ne guzel yazmissin arkadasim en ince detayina kadar insallah en kisa zaman da ben de keyif ve heyecanla bu hazirliklari yaparim.bu yazini kopyaliyayim :)))
keşke bunu biz çocukken analarımız düşünseydi...
birkaç yıl önce feridun kunak bir genç çıkarmıştı televizyona. bir bacağı kalçadan başlayarak parantez , diğeri düzmdüz olmuştu. ikisini aynı anda yapamamış, çocuk lisedeydi, seneye de diğer bacağı yapacağız dedi. eğer aynı yöntemse sonuç mükemmle ama süreç acılı ve uzun. bizim yaşımızda ve şartlarımızda yapılacak iş değil. demirler, çubuklar...
merhabaaaaa.... hoşgeldin.... demek o ziyaretçilerden biri de sendin hımmmm:))))
ilizarov tamam da o hastalık değil mi??? yani o bizimki o kadar vahim değil ya:))
bir de tam bilmiyorum ama burada bir arkadaş araştırmıştı onu çok uzun zaman kemiklerde vidalar ve o dışındaki metal çubuk ile yaşamak gerekiyor. istersen resim yükle bir bakalım acemi gözüyle ve bunu ortopedi uzmanı ile görüştün mü o ne diyor?
keşke bunu biz çocukken analarımız düşünseydi...
birkaç yıl önce feridun kunak bir genç çıkarmıştı televizyona. bir bacağı kalçadan başlayarak parantez , diğeri düzmdüz olmuştu. ikisini aynı anda yapamamış, çocuk lisedeydi, seneye de diğer bacağı yapacağız dedi. eğer aynı yöntemse sonuç mükemmle ama süreç acılı ve uzun. bizim yaşımızda ve şartlarımızda yapılacak iş değil. demirler, çubuklar...
Ya evet de o çocuklar hakikaten hasta! Kalçadan aşağısı ne demek... Zaten yüksek ihtimal ile raşitizm geçiren çocuklarda oluyor be dışarıdan bakınca o parantezlik belli oluyor onlarda. Allah hepsine şifa versin. Şimdi benim annem küçükken doktora sormuş olsaydı döverdi doktor annemi.:))) ben de çocuğumun doktoruna sordum güneşe çıkar bol bol dedi çarpıklık olmasın diye.
yazılmış bir çok makale var yabancı,türkçe. bacaklarda ki az eğrilikler bile ilerisi için risk. yani ben kireçlemek istemiyorum açıkçası erken yaşta. birde kendi kemiğimi düzeltebilecek bir durum varken silikon gibi yabancı bir maddeyle yaşamak hoşuma gitmez. yağ transfer benim için imkansız çünkü sadece 50 kiloyum. forumda birçok üye bu konudan şikayetçi ama kimisinin incelik kimisinin sadece az bir açıklık. bence ciddi bir eğrilik varsa ki kişi bunu anlar bir doktora gözükmeli
ben geldimmm:))).arkadaşlar ben yarın inşallah kısmet olursa dr görüşmeye gidiyorum nihayet.dr yarın bacaklarıma bakıcak ya hani.pantolonla gidicem ,sorun olmaz dimi.odasındamı bakıyo yenide yoksa ayrı bir yerdemi.heyecan yaptım yahu:)) nasıl olucak ,ne diyicek çok merak ediyorum.kızlar ne olur dua edin benim için.çok yüksek rakamlar söylemesin.
Yok fark etmez çıkaracaksın zaten:))) hadi inşallah indirim yapar bolca:) güle güle git gel bize de bilgi ver.
Odasında bakıyor tek başına. Bir pufun üzerinde :)))) ayy ben de heyecanlandım valla aklıma geldi ilk gidişim:)
amylee ne kadar güzel uzun uzun yazmışşın herşeyiyle ben mini karın germede olcam hani dikişe gelmesin diye pijama olurmu dedim.ayyyy çok korkuyorum. çok cok cok çok teşekkürler kendime gelir gelmez yazacam.gerçekten çok çok teşekkürler
memko merhaba yarın kaçta randevun
ne guzel yazmissin arkadasim en ince detayina kadar insallah en kisa zaman da ben de keyif ve heyecanla bu hazirliklari yaparim.bu yazini kopyaliyayim :)))
Daha yazardım da dağıttım biraz konuyu:)) uzun gecelik gibi olur aslında bence. Ben doğumda giymiştim en son:)) ama rahat oluyor doğru.amylee ne kadar güzel uzun uzun yazmışşın herşeyiyle ben mini karın germede olcam hani dikişe gelmesin diye pijama olurmu dedim.ayyyy çok korkuyorum. çok cok cok çok teşekkürler kendime gelir gelmez yazacam.gerçekten çok çok teşekkürler
Neee sonda mı?? sonda mı takılıyo? anneciiimm((
Bu gece sabah olmaz bana.