Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yarın saat 3 te benim ön görüşmem var dr da .diğer gün ameliyat keşke görüşşeydik dimi ama istemezsin belkide.eğer erken gelirsen ordayım hoşçakal.tekrar tşkler

arkadaşım sen kiminle grşcn.ben h.f .la.aslında ben şehir dışından gidiceğim için aynı gün bir kaç dr la görüşmek istedim .ama mümkün olmadı ne yazıkkı.onun verdiği ötekine uymadı.ben eşimle ,hatta çocuklarımla gidicem,sanırım grşmmz mümkün görünmüyor.ama aynı dr sa ve beni beklebilirsen o saate o zaman mümkün.

arkadaşım sen kiminle grşcn.ben h.f .la.aslında ben şehir dışından gidiceğim için aynı gün bir kaç dr la görüşmek istedim .ama mümkün olmadı ne yazıkkı.onun verdiği ötekine uymadı.ben eşimle ,hatta çocuklarımla gidicem,sanırım grşmmz mümkün görünmüyor.ama aynı dr sa ve beni beklebilirsen o saate o zaman mümkün.

Hahaha:))) kıskanmıştım görüşeceksiniz diye iyi bari doktorlarınız farklı çıktı:)))

Kızlar işin şakası o ama hakikaten biraz kıskanmıştım çünkü benim en çok istediğim şeylerden biri sizlerle bir araya gelebilmek :)))

Özel mesajını alamadım maalesef ama kutuyu boşalttım. İnan çok merak ettim ne yazdığını :KK66:

Hahaha:))) kıskanmıştım görüşeceksiniz diye iyi bari doktorlarınız farklı çıktı:)))

Kızlar işin şakası o ama hakikaten biraz kıskanmıştım çünkü benim en çok istediğim şeylerden biri sizlerle bir araya gelebilmek :)))

neden olmasın,yeterki isteyelim(diyicektim ama her birimiz ayrı yerlerden olunca ,ee birde evli olanlar için çocuk vs)yada dur bizde olalım ameliyatı öyle buluşalım.yoksa biz olmayanlar ,siz olanları fana kıskanırız.

neden olmasın,yeterki isteyelim(diyicektim ama her birimiz ayrı yerlerden olunca ,ee birde evli olanlar için çocuk vs)yada dur bizde olalım ameliyatı öyle buluşalım.yoksa biz olmayanlar ,siz olanları fana kıskanırız.

Peki öyle olsun:)) biraz daa bekleyelim. Zor iş ama bir umut neden olmasın:))

Yalnız öyle bir durumda dost başa ve dost bacağa bakar:)))

Peki öyle olsun:)) biraz daa bekleyelim. Zor iş ama bir umut neden olmasın:))

Yalnız öyle bir durumda dost başa ve dost bacağa bakar:)))

sorma biz bacak bakmaktan ,milletin başına ayağına sıra gelmedi bir türlü.bir de şimdi yağ dı ,silikondu derken,çok kaslı bacağı olan bir bayan görsem ilk aklıma gelen acaba silikonmu?oluyor.inşallah yakında geçicek diye bekliyorum:)))

pardon aynı doktor sandım benimki a.k.ne güzel olurdu ama inşallah bir gün kısmet olur yinede görüşmek istersen akşam yaz hoşçakal

ben okula kuzucuklarımı almaya gidiyorum,bir kaç saat sonra grşmk üzere by.

görüşürüzz...

bende hep şöyle bir his var. sanki biz böyle kendi kendimize bir grupmuşuz da bizden başkası bunu bilmiyormuş gibi...

yok canııım diyorum nereden bilecekler.... e ben nereden biliyorsam oradan işteee:)))) öyle işte akıl gel-git olunca:)

ben geldimmm:))).arkadaşlar ben yarın inşallah kısmet olursa dr görüşmeye gidiyorum nihayet.dr yarın bacaklarıma bakıcak ya hani.pantolonla gidicem ,sorun olmaz dimi.odasındamı bakıyo yenide yoksa ayrı bir yerdemi.heyecan yaptım yahu:)) nasıl olucak ,ne diyicek çok merak ediyorum.kızlar ne olur dua edin benim için.çok yüksek rakamlar söylemesin.

:)))) cok heyecanlı, ne giyersen giy, soyuyorlar zaten :)) hadi bakalım, aksama donucem uzun yazamiyorum şimdi

arkadaşlar e.koğluna yaptıran memnu olan, olmayan. yazarsa sevinirim. ona gitmeyi planlıyorum. özeldende olur. memko bu dr a da grün. ücret almıyomuş. sen ak ya gidicn heralde ama neydi adı gene unuttum süpr bacaklı arkadaşımızı o yapmış. erirmi bilmem ama bir yılı geçmiş. tık yok erime.

sanırım sen yine çocuklarla ilgileniyorsun. ben sadece bacak operasyonu olmadığım için farklıydı ama sadece bacak olacaksan alt tarafa bol pijama, üst dediğim gibi ince bir şeyler olur ama tabii yanına şal gibi bir şey de al ne olur ne olmaz:))

zaten sen gidince sadece alt çamaşırın kalacak şekilde soyacaklar seni ve o mavi önlüğü giyeceksin. sonra doktor gelecek ve önlük çıkacak:))) o çizimlerini yapacak. o arada nerenden yağ alınmasını istediğini söyle. bel, basen şikayetin falan da varsa mutlaka doktorun haberi olsun ona göre alır yağları.
sonra maviyi giyip yatacaksın. bileğine o iğrenç kelebek takılacak... offf ona gıcığım yaaaaa....sonra hemşire ablalar gelip sana ilaç verecek ( heee bu arada para işini de konuşursunuz zaten onu sana hatırlatırlar, bir de imzalar var tabii)
seni sedyeye alacaklar ve hoooop uykuuuu............

uyandığında üşüyor olabilirsin. normal, birçoğumuzda oldu. seni ısıtacaklar:))

bacaklarında pansuman ve çorap olacak. büyük ihtimal ile beyaz ve sıkmayan bir şey. o rahat.
susamış olacaksın çünkü akşamdan beri su içmiyor olacaksın. belki az az su verebilirler:)) ben ısrar etmiştim yavaştan dudaklarımı ıslatmışlardı pamukla...
hımmmm sonraaa....
ağrılar hafiften yoklayacak bacakları ama asıl ağrı topuğunda olacak çünkü ameliyat sırasında topuğu dövüyorlar sanırım:)))))) bastırıyorlar topuğa da kımıldamasın diye o da ağrı yapıyor haliyle sonradan.
sonra işte ağrı kesiciler, antibiyotikler artık ablalar ne verirse:)))))
ve hoca geliyor bakıyor tatlı tatlı :))))

ameliyatı anlatıyor işte. tabii ben acıdan dinleyememiştim hocayı. sonradan eşime sormuştum ne dedi diye.

sondayı çıkarıyorlar ve kalmanı istiyorlar. büyük ihtimal ile ilk denemede kalkarsın. sadece bacak operasyonu ise.
hımmmmm.............
başın dönebilir
basınç olabilir
yürüdün mü tamamdır....diyeceğim ama işte :))))

gerisi senin bünyeye kalmış. sonra yatağına döner dönmez bize yazıyorsun mümkünse :)))) bizi merakta bırakmıyorsun:)

uçakta dönerken yine eşofman iyi olur. soket çorap al yanına üşümesin ayakların bir de sistit ile uğraşma:))))

diş fırçası, macunu, ıslak mendil olabilir. başka senin yanına alacağın bir şey yok sanırım aklıma gelmedi. ben yine anılara dalınca....

amylee okuyunca korktum nedense yaa :KK43: korktum ama çarşamba günüde tekrar görüşmem var doktorla inş. bu sefer yağlarım yeterli gelirde biter bu iş diede dua ediorum. bişeyler imzalatıyorlar demişsin ya ne imzalatıyorlar.

amylee okuyunca korktum nedense yaa :KK43: korktum ama çarşamba günüde tekrar görüşmem var doktorla inş. bu sefer yağlarım yeterli gelirde biter bu iş diede dua ediorum. bişeyler imzalatıyorlar demişsin ya ne imzalatıyorlar.

prosedür canıııımmmm:))) işte ameliyat sırasında aksi bir durum gerçekleşebileceği riskini biliyorsun gibiydi. yani aslında hayati konular ama biz bize bir şey olmaz havasıyla okumuyoruz bile:))))

korkma korkma:)))

arkadaşlar e.koğluna yaptıran memnu olan, olmayan. yazarsa sevinirim. ona gitmeyi planlıyorum. özeldende olur. memko bu dr a da grün. ücret almıyomuş. sen ak ya gidicn heralde ama neydi adı gene unuttum süpr bacaklı arkadaşımızı o yapmış. erirmi bilmem ama bir yılı geçmiş. tık yok erime.

Benim sevgili nikname...:))))

http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html

Kizlarrrrr!!!!! Cokbasit bise hdiiii ugrayin hepinz buraya:)formu doldurun sdece:)

Amlyee hemenceck kirmams doldurmussun teskrrler:) yenidede doldurcak bi zamn sonra saolsun:)

senin onceden 32 suan 36 yazmssin bu bayagii fazla masallh :)) onceden 34 tu demistin sanki benmi yanlis hatrliorum ozamn biraz moralm bozulmustuda:) ama bunu gorunce yine bi umutlandim ...bide dr ek yi merak ediyorum buaralr ...bideee ciplak kalma isni okudum cok utandim off ne skintii htaata sondaya daha cok utandimm :KK43:((( kizlarda nasil oluyo ayy anlamiorumda bisi olmaz dimi amlyee

esma sonucu mutlaka yazmanı bekliyorum arkadasım. esim için hayin emellerim var.

dun akşam kullandım canım şampoanı 2 kutu var azcık karıstırıyorsun suruyorsun şampoan gıbı kopüruyo 3 dk bekledim oldu beyazlar kapandı ama cok durursa sıyah oluyo benım sacım kumraldı bıraz koyulaştırdı rengi ama ben sevdım çünkü bu 3 dk da beyazlar yok oldu ..fakat sacı sarı olan falan kullanamaz rengını dırek koyulaştırır bu urun daha çok koyu sac rengı olan beylere göre sanki ...

X