yok güzelim o dalgaların durulduğu falan birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşmuyoruz. O yaptığı hiç bişeyden pişman olmadığını konuşmasada bir şekilde hareketleriyle hissettiriyor bana...
Çok üzgünüm çokkk...[/QUOTE
Ben de cok üzüldüm arkadaşım, zamana bıraktın sanırım, kavga etmekten iyidir
Üstü kapatılacak küçük bir sorun olmasını öyle çok isterdimki... Bu kadar şey yaşandıktan sonra hala çekip gitmedimya burdan off kendimi sığınti gibi hissediyorum. Valizler gunlerdir oğlumun odasında hazırda bekliyor daha içini boşaltmadim. Birilerinin cesaret vermesinimi bekliyorum aceba...
Aa tabi tabi bakacak kişi önemli:))) ben de mi bir kaç etek denesem ya:))). Alışkın olmayınca etek de seçemiyorum ya kısa ya uzun gibi.
Olsun yeni sezona erkekli girersin:)))
O da oyle kolay cesaret edilecek bir sey degil ki. Sonra olmadı, hadi geri dönelim demek de var, cok ciddi düşünmek lazım
Ben gidersem biliyorumki arkamdan kimse geri dön demeyecek bu yüzden gidersem tekrar dönüşüm olmayacak.
Bugün oğlumla biraz babasıyla ayrilmaktan falan konuştum yavrum çok küçük beni pek anlayamadı. Kızımsa daha bebek ve benden çok babasına düşkün( ama burda kaldikca onlarda çok etkileniyor. off ne kadar zor bir bilseniz kafam karma karışık günlerdir ruh gibiyim...
Amylee, etek giymedigine inanamadım arkadaşım!!
Arkadaşlar bakın bir konuya açıklık getireyim aslında bu konuyu takip etmiyordum artık ara sıra göz atıyorum isim yazılmamasına ben geçmiştede karşı çıkmıştım hala aynı fikirdeyim çünkü daha önceden bende dahil olmak üzere burada araştırma yaparken en çok bilmek istenilen hangi dr ve sonçlar eger ki bir dr burayı takip ettirip fiyat belirliyorsa kesinlikle listenizden çıkarmanız lazım mesela daha önce burada grup indiriminden bahsediliyordu aslına bakarsanız böyle bir duruma hiç gerek yok ki aynı dr la bende görüşüp hiç buradan bahsetmeme rağmen hatrı sayılır indirim yapmıştı daha sonra ben opersyondan vazgeçtim nedeni burada drlara hasta toplayanlar vardı isim yazılmıyor ama siz isim sorduğunuzda hemen özelinize bir mesaj geliyor dr şu toplu gidilirse indirim yapıyor diye sonraki bir nedenim dr a ulaşmak çok zor sürekli asistanla muhattapsınız üçüncü bir neden 2. 3. İşleme gerek olunca ücret talep edilmesi ben burda daha önce çok arkadaşla yazıştım çogunluk kredi çekiyordu ve 2. İşlemler onları çok zorluyordu o yüzden dr seçerken buna dikkat edin bacak işlemlemlerinin çogunlugu 2. İşlem istiyor bende Ahmet Bey le görüştüm %40 ila %60 oranlarında eriyeceğini söylemişti dr kalkıpda erimez diye bir vaadde bulunmuyor fakat bazı arkadaşlar sanki böyleymiş gibi anlatıyor bana farklı onlara farklımı diyor bu dr öncelikle bacak dolgusu yaptırırken şunu iyi bilin mutlaka erime olacak aslına bakarsanız operasyon sonrası ödemde burada büyük rol oynuyor opersyondan çıkıyorsunuz ödemden güzel kalın duruyor ödem inşnce birazda erime olunca takke düştü kel göründü hesabı ilk günler havalara uçan arkadaşlar sızlanmaya başlıyor bunun bilincinde olarak girilse operasyona dr larda bunu iyice anlatsa sonraki işlemden ücret alınmasa çok daha fazla kişi mutlu olacak eminim böyle drlarda var emin olun bu arada ben bacak yaptırmadım yaptıramadım çünkü önceliğimi başka operasyona verdim bacagı mart ayında yaptıracaktım fakat çok nadir görülen bir sağlık problemim çıktı tedavi görüyorum o yüzden askıda şimdi ne diye yazdım derseniz çok magdur olan kişiler oldu burada emin olun burada yazılmayan çok dramatik olaylar yaşadı insanlar tavsiyem açık açık memnuniyetinizide mmnuniyetsizliğinizide yazın herkesin aklı fikri var kendi kararını verir burada yazdığınız her dürüst ve samimi paylaşımla ışık olursunuz umarım hepiniz dürüst insanlarla ve iyi dr larla karşılaşır istediğinize kavuşursunuz
bestemelodi yazdıkların kulağa hoş gelmesede büyük bir kısmı malesefki doğru.ben henüz bu ameliyatı olmamış biri olarak kendi düşüncelerimi yazayım.sanırım bu ameliyatın en yanıltıcı ve hüsrana uğratan kısmı ilk haftalardaki ödemin yarattığı hacmin yağdan kaynaklandığını düşünmek ,tabi ödem yani bacaklardaki şişler inince moral bozukluğu.ama zaten mantık yürüttüğünüzde bacağa konulan yağ kg değil, cc lerle ifade edilirken,bacağa kazandıracağı hacimde onunla orantılı olucaktır.ama diz içinden ,bacak yanlarından alınan fazla yağlarla ve eklenen yağlarla eskiye göre çok daha iyi olcağıda kesindir.yüzde 70 -80 lere bende pek inanmıyorum(dr un azından bile duysam)bana görede kalacak olanlar yüzde 40 gibi.oda bacak içine küçük bir kas görüntüsü verebilir .
Ben gidersem biliyorumki arkamdan kimse geri dön demeyecek bu yüzden gidersem tekrar dönüşüm olmayacak.
Bugün oğlumla biraz babasıyla ayrilmaktan falan konuştum yavrum çok küçük beni pek anlayamadı. Kızımsa daha bebek ve benden çok babasına düşkün( ama burda kaldikca onlarda çok etkileniyor. off ne kadar zor bir bilseniz kafam karma karışık günlerdir ruh gibiyim...
Ya aslında giydim ama çizme ile:))) bi de evde denedim topuklu ile:) erkekli yazmış telefon ya:)) tövbe tövbe:)))))
Aldım aldım elbise bu arada:)
yani bize de bu yeter dedikten sonra, ne iyi :))
Ayrılmak ikiniz için bireysel olarak zor o birincisi ama bir de çocuklar açısından düşün. Tabii ki ayrılmış anne ya da babaya alışılabilir o değil de sorun adam işin içinden suçsuz gibi sıyrılacak. Bu devirde bile kadın her zaman suçlu olarak yansıtılıyor ve erkek sıyrılıyor işin içinden. Çocukları hafta sonu almak istese bir dert istemese başka dert! Aileye anlatmak zor ve tabii maddi boyutu var işin vs vs. Şimdilik her şeye rağmen yürütmeyi dene bence. Ayrılmayı düşünüyorsan da iyice sağlama al kendini...
arkadaşım benim afyonum tam olarak patlamadı sanırım,ne demek istediğini anlayamadım:)))
içinde olmadan tam olarak anlayabilmek zor. tahmin edebiliyoruz sadece, aslında çocukların anlayamacak kadar küçük olmaları biraz iyi, daha kolay uyum sağlarlar. ayrılmanı destekliyorum sanma sakın. bu kadar uzaktan ne biilebilirm ki. sadece sen kendini bu kadar yıpratırken çocukların da üzülür demek istiyorum. ailene de açılmak istemiyorsun galiba.
şartlarını bilmiyorum tabii ama bence kadın düzenini bozmamalı, evinde kalmalı, gidecekse adam gitsin. tabii nerede böyle olgun duyarlı erkek? onu düşünebilecek adamla zaten bu boyuta da gelinmez di mi?
Ayrılmak ikiniz için bireysel olarak zor o birincisi ama bir de çocuklar açısından düşün. Tabii ki ayrılmış anne ya da babaya alışılabilir o değil de sorun adam işin içinden suçsuz gibi sıyrılacak. Bu devirde bile kadın her zaman suçlu olarak yansıtılıyor ve erkek sıyrılıyor işin içinden. Çocukları hafta sonu almak istese bir dert istemese başka dert! Aileye anlatmak zor ve tabii maddi boyutu var işin vs vs. Şimdilik her şeye rağmen yürütmeyi dene bence. Ayrılmayı düşünüyorsan da iyice sağlama al kendini...
yani eriyen erir, kalan yağlar bizimdir manzarası tatmin ediyorsa iyidir diyorum :)
arkadaşım nikinin anlamı olan, iki canın, sanırım çocukların.Allah onları sana ,senide onlara bağışlasın.o hayatı yaşıyan sensin,en iyi kararı kendin verebilirsin.Allah yardımcın olsun canım.
Canım ayrıldığımızda ayrı şehirlerde olacağız yani 9 saat uzakta eminim sık sık çocuklarının yanına gelmeyecek. Birde onun işyeri benim üzerime haliyle çektiğimiz ev kredisi falan hepsi benim üstümde beni bu kadar dışlayan bir adam birde borçları bana yıkarsa ben ne yaparım. Ailemin durumuda iyi değil bana maddi açıdan destek olamazlar. Bunları düşünmektende kendimi alamıyorum. Her taraftan sıkışmış durumdayım sence kendimi saglama nasıl alabilirim???
ben şundan da kesinlikle eminimki bu ameliyatı işinin ehli ellere yaptıranların tamamının bacakları yıllar geçse bile, eski bacaklarından farklı olucaktır.bu farklılğa bir süre sonra gözleri alışınca :eski haline döndü olarak düşünülebilir tabi.o yüzden eski fotoları atmamakta fayda var,diye düşünüyorum.