tur atarız o arada durup yemek yiyebileceğimiz bir yer bulamayız diye.bir taraftan saçımı düzleştiriyom,bir taraftan öje sürüyom,bir taraftanda buraya yazıyom.çok meşgulum yani.

memkocuğum gittin mii?? istanbula gidip de yiyecek bulamamak mııı.... ben orada on dakikada bir acıkıyorum:)) şundan da bundan da derken aşıyorum kendimi:))

Amylee operasyonun neden o kadar uzun sürdü senin. Benim 2 saat sürmüştü gerçi sonuç ortada çok özenmemiş doktorum bariz:KK43:

benim karnımdan doku aldı ve yağ bulmakta zorlanmış. aslında yağ var da kaliteli yokmuş pek. e doğrudur çok kilo aldım verdim. sarkmalar oldu tabii... bir de üç işlemdi benim.

Arkadaşlar bu parantez bacaklarımız yüzünden bacak boyumuzda daha kısa farkındamısınız.

ya mantıklı aslında ama hele sen hiç konuşma:))) senin kemiğin eğri değil ki:)))
ya bakıyorum mankenlere falan onların da kasları saymazsak çoğunun aynı biizmki gibi. e kas görüntüyü düzeltiyor tabii... yani bizim durumlar o kadar vahim değil ya bence.

ben ciddi kalp ve kolestrol hastasıyım da ondan ön görüşmem var tahlil felan var başka hastalık da var.ah ah kurtulurmuyum bilmem.dua edin kızlar da sağasalim çocuklarıma kavuşayım. bir sürü tahlil var burdanda hazırladım ordada yapacaz dr illa bu hastanede de yapacam tahlil dedi.diğer gün 8 de alacak ameliyata.bazen çok geç cvp yazıyorum affedin bu günler bile sürse.inanın bendeki. çocuklar kimsede yok.şimdide bavul hazırlıycam çocuklar toparlıyorum.sabah 7 de uçagımız.

hayırlısı ile gir hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde çık ameliyattan inş canım :))) güzel haberlerini bekliyoruzzz :))) dualarım seninle

muemmm nerelerdesin?

3-4 gündür giremiyordum canım. sayfalarda bayağı bir ilerlemiş :))) ne güzeell :))) benim 3 haftam bitti.artık sorun kalmadı diyemeyeceğim.çünkü çok ayakta kalınca dizlerde hala şişme oluyor ve hafif bir ağrı. iş icabı hep ayakta olmak zorundayım buda etkiliyor sanırım iyileşme sürecini.ama o baştaki zorluklar geçtii bunada şükür.buda geçecek biraz daha zaman gerekliii sanırım :))) ve resmen deri değiştiriyorum bide bu var.bacaklarım pul pul soyuluyor.çorabın etkisi buda :)))

X