Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım benimde palanlarım öyleydi aslında.şehir dışından gidiceğim için senin yazdığın dr ve 2 dr adaha muayene olmaktı.ama hiç birinin verdiği gün birbirini tutmadı.buna bir gidiyim bakalım ne diyicek,ben neler hissedicem.eğer içime sinmezse bir kaç dr la daha grşm.

yok ben de bu sefer ölçmedim önceki yazdığımdan kopya çektim:)) valla şekerim bana bir şey olmadı:) ne olur ki ben mi bu konuda cahilim? neden herkes bu kadar korkuyor? o kadar çok acımıyor da. hatta neredeyse hiç hissetmiyorsunuz.

çıplak kalma işi de maalesef var ama zaten o hocalar bıkmış çıplak kadın görmekten. onlar için vücut değil de mankensiniz sanırım.

valla ben bile heyecanlıyım:))

tşk ederim,desteğiniz için.kimseye anlatamadığın bi r sorununu yazmak rahatlatıyor.hele karşındakilerde yazıyorsa.ben evliliğimim ilk yıllarında eşimle tartıştığımızda anlatmak istediklerimi hep kağıda dökerdim,ondanda onu isterdim.konuşmaktan çok daha iyi geliyor,yazmak.

amyleenin kombin ameliyat olduğundan sonda takılmış olabilir, bana takılmadı. sezaryenden biliyorum çok acıyor gerçekten. çıplakken de bir organizmayız doktorlar için, boş ver...

aslında yazıp kocalara vermek lazım anca anlarlar:))))

amyleenin kombin ameliyat olduğundan sonda takılmış olabilir, bana takılmadı. sezaryenden biliyorum çok acıyor gerçekten. çıplakken de bir organizmayız doktorlar için, boş ver...

haaaa....benimki uzun sürdüğünden miiii............ahhh anladım şimdi. e o zaman cennetz e takacaklar mı acaba. onunki de kombine sayılır....ama onunki benimki kadar uzun sürmez. hımmm enteresan.

haaaa....benimki uzun sürdüğünden miiii............ahhh anladım şimdi. e o zaman cennetz e takacaklar mı acaba. onunki de kombine sayılır....ama onunki benimki kadar uzun sürmez. hımmm enteresan.

ya ameliyat sırasında bir şeyler olursa:)))) ıslanır her yerrrrrrr

ya ameliyat sırasında bir şeyler olursa:)))) ıslanır her yerrrrrrr

doktorlar düşünsün :)))
bence uzun sürecekse cennetzye de takabilirler, garantiye alıyorlar ortalığı :))
ne ayıp şeyler yazdım, canımız ciğerimiz doktorlarımız :)

doktorlar düşünsün :)))
bence uzun sürecekse cennetzye de takabilirler, garantiye alıyorlar ortalığı :))
ne ayıp şeyler yazdım, canımız ciğerimiz doktorlarımız :)

sondayı çıkarmaları 1 dk bile almıyor.aman o kadar bacak ,göbek ağrısının yanında,sondanın acısı çerez gibi kalır bence.

sondayı çıkarmaları 1 dk bile almıyor.aman o kadar bacak ,göbek ağrısının yanında,sondanın acısı çerez gibi kalır bence.

valla ben de kendimden şüphe ettim:)) ben de pek hissetmedim. doğumda da takmışlardı o zaman ilk olmasına rağmen onda da pek sıkıntı yaşamamıştım. kızlar en kötüsü sonda olsun:)
o basıncı yaşayacaksınız kaç gün. onun yanında bence de çerez....

hehehheheheh korkutayım mı sizi biraz.

valla eğri... çok eğri yani...

bence olabilir. asıl mesele şu. şimdi vücudun bi ekseni var ve bu eksen vücutta kiloyu doğru dağıtıyor. şöyle düşünün bir çubuk var üzerinde belli bir ağırlık var ve bu çubuk dümdüz o zaman daha iyi denge sağlıyor,çubuk daha az zarar görüyor. ama o çubuk eğri olduğu zaman vücut ekseni kayıyor bir nevi,yani üzerinde bulunan kütle doğru dağılamıyor. vakti olanlar ve sabrı bence düşünmeli ilizarovu.

yenide seni de çok rahatsız ettim ama biliyorsun ben de daha randevu almadım daha vakit var diye ama merak ettim sen randevunu ameliyattan ne kadar önce aldın? Bir de sonra geç kalıp da kalmayayım....(

Basınç derkennnn tırstım bak şimdi

memko hayırlı uğurlu olsun ben de ona gittim ve etkilendim başka da dr.a gitmek istemiyorum çünkü benim eve uzak da olsa içime sindi karar verirsem kesin ona gdecem. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum gelir gelmez düşüncelerini yaz.

evet böyle düşününce mantıklı. senin yaş da gençmiş aslında. hayat boyu çekmekten ya da eridi mi diye düşünmektense ve eğer güvenli ve risksiz ise yaptırılabilir. atlamamak gereken husus ise şu, bir sorumluluğun olmamalı, çalışmıyor olmalısın, sana bakacak birileri olmalı, yakın zamanda bir planın ve bir yılın olmalı. ben bunların hepsini bir arada kendimde hiç görmedim maalesef. ama dediğin gibi hastalık olarak değerlendirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…