sanırım sen yine çocuklarla ilgileniyorsun. ben sadece bacak operasyonu olmadığım için farklıydı ama sadece bacak olacaksan alt tarafa bol pijama, üst dediğim gibi ince bir şeyler olur ama tabii yanına şal gibi bir şey de al ne olur ne olmaz:))
zaten sen gidince sadece alt çamaşırın kalacak şekilde soyacaklar seni ve o mavi önlüğü giyeceksin. sonra doktor gelecek ve önlük çıkacak:))) o çizimlerini yapacak. o arada nerenden yağ alınmasını istediğini söyle. bel, basen şikayetin falan da varsa mutlaka doktorun haberi olsun ona göre alır yağları.
sonra maviyi giyip yatacaksın. bileğine o iğrenç kelebek takılacak... offf ona gıcığım yaaaaa....sonra hemşire ablalar gelip sana ilaç verecek ( heee bu arada para işini de konuşursunuz zaten onu sana hatırlatırlar, bir de imzalar var tabii)
seni sedyeye alacaklar ve hoooop uykuuuu............
uyandığında üşüyor olabilirsin. normal, birçoğumuzda oldu. seni ısıtacaklar:))
bacaklarında pansuman ve çorap olacak. büyük ihtimal ile beyaz ve sıkmayan bir şey. o rahat.
susamış olacaksın çünkü akşamdan beri su içmiyor olacaksın. belki az az su verebilirler:)) ben ısrar etmiştim yavaştan dudaklarımı ıslatmışlardı pamukla...
hımmmm sonraaa....
ağrılar hafiften yoklayacak bacakları ama asıl ağrı topuğunda olacak çünkü ameliyat sırasında topuğu dövüyorlar sanırım:)))))) bastırıyorlar topuğa da kımıldamasın diye o da ağrı yapıyor haliyle sonradan.
sonra işte ağrı kesiciler, antibiyotikler artık ablalar ne verirse:)))))
ve hoca geliyor bakıyor tatlı tatlı :))))
ameliyatı anlatıyor işte. tabii ben acıdan dinleyememiştim hocayı. sonradan eşime sormuştum ne dedi diye.
sondayı çıkarıyorlar ve kalmanı istiyorlar. büyük ihtimal ile ilk denemede kalkarsın. sadece bacak operasyonu ise.
hımmmmm.............
başın dönebilir
basınç olabilir
yürüdün mü tamamdır....diyeceğim ama işte :))))
gerisi senin bünyeye kalmış. sonra yatağına döner dönmez bize yazıyorsun mümkünse :)))) bizi merakta bırakmıyorsun:)
uçakta dönerken yine eşofman iyi olur. soket çorap al yanına üşümesin ayakların bir de sistit ile uğraşma:))))
diş fırçası, macunu, ıslak mendil olabilir. başka senin yanına alacağın bir şey yok sanırım aklıma gelmedi. ben yine anılara dalınca....