arkadaşlar e.koğluna yaptıran memnu olan, olmayan. yazarsa sevinirim. ona gitmeyi planlıyorum. özeldende olur. memko bu dr a da grün. ücret almıyomuş. sen ak ya gidicn heralde ama neydi adı gene unuttum süpr bacaklı arkadaşımızı o yapmış. erirmi bilmem ama bir yılı geçmiş. tık yok erime.
inşallah yarın iyi haberlerle dönerim size
bacakları eğri mi babaannenizin ?
eminim iyi olacaktır :)
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html
Kizlarrrrr!!!!! Cokbasit bise hdiiii ugrayin hepinz buraya:)formu doldurun sdece:)
Amlyee hemenceck kirmams doldurmussun teskrrler:) yenidede doldurcak bi zamn sonra saolsun:)
senin onceden 32 suan 36 yazmssin bu bayagii fazla masallh :)) onceden 34 tu demistin sanki benmi yanlis hatrliorum ozamn biraz moralm bozulmustuda:) ama bunu gorunce yine bi umutlandim ...bide dr ek yi merak ediyorum buaralr ...bideee ciplak kalma isni okudum cok utandim off ne skintii htaata sondaya daha cok utandimm((( kizlarda nasil oluyo ayy anlamiorumda bisi olmaz dimi amlyee
şimdiden stres bastı beni
valla ben bile heyecanlıyım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html
Kizlarrrrr!!!!! Cokbasit bise hdiiii ugrayin hepinz buraya:)formu doldurun sdece:)
Amlyee hemenceck kirmams doldurmussun teskrrler:) yenidede doldurcak bi zamn sonra saolsun:)
senin onceden 32 suan 36 yazmssin bu bayagii fazla masallh :)) onceden 34 tu demistin sanki benmi yanlis hatrliorum ozamn biraz moralm bozulmustuda:) ama bunu gorunce yine bi umutlandim ...bide dr ek yi merak ediyorum buaralr ...bideee ciplak kalma isni okudum cok utandim off ne skintii htaata sondaya daha cok utandimm((( kizlarda nasil oluyo ayy anlamiorumda bisi olmaz dimi amlyee
tşk ederim,desteğiniz için.kimseye anlatamadığın bi r sorununu yazmak rahatlatıyor.hele karşındakilerde yazıyorsa.ben evliliğimim ilk yıllarında eşimle tartıştığımızda anlatmak istediklerimi hep kağıda dökerdim,ondanda onu isterdim.konuşmaktan çok daha iyi geliyor,yazmak.
amyleenin kombin ameliyat olduğundan sonda takılmış olabilir, bana takılmadı. sezaryenden biliyorum çok acıyor gerçekten. çıplakken de bir organizmayız doktorlar için, boş ver...
haaaa....benimki uzun sürdüğünden miiii............ahhh anladım şimdi. e o zaman cennetz e takacaklar mı acaba. onunki de kombine sayılır....ama onunki benimki kadar uzun sürmez. hımmm enteresan.
ya ameliyat sırasında bir şeyler olursa:)))) ıslanır her yerrrrrrr
doktorlar düşünsün :)))
bence uzun sürecekse cennetzye de takabilirler, garantiye alıyorlar ortalığı :))
ne ayıp şeyler yazdım, canımız ciğerimiz doktorlarımız :)
sondayı çıkarmaları 1 dk bile almıyor.aman o kadar bacak ,göbek ağrısının yanında,sondanın acısı çerez gibi kalır bence.
valla eğri... çok eğri yani...
valla ben de kendimden şüphe ettim:)) ben de pek hissetmedim. doğumda da takmışlardı o zaman ilk olmasına rağmen onda da pek sıkıntı yaşamamıştım. kızlar en kötüsü sonda olsun:)
o basıncı yaşayacaksınız kaç gün. onun yanında bence de çerez....
hehehheheheh korkutayım mı sizi biraz.
bence olabilir. asıl mesele şu. şimdi vücudun bi ekseni var ve bu eksen vücutta kiloyu doğru dağıtıyor. şöyle düşünün bir çubuk var üzerinde belli bir ağırlık var ve bu çubuk dümdüz o zaman daha iyi denge sağlıyor,çubuk daha az zarar görüyor. ama o çubuk eğri olduğu zaman vücut ekseni kayıyor bir nevi,yani üzerinde bulunan kütle doğru dağılamıyor. vakti olanlar ve sabrı bence düşünmeli ilizarovu.
Basınç derkennnn tırstım bak şimdi